Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

http://wccftech.com/no-mans-sky-early-owner-complains-bugs-frequent-crashes-ps4/

mam nadzieje, że pacze day one naprawią gre

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Przez całą grę nie ma nawet upgredu statku? To już lepszy będzie Rebel Galaxy z Plusa...

Raczej nie możliwe żeby tego nie było skoro to miał byc główny cel gry - tworzenie lepszych statków by dostać się do centrum wszechświata

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

To było wiadome przed premierą gry. Pytanie było tylko kiedy wyjdzie. 

Opublikowano

kolejna gra na ps4, wow. jestem pod wrażeniem. Jeszcze trochę i klapiarze przestaną dostawać tylko indory z pcta, dodawana do pisemek z grami, i to jeszcze rok po tym jak każdy to ogra

Opublikowano

http://wccftech.com/no-mans-sky-early-owner-complains-bugs-frequent-crashes-ps4/

mam nadzieje, że pacze day one naprawią gre

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jubileuszowy patch pozamiata i będzie GOTY, jedyne co zostało sonybociarni to wiara xD

Opublikowano

z igly widly - praktycznie kazda gra na obecnej generacji konczona jest premierowym patchem, na Xie czesto cale gry na premiere sciaga sie od nowa, takiej Forzy bez internetu nawet nie odpalisz, najwazniejsze, zeby ten patch byl.

Opublikowano

Drivevlub na premierę też był słabo grywalny, Wiesław 3, też w porównaniu teraz, a premiera lekka przepaść.

Wydawcy mają lekka rękę do gierek, wiedza ze mogą się posilkowac po premierze patchem i basta

Opublikowano

Wyglada fajnie.

Opublikowano

https://youtu.be/Z534a6h2U1I

o kur.wa, nie dość że grafika to wczesne PS3 to jeszcze ta żenująca nuda.

exy PS4 :lol: :lol:

To można już oficjalnie napisać,że gra nudniejsza od symulatora łączenia kropek? :yao:

Opublikowano

https://youtu.be/Z534a6h2U1I

o kur.wa, nie dość że grafika to wczesne PS3 to jeszcze ta żenująca nuda.

exy PS4 :lol: :lol:

oho, od momentu gdy wszystkie przyszłe xboksowe exy maja wyjsc tez na pc, to nagle no man sky jest exem ps4

Opublikowano

Obaj w sygnaturze Halo, to wiele wyjsania.

Moze mam zanizone standardy bo ostatnio sporo na 360tce w starsze gierki gram, ale wg mnie wyglada swietnie, szczegolnie design.

Opublikowano

Mogli by dac murzyna w kasku i Cortane z peknieta psycha to pewnie by byla inna spiewka.

Opublikowano

Obaj w sygnaturze Halo, to wiele wyjsania.

Oczywiście,że wyjaśnia. Niezbity dowód posiadania najlepszego growego gustu odnośnie fps-ów :reggie:

Opublikowano

Infinite guwno zamówione? :kaz:

Opublikowano

Infinite guwno zamówione? :kaz:

Infinite to nie guwno, tylko dobrej jakości kebab, natomiast H5 to homar w wykwintnej restauracji. Taka sytuacja :lapka:

Opublikowano

Z ciekawości spojrzałem, jakie inne gry zrobili ludzie odpowiedzialnie za NMS.

xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Joe Danger szanuj. Najbliżej Excitebikes jak można być.

Opublikowano

Oczywiście,że wyjaśnia. Niezbity dowód posiadania najlepszego growego gustu odnośnie fps-ów :reggie:

Czezare jestes dla mnie mala enigmą.

Niby (pipi)y janusz od fpsow co gardzi pecetami, a w avatarze jednak Muramasa, uwielbia serie Ninja Gaiden, Yakuza, podoba sie koncepcja Nioh... osobowosc wieloRAKA/rozdwojenie jazni, alter ego? A moze ty tu dla beki siedzisz? Grasz ty chociaz w gierki wideo?

Opublikowano

Czezare jestes dla mnie mala enigmą.

Niby (pipi) janusz od fpsow co gardzi pecetami, a w avatarze jednak Muramasa, uwielbia serie Ninja Gaiden, Yakuza, podoba sie koncepcja Nioh... osobowosc wieloRAKA/rozdwojenie jazni, alter ego? A moze ty tu dla beki siedzisz? Grasz ty chociaz w gierki wideo?

Jako,że skromność jest przywilejem miernot to stwierdzę,że jestem po prostu koneserem dobrych gier, który w porę wyleczył się z blacharskiego raka. A w gry gram już od 20-tu lat z dużym okładem :cool:  :czesc:

Opublikowano

i5 3570

770 4gb

8gb ram

ale teraz nie opłaca się tego brać

rajus, PW nie działa a bym zapytał o tego kompa.

Opublikowano

Ale CoD i koneser to oksymoron, chyba ze kontekst to "jestem koneserem rakow", czaisz moja zagwozdke teraz? :cool:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.