Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Lepsze to, niż pytać w statusach którą szkołę wypróżnień ludzie wolą - kaka na twardo, czy s*aka niagara... :/

Opublikowano

Zazdroszczę Ci.

Opublikowano

Fajna kreskówka, nie wiedziałem że Saban wydaje tak kozackie Power Rangers.

Opublikowano

za to jedna z ostatnich granych przez ciebie gier wyglada jak zycie

rune-factory-tides-of-destiny-2012010911

Opublikowano

Fajna kreskówka, nie wiedziałem że Saban wydaje tak kozackie Power Rangers.

Gada to typek co przez ostatni rok jarał się Saints Rowem na PS3. Od razu przyznaj, że jechałeś na ręcznym jak oglądałeś tą zajawkę. 

Opublikowano

No ale czy ja coś mówię? Ja tam lubię od czasu do czasu pograć w grę, która jest kreskówkowa, zwłaszcza jeśli jest dobra i nie próbuje udawać że jest czymś więcej, a jej fani nie próbują wmawiać na lewo i prawo że to w ogóle poważna gra. Chociaż SR 2 to wbrew pozorom i głupotom tam występującym, to fabularnie była dość okrutna i posępna. Zaś Rune Factory jest od początku słodkie i miłe jak wieczorynka u cioci na imieninach, ale to Harvest Moon i jrpg w jednym. Polecam na odprężenie ;)

Opublikowano

Ficuś Gra w killzone najemnik xD niesamowita gra

Opublikowano

Wszystko na vite jest NIESAMOWITE ! 

Mam zamiar sprzedać Wii U ze wszystkimi grami na wii i wii u. W teorii kilku jeszcze nie przeszedłem i powinienem wrócić do nich ale mi się nie chce. Cholera magia nintendo ze mnie uleciała. Wolę grać w Football managera czy titanfalla niż odpalić ponownie wii u. Chyba przejadło mi się. Wonderful 101, pikmin 3, mario 3d world, mario kart, xenoblade x , bayoneta 2 czy tokyo mirage . Wszystkie były fajne i dużo mi dały przyjemności do tego kilka perełek z wii które ominąłem jak last story czy fragile dreams. Może odpale jeszcze mario galaxy 2 (cały czas w folii)  zanim konsole sprzedam ?  Zrobię chyba giermasz na zlocie

Pawcio za(pipi)isty awatar !

Opublikowano

mendrek nabył nowy sprzęt, podnieca się gierkami z plusa i jeździ po Halo. Znowu mamy 2011 rok?

Mondry puka w Cień Mordoru więc 2014. Jak zawsze zacofanie. I on się klapem określa xddd

Opublikowano

Blant jak będziesz sprzedawać gierki to :ogor:

Opublikowano

Mam zamiar sprzedać Wii U ze wszystkimi grami na wii i wii u.

IT HAS BEGUN 

Blyatman [*] ksiazki kupuje i czyta, w gierki nie gra i konsole sprzedaje [*] nie idźcie jego drogą

Anyyyway, pamiętaj o mnie :ogor:

Opublikowano

Ja klapem nie jestem. To inni robią ze mnie klapa. Ja obiektywnie podchodzę do każdej sprawy i nic nie poradzę, że Sony po prostu najlepsze. Oczywiście nie twierdzę, że inni są źli - ba, inne platformy są także BARDZO DOBRE (Wii/Wii U) lub przynajmniej DOBRE (Xbox), ewentualnie NO DA SIĘ ZAGRAĆ OD BIEDY JAK SIĘ NIE MA NIC INNEGO (PC). Więc nie jestem fanbojem. Fanboj twierdziłby że inne platformy są do kitu. Ja tak nie twierdzę, po prostu uważam że od nich jest przynajmniej jedna lepsza ;)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

blatman dostal ultimatum od zonki, albo konczy z giercowaniem albo rozwod i teraz faza wciskania kitu - magia nintendo uleciala, ksiazki to super i tanie hobby xDDDD

zostanie mu giercowanie na taborecie przy lodowce w ukryciu jak juz obiad ugotuje i pozmywa 

Opublikowano

blatman dostal ultimatum od zonki, albo konczy z giercowaniem albo rozwod i teraz faza wciskania kitu - magia nintendo uleciala, ksiazki to super i tanie hobby xDDDD

zostanie mu giercowanie na taborecie przy lodowce w ukryciu jak juz obiad ugotuje i pozmywa 

i jak wyszczotkuje psa i koty żonki blantmanowa.png

jak to by powiedział daddy kolejna lepiej chodząca multiplatforma na xbox one  :xboss:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ból dupki macie a ja zbieram kase na vr i 1080 gtx . To mój kolejny cel zakupowy. Wyszedłem z założenia że sprzedaż nintendo mi w tym pomoże. Zostawiam 3ds'a bo tam jeszcze wyjdą jakieś gry a na wii u już nic co mnie interesuje (mam w (pipi)e zeldy :D )

P.S. od razu uprzedzam w następnym roku będę sprzedawał xboxa aby dołożyć sobie do scorpio. Wtedy pewnie też będziecie pisać że żona kazała :D

Opublikowano

Ale droga zonko ten pc to nie do grania ale do pracy sluzy. Full camo ;)

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Ja klapem nie jestem. To inni robią ze mnie klapa. Ja obiektywnie podchodzę do każdej sprawy i nic nie poradzę, że Sony po prostu najlepsze. Oczywiście nie twierdzę, że inni są źli - ba, inne platformy są także BARDZO DOBRE (Wii/Wii U) lub przynajmniej DOBRE (Xbox), ewentualnie NO DA SIĘ ZAGRAĆ OD BIEDY JAK SIĘ NIE MA NIC INNEGO (PC). Więc nie jestem fanbojem. Fanboj twierdziłby że inne platformy są do kitu. Ja tak nie twierdzę, po prostu uważam że od nich jest przynajmniej jedna lepsza ;)

No ale skąd to możesz wiedzieć skoro nigdy nie miałeś innych konsol niż tych od sony? 

Typowy klap. 

Opublikowano

Ale droga zonko ten pc to nie do grania ale do pracy sluzy. Full camo ;)

ja bym żonie nie pozwolił wydać 20 koła na pudla więc lepiej milcz :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.