Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Pawcio gratuluje zakupu! Wii u na początku dużo się ściąga ale potem ZERO . Wkładasz płytę i grasz .

wow czyli jak sie ściagnie  i zainstaluje to mozna wlozyc plyte i grac?

nintendo bogowie gamingu

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 640,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

nintendo bogowie gamingu

Oczywiście. Ich największy cud to przypisywanie cyfrówek do konsoli a nie do konta xd

Opublikowano

Te nintendofagi to jednak niezłe oszusty xD miało być wkładasz płyte i grasz a ja od dwóch godzin ustawiam wszystko  konsoli apdejtuje gierki i konsole :pawel:

ściąga sie magia nintendo.

teraz to zapierdala za(pipi)iście, ale przy starcie konsoli to wtedy była beka :pawel: nie wspomne jak działał eshop jeszcze

pamiętam to pierwsze uruchomienie wii u w okolicach premiery, masakra to była jakaś :obama: dobrze, że naprawliwi wsyzstko praktycznie i jeszcze ogarnęli szybkie włączanie :banderas:

Ja pamietam jak mialem cykora ze mi prad wylacza podczas pierwszego update'u, bo nie wiem czy pamietacie, ale jesli z byle jakiego powodu, konsola ci sie wylaczyla podczas pierwszej aktualizacji, to lapala bricka, mocarny bol dupy byl na forach w okolicy premiery z tego powodu.

Opublikowano

xD a do sklepiku to aż dali minigierke tak długo sie ładuje :pawel:

Opublikowano

brak ładowarek do przenośnego sprzętu też goty pomysł

Opublikowano

wagina jaki bol dupy, ze jest tak bardzo nikogo, ze zaraz nawet jako jedyny fag na forum to i tak w ankiecie nie wygra xDDD

powiedział  klapek, którego wzrok pada jedynie na coś z logo playstation :kaz: ograniczony kumpirze, wez sie ogarnij, przytul vite, poplacz sobie w poduszke bo zakupiles trupa. Kim jestes? jestes przegrywem, ograniczona, nic nie warta osobka, ktora dostaje alergii na slowo xbox albo nintendo. jedyne co Ci pozostaje to tasowac sie do zdjecia kaza, nie ma dla ciebie ratunku.

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

dobrze ze pawcio kupil wiiu i mozna posluchac czystego obiektywizmu z jego strony, juz mialem brać tą konsolę ale jednak w ostatniej chwili jego posty uratowały mnie od tej decyzji

takiej fuszerki nie można tolerować

Opublikowano

Kupuj pogramy w grzybki :lapka: O nie już gadam jak nintendozbok, to jednak zaraźliwe  :beksa:

Opublikowano

A taki silny heteroseksualny chłopak z ciebie był Pawcio. A teraz ku,rwa grzybki będzie smyrał z rejosem XDDD

Opublikowano

smyranie grzybków zawsze na propsie :banderas:

czekam na Ciebie blubi  

Opublikowano

ja juz mialem w koszyku klepniety zakup ale jak tam sa takie cyrki z instalacjami i gierkami przypisanymi do konsoli to wole sobie kolejny raz przejsc killzone'a na vicie

Opublikowano

silnie heteroseksualny kirby i włóczkowy yoshi

Opublikowano

juz wiem skad tyle wiiu na forum

ej ja wje.balem te 1000zl w martwa padake to ty tez wpi.erdol, poganiamy sie grzybami, smiejac sie przez lzy

Opublikowano

To anczatret 4 takie chuyowe że aż konsole dla dzieci kupiłem xD

Opublikowano

Pawcio niedługo zacznie seplenić i stanie się atencjuszem. [*]

Opublikowano

potem kolejny etap - przez rok co post wspominanie ex, ganianie za patykiem i placz na pw ze ktos go pojechal na forum xDDD

Opublikowano

co to za pedalstwo?  nie pozdrawiam

Opublikowano

potem kolejny etap - przez rok co post wspominanie ex, ganianie za patykiem i placz na pw ze ktos go pojechal na forum xDDD

:cray: To będzie koniec Pawcia jakiego znamy.

PAWCIO NIE IDŹ TĄ DROGĄ

Opublikowano

tak, tak ficuś, lepsza trzymanie sie kurczowo jednej marki.

Opublikowano

telewizor mam z panasonica i mialem kiedys commodore c64 i amige600

Opublikowano

Kupiłem bo bardzo podoba mi się zelda z e3 + tkwiłem na plejstejszon od tylu lat że do ogrania gierek z wiu,wii i starszych konsol nie starczy mi życia, no nie wspominając  o tym że na ps4 dobra gra dopiero w lutym :pawel:

Opublikowano

Ni-Oh w tym roku ponoć.

btw było trzeba kupić Xboxa i kosić ze mną buraki w Godrizon 3 :fsg:

Opublikowano

mnie w tym roku na stacjonarki jara juz tylko ffxv, last guardian i dishonored2 z czego pewniakiem na super gre jest tylko jedna wsrod nich

Opublikowano

btw było trzeba kupić Xboxa i kosić ze mną buraki w Godrizon 3 :fsg:

Ma być crossplay a przecież każdy klap ma pc do ogrywania xboxowych exow

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.