Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Ej ale idź na pclab!!^^

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

boże co to za pecetowa patologia 

Opublikowano

Ładna hipokryzja. Hello, mamy 2016r! tylko MS i 5 botów siedzi w czasach 360tki odliczajac czas do Scorpio, by zagrać w 4 z rzędu remaster Halo w ciut wyższej rozdzielczości.

Opublikowano

To już ten moment kiedy pęka ?

Opublikowano

Napisal gosc, który nawet achivmenty ukrywa bo się profilu wstydzi xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ale co wbiłeś na mój profil zeby mi "doj,ebac" ? :yao: serio zamiast szperać po profilach ( kto w wieku 33 lat w ogóle ma takie pomysły xD ) to podkręcił byś sobie procesor czy sprężonym powietrzem przedmuchał xD

Opublikowano

Ale co wbiłeś na mój profil zeby mi "doj,ebac" ? :yao: serio zamiast szperać po profilach ( kto w wieku 33 lat w ogóle ma takie pomysły xD ) to podkręcił byś sobie procesor czy sprężonym powietrzem przedmuchał xD

spoko, po ostatniej  wpadce izi wchodził na mój profil i papaja żeby szukać tego LEGENDARNEGO posta xD

Opublikowano

I7 - po co?

No chyba było najłatwiej znaleźć po nicku, cnie? Przeprosilem? To na (pipi) drążyć temat?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nigdy w życiu nie wejdę na czyjś gamertag, ID PSN lub Steam. Bo niby w jakim celu? Żeby sprawdzić czy typ w gierki gra i nie kłamie?

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:

Opublikowano

Żebyś czasu nie marnował na szukanie "haków"

Dobra Izi ja ide spać, do jutra ! Trzymaj sie byczku

Opublikowano

no BF1 to ex na Xbox One. Nie bądźmy śmieszni, kto gra w fpsy na dualshocku 4? przegrywy

Jasna sprawa. Ja np w Halo 5, a więc strzelankę wymagającą największej precyzji i dokładności ze wszystkich , jakie do tej pory ukazały się na konsolach w ogóle sobie nie wyobrażam grania na tym pseudopadzie :reggie:

Opublikowano

No akurat na DS4 i na jego galkach to mozna robic w fpsach cuda, ale skad Czezare moze o tym wiedziec.

Zmieniam temat bo nudno - 

Jaki sztos - grafa jak zycie i te piski opon jak z PSX'a! 10 fpsow nawet nie komentuje, bo moze tak nagrane...

Edytowane przez easye

Opublikowano

(pipi) jaki śmieszny język, wytrzymałem 40 sekund, dziwie się zettcie że wytrzymuje z tymi kitajcami 

Opublikowano

To chyba chinczyki gadajo, bankowo nie kitajce.

Opublikowano

Chińczyki to Japońce, a Kitajce to Chińczyki.

Opublikowano

Oni na tym video pyerdola po chinsku a nie japonsku :/

Opublikowano

może to jakiś trolling i dali gameplay z GT4/5 no nie wiem co tak słabo, no ale wklejanie samochodów na zdjęcia będzie fotorealistyczne i warte kasy, w końcu przez połowę trailera gry chwalą się trybem foto xD

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

No akurat na DS4 i na jego galkach to mozna robic w fpsach cuda, ale skad Czezare moze o tym wiedziec.

Akurat Czezare dużo może wiedzieć, bo sporo na tym "czymś" grał. Nawet w CoD-a gra się chuyowo :doom:

Pad do bijatyk (ewentualnie) i do niczego więcej...

Opublikowano

http://wccftech.com/no-mans-sky-early-owner-complains-bugs-frequent-crashes-ps4/

mam nadzieje, że pacze day one naprawią gre

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

No to musisz być strasznie (pipi)owy w fpsy.

Mistrzem świata nie jestem,nie przeczę,  ale rangi "Złoto 5" w H5 byle noob nie jest w stanie uzyskać :lapka:

Opublikowano

http://wccftech.com/no-mans-sky-early-owner-complains-bugs-frequent-crashes-ps4/

mam nadzieje, że pacze day one naprawią gre

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Przez całą grę nie ma nawet upgredu statku? To już lepszy będzie Rebel Galaxy z Plusa...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.