Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

no na pewno na vicie lepiej na krzyzaku sie gra w bijatyki niz na padzie od loniaka

ale serio, na tej generacji poza wieskiem3 jedynymi grami z jakimi spedzilem grubo ponad 50h sa MKX i Driveclub, na poprzedniej tak samo mialem min w wipeoucie, pacific rift i burnoucie

jedyna gra jaka zazdroszcze botom to forza horizon, jakbym mial loniaka to tez bym pewnie kupil po taniosci te bezsystemowe KI

z wywieszonym jezorem czekam na tekken7, przejechalbym walcem z 5botow w zamian za nowego burnouta od criterion

lubie bijatyki i racery jak i japonszczyzne, na tych gatunkach rodzil sie u mnie console gaming i jestem im od zawsze i na zawsze wierny, sa milion razy lepsze niz kolejny zyebany fps czy tps

Opublikowano

Ogladam sobie te recenzje Xbox One S i przypominaja mi sie posty zielonych o Neo, dzielniu graczy i dymaniu ze strony Sony, zapewnienia Donxboxo, Mazzeo, ze wersja SLIM nie rozni sie niczym poza 4K i HDRem, a tu wychodzi na to, ze mamy 10% roznicy w mocy. W niektorych grach to nawet 10fpsow wiecej - a to juz znaczne roznice!
PC2.jpg

Teraz tylko czekac na nowe gry i roznice w klatkach.

I jeszcze ten brak headsetu w zestawach - zawsze byla beka ze sznurowki PlayStation, a jak MS nagle przestaje dodawac headsety to papuga MS dupa cicho.

"Przemyslana polityka MS!"

Ska, za rok Scorpio, za 2 lata poprawiona kupa Scorpio Slim z jeszcze wydajniejszymi bebechami - J(pipi)AC Pecety!

Edytowane przez easye

Opublikowano

"pojdzie mi na moim xone?"

"hej, na xone nie gubi klatek?"

xDDDD

Opublikowano

A obejrzałeś i posłuchałeś dokładnie? Te 10% to najwięcej co udało im się znaleźć, w większości gier zmiana jest minimalna albo nie ma jej wcale. I OMG, 10%. Konsolomaniaki które grają w gry chodzące wszędzie między 10 a 60fps nagle będą zauważać, że gra ma 27 a nie 30fps, trzymajcie mnie k,urwa xDDD

Opublikowano

Ja prdl xD Jednak doritos pope dobrze wykrakał że MS pierwszy rzuci tym (pipi) w swoich użytkowników.

Kto by pomyślał że 2-krotnie w ciagu 4 lat :yao:

Opublikowano

to jest 10% a jeszcze nie ma ani jednej gry na rynku wykorzystujacej architekture slima, za dwa lata bedzie 4k 30fps scorpion, 720p 30fps slim i 720p i 18fps magnetowid

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak "architektura slima".

W sensie jest, ale to nie jest nic, co możnaby wykorzystać, bo uwaga, ta jest identyczna z architekturą grubasa. To tylko podkręcony procek.

Opublikowano

Pedalskie ciągoty...xdddd mocne słowa jak na obrońce PS4 i Athlona. A te wasze majaki o ilośc klatek i deszcz to takie silnie heteroseksualne xddddd

Ps4 chętnie kupie dla Nioha, Niera i Person 5, ale narazie nic nie wyszło z tych gier. Przykro mi ale w obecnej generacji handheldy i w tym nawet martwa Vita biją na głowę to co sie dzieje na stacjonarkach.

Xbon niestety ma obcięty dostęp do chińskich bajek, ale jakby tak wyszedł Ninja Gaiden 4, który by był na poziomie NG1 to bym miał juz dobry powód i na ten sprzęt. Niestety, ale na tej platformie nie widzę nic dla siebie.

Nintendo takie dobre!!!!

Opublikowano

A co się dzieje na stacjonarkach? Jakie to eksy które ostatnio wyszły Ci nie odpowiadają? Niech zgadnę, na PC nie ma eksów.

Opublikowano

Oczywiście, że PC ma eksy. Ostatnio nadrobiłem To the moon, Her Story i czycham na Undertale. Tylko te gry to ja na laptopie z biedry Mendrka mogę ograć, bo te wojny tytanów o 4k to mnie nie grzeją.

Racery to dla mnie meh, gearsy mnie w ogole nie kręcą, próbowałem sie przekonać na X360 do Gow1 i po prostu nie dałem rady. Setting Halo mnie odrzuca - no i na tym kończą sie eksy X1.

Co do PS4 to jest trochę lepiej, z powodu co opisałem powyżej, do tego chętnie sprawdzę The Last Guardian i Shenmue III, no ale to samo co powyżej - dalej ich nie ma. Uncharted 4 to znowu to samo co wcześniej, po trylogii na PS3 jakoś nie ciągnie mnie na jeszcze raz to samo, pewnie jak juz będę miał PS4 to łyknę by mieć odhaczone. No i co pozostaje? Bloodborne - bardzo mi sie podobało Demons Souls, ale nie będę dla 1 gry kupował konsoli. Wolę 3DSa gdzie co chwile wychodzi jakiś chiński syf, który do mnie przemawia albo wyszedł, a ja go jeszcze nie obadalem - czaję sie teraz na ostatnie Fire Emblem.

Opublikowano

Japonia poza garstką koszących wyjątków to kilo mułu,skansen gameplay'owy i pedalstwo do kwadratu.

Przykro mi to pisać jako,że lubię chińskie gierki ale taka jest prawda.

Opublikowano

Z ostatnich rzeczy chociażby trylogia Zero Escape, twory Vanillaware, a nawet Square z serią Bravely jednak dają mi więcej funu niż cokolwiek innego. Nintendo mimo wszystko dalej trzyma klasę jeśli chodzi o Mariany, nowa Zelda tez wygląda bardzo ciekawie. Powiedzmy sobie szczerze, zarówno chinole jak i hamburgery odwalają manianę. Mi jednak poszczególne tytuły z kkw bardziej robią.

A z tego co ma wyjść i na co czekam to praktycznie wszystko z Chin.

Ok - czekam jeszcze na nowego Tormenta, ale niestety od czasu BG2 nic tak dobrego w świecie rpgow nie wyszło. Boje sie rownież, ze nowy Torment tylko pojedzie na legendzie Planescapea, który jest najlepszą grą ever. Tak samo jak Fallouty od 3 jadą na marce. Dla mnie niestety to w ogole Fallouty nie są, a tylko biedne reskiny z Obliviona, który był równie nudny do pożygu. Morrowind to było coś, potem Bethesda zaczęła robic mission packi bez fabuly.

Opublikowano

jprdl kolejny co nie ma z kim pogadac i trafil do cw pisac w co lubi grac jakby to kogokolwiek interesowało

Opublikowano

Ok, divinity nie ruszyłem. Pillarsy niestety, ale choćby chciały to nie zbliżają się poziomem do tego co było w złotej erze crpgów na silniku Infinity. Saga Baldurs Gate, Planescape: Torment czy chociażby Icewind Dale są daleko przed tą pozycją. Nie mowię, że jest zła ale to nie jest jeszcze to. Bardzo mnie cieszy jednak, że ta gra rozpoczęła revival na tego typu gry, liczę jednak że może coś zbliży sie do tych małych arcydzieł z koncówki lat 90, początku 00.

jprdl kolejny co nie ma z kim pogadac i trafil do cw pisac w co lubi grac jakby to kogokolwiek interesowało

Japa, boli że nie ma w co grać na zielonym syfie, a niebieskie szambo ma cały czas status zapowiedzi? Xdddddd
Opublikowano

"na xbox one S nie bedzie roznicy w wydajnosci gierek" - pamietamy

I niewazne czy to 5%, 10% czy 20% - mowili ze nie bedzie roznic, a sa.

Opublikowano

Architektura slima XD

Opublikowano

Architektura slima XD

Ty to lepiej ciśnij wilgotnego williego na napi.erdalanie się w KI

Opublikowano

"na xbox one S nie bedzie roznicy w wydajnosci gierek" - pamietamy

I niewazne czy to 5%, 10% czy 20% - mowili ze nie bedzie roznic, a sa.

Ale kto to mówił? Spencer, największy oszust i kłamca w tej branży. Na E3 zdanie w różnych kwestiach było zmieniane co kilka godzin, nawet edytowali trailer scorpiona. W tym Microsofcię nie mogą sie zdecydować jak wielkim kutasem chcą zgwałcić graczy. Gdyby każdy był pokroju chorych ludzi typu DonPapuga czy Januszzeo, to dupy porozrywane.

Zresztą, kogo interesuje konsola bez exow z crapami co najwyżej na 8? :yao:

Opublikowano

Ograny już na laptopie.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Najpierw musi połączyc kropki do konca. :pawel:

Opublikowano

Te gry sa tak (pipi)owe ze wkoroczylem w faze bycia przegrywem i gram w FFXIV przynajmniej plusa nie musze odnawiac bo za 12 dni mi sie konczy.

A juz myslalem, ze mi sie cos przewidzialo jak patrzylem na psn w co grasz od kilku dni.

Opublikowano

Ja prdl xD Jednak doritos pope dobrze wykrakał że MS pierwszy rzuci tym (pipi) w swoich użytkowników.

Kto by pomyślał że 2-krotnie w ciagu 4 lat :yao:

W tej wojnie chodzi o to kto pierwszy wyrucha graczy czy o to kto wyrucha, a kto nie? Widać z branżą jest tak źle, że to pierwsze, ale konsolorze cieszą się jakby wygrali życie :facepalmz:

Nowy hymn konsolorzy:

https://www.youtube.com/watch?v=rvdYly4A5W0

Edytowane przez Gość

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.