Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Na pewno nie na takiego śmierdzącego klapa jak ty. :kaz: 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

kolega, ktory nie ma konta na forum sie pyta co ograc z plusa albo odpalic shadow of mordor - co polecacie?

Opublikowano

kolega, ktory nie ma konta na forum sie pyta co ograc z plusa albo odpalic shadow of mordor - co polecacie?

lepiej kebsa na mieście opier.dolić

Opublikowano

Polecam mu schudnąć.

Opublikowano

Polecam dac namiary na Mendrka.

Opublikowano

:facepalmz:

Opublikowano

d6bIx2o.gif

Opublikowano

na mendrka czaicie? hehehehe

he

Opublikowano

To teraz czekam, aż jakiś do tego momentu gracz, powie że gram w Furi i że to crap. To będzie piękne wykluczenie się z grona znających się na dobrych grach. W sumie to prawie jak zostanie blacharzem albo botem :/ No chyba że ktoś już jest i tak powie, to w sumie na jedno wyjdzie ;)

Opublikowano

Jak Ty mogłeś na PS4 nie kupić Uncharted 4 i Bloodborna. 

:facepalmz: 

Opublikowano

Przecież go te serie nie interesują. Ważne, że jest shadow of mordor. 

Opublikowano

Kupił PS4 dla gierek z Plusa. K-U-rwa, to jest nawet niemożliwe. 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Bloodborne raczej nie dla mnie, wystarczy mi że zbyt dużo życia i nerwów zmarnowałem na Monster Huntera :] Co do U4 waham się, bo nie moje klimaty i musiałbym ograć trylogię, no ale pisał Druckmann i w ogóle to majstersztyk generacji. Po prostu kupiłem PS4 i wziąłem sobie jedną grę, by nie robić tego co na PS3 -> w ch*j gier i nie wiem w co zagrać. Tak mam 1 dużą, indyki z Plusa i mogę się cieszyć jak dawniej :) Czemu Cień Mordoru? Bo lubię LOTR i dostał wysoką notę w PE ;)

Opublikowano

czekam na posty mendrka jak to ps4 miazdzy grami xone napisana na podstawie ogrywania gierek z plusa i shadow of mordor

Opublikowano

bloodborne nie jest frustrujące, gra jest łatwiejsza niż dark souls. graj nie pier,dol, bo to jedna z nielicznych perełek na tej smutnej jak piz,da generacji.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ale mamy poruszenie w temacie jak tylko Mondry kupił PS4. Nie zapomnij o TLoU Remastered bo oczywiście rozumiem, że na swoim ukochanym PS3 ograłeś TLoU Day One?

Opublikowano

Tak nawiasem, to spodziewałem się że hejterzy z popękaną pupą od moich postów prawdy, po tym jak już nie będą mogli wypomnieć mi braku PS4 i po tym jak znów skleją swoje poślady przy pomocy superglue, będą wypominać mi że czegoś tam nie mam, albo w coś tam nie grałem. I to już w pierwszym dniu! No ale kogo oni obchodzą? :) Prawdziwi gracze, znawcy dobrych konsol, cieszą się że kolejny człowiek kupił najlepszą platformę tej generacji. Lepiej późno niż wcale ;)

Opublikowano

Prawdziwi gracze i znawcy dobrych konsol grali w TLoU. To Ty sam się kompromitujesz pisząć, że BB Cię nie jara albo, że PS3 to najlepsza konsola do gier. 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

No TLOU już dawno przeszedłem, kupiłem niedługo po premierze. Faktycznie, nieogranie tego tytułu to wstyd. Ja nawet w koszulce TLOU popylam na codzień, więc wiesz :) BB to inna bajka. Ja w żadne DS-y nie grałem. A PS3 to najlepsza platforma zeszłej generacji. Bez dwóch zdań ;)

Opublikowano

Nemesis przecież Mendrek kupił tlou, szybko ograł i sprzedał, żeby nie stracić więcej jak 10zł.

Opublikowano

mendrek a vite kiedy kupujesz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.