Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

ranga temu przeczy ale to jest CW i Mendrek things

Opublikowano

Ja klapem nie jestem. 

:obama:

Mocne słowa jak na klapa

Opublikowano

Ból dupki macie a ja zbieram kase na vr i 1080 gtx . To mój kolejny cel zakupowy. Wyszedłem z założenia że sprzedaż nintendo mi w tym pomoże. Zostawiam 3ds'a bo tam jeszcze wyjdą jakieś gry a na wii u już nic co mnie interesuje (mam w (pipi)e zeldy :D )

P.S. od razu uprzedzam w następnym roku będę sprzedawał xboxa aby dołożyć sobie do scorpio. Wtedy pewnie też będziecie pisać że żona kazała :D

jak sie juz tłumaczy xDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ból dupki macie a ja zbieram kase na vr i 1080 gtx . To mój kolejny cel zakupowy. Wyszedłem z założenia że sprzedaż nintendo mi w tym pomoże. Zostawiam 3ds'a bo tam jeszcze wyjdą jakieś gry a na wii u już nic co mnie interesuje (mam w (pipi)e zeldy :D )

P.S. od razu uprzedzam w następnym roku będę sprzedawał xboxa aby dołożyć sobie do scorpio. Wtedy pewnie też będziecie pisać że żona kazała :D

jak sie juz tłumaczy xDDDDDDDDDDD

https://www.youtube.com/watch?v=Kr9k5Y-EtNk

BLANTMAN, NA GÓRĘ

Opublikowano

Ale droga zonko ten pc to nie do grania ale do pracy sluzy. Full camo ;)

ja bym żonie nie pozwolił wydać 20 koła na pudla więc lepiej milcz :D

już to widzę

20 koła na pudla? nie!

blantmanowa.png

ok   :dog:

Opublikowano

Ból dupki macie a ja zbieram kase na vr i 1080 gtx . To mój kolejny cel zakupowy.

żona kazała :D

gif-virtual-reality-sex-2992628.gif

hahahahaha

Opublikowano

"w domu robię co chcę, gram pod lodowka, sprzątam, gotuje, czytam książki, sprzedaje wiiu.."

Opublikowano

"do pewnych rzeczy po prostu trzeba dojrzec"

niesamowity facet :xboss:

Opublikowano

Mendrek, jakie gry kupujesz jako następne?

Zadne. Na YouTube bedzie przechodzil.

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

następny bedzie knack zobaczycie 

Opublikowano

100 sztuk x-taczerow s wyrzuconych na polski rynek. Liczna kosmiczna jak na konsole, która w tym roku dostała tylko crapa na 7 w 720p do ogrania na laptopie. Ciekawe czy znajdą tylu miłośników ciężkich kwasów, którzy kupią to (pipi) bez gier i przyszłości.

Opublikowano

maja rozmach! Ciekawe czy i tak nie beda zalegac na magazynach xD

Opublikowano

Kupiłbym tego xboxa s z powodu 4k i hdr ale jak za rok ma wyjść scorpio to wolę poczekać:D

Opublikowano

blatman dostal ultimatum od zonki, albo konczy z giercowaniem albo rozwod i teraz faza wciskania kitu - magia nintendo uleciala, ksiazki to super i tanie hobby xDDDD

zostanie mu giercowanie na taborecie przy lodowce w ukryciu jak juz obiad ugotuje i pozmywa 

i jak wyszczotkuje psa i koty żonki blantmanowa.png

jak to by powiedział daddy kolejna lepiej chodząca multiplatforma na xbox one  :xboss:

Dzień jak zawsze, dużo gier chodzi płynniej na Nadkonsoli XO, sonybot zanim strzeli do przeciwnika ten magicznie teleportuje się 10m dalej w tych klatkujących grach na szrocie4 bez gier.

Rozmawiam z kumplem kilka miesięcy po premierze W3: Jak Ci się podobało zakończenie? Nie przeszedłem jeszcze, ugrzęzłem na bagnach w Białym Sadzie i czekam na patcha''  xDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Rozmawiam z kumplem kilka miesięcy po premierze W3: Jak Ci się podobało zakończenie? Nie przeszedłem jeszcze, ugrzęzłem na bagnach w Białym Sadzie i czekam na patcha''  xDDDDDDDDDDDD

bialy sad i bagna, seems legit.

Podejrzewam ze jesli ktos tu nie ukonczyl Wieska to wlasnie ty xd

Opublikowano

Skończył podstawkę z dwoma dodatkami. :lapka: 

Opublikowano

Aha, czyli po prostu (pipi)i glupoty :dafuq:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.