Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Zamierzam sie przerzucic na Vite, podobno duza biblioteka gier i mocne tytuly . Ficus tak powiedzial, wierze mu na slowo. 

Edytowane przez Mroku

Opublikowano

na sofcie 3.60 masz dostep do biblioteki vity, psp, psx, snes, nes, gameboya, gameboya advance i neogeo - handluj 

jedynie dzis wydali soft 3.61 wiec chcac sie bawic z henkaku nie pograsz w multi tej generacji czyli killzone najemnik

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

xDDDD patrzcie co odkryłem zwiedzając pewną palmiarnię, dział z prehistorycznymi roślinami :cool: :czesc:

RvAPRD1.jpg

przypadek Ficusia jednoplatformowca z Sony aż po grób został więc już oficjalnie sklasyfikowany jako naukowy eksponat i wstawiony (całkiem słusznie chyba) obok jednokomórkowców, pierwotniaków i paprotek.

Opublikowano

XD

Opublikowano

Ficus Vitae

Opublikowano

brawo, odkryles ze jest taka roslina jak figowiec

Opublikowano

Ja jestem zaspokojony na ten rok Drive clubem oraz Dirt Rally, reszte zaorać.

Po cichu liczę na wielki powrót destruction derby z arenami i wyścigami na krzyżowaniu się tras co jakiś czas. Silnik Dirt'a z poprzedniej generacji miał potencjał na zrobienie czegoś takiego....

Opublikowano

Grafika na planecie wygląda gorzej niż HALO 3 xD a podczas latania dropy gorsze niż Wiedzminie 3 na bagnach.

Opublikowano

14fps :dynia: Pewnie,zeby miec stabilne 30fps bedzie trzeba kupic Neo

swtmvsx.jpg

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Żenująca ilość fps, biedna grafika ? nie ważne, liczy się gameplay i to, że jest na PS4 więc sztos, szkoda, że w drugą stronę to nie działa.

Opublikowano

Ocena userów na MC też zacna: 5.3

Będzie fail roku. Ostatecznie można kupić na PC jak dadzą za pół roku w Humble Bundle w progu 1$ :yao: 

Opublikowano

Każdy kto to kupi na premierę ma lekkie niedo(pipi)anie mózgowe wynikające ze zbyt długiego przebywania w świecie playstation.  Na Pc dużo ludzi tego nie kupi bo tam wiedzą że czekać trzeba na bundla za dolara. Tyle i TYLKO tyle ta gra jest warta .

Opublikowano

No ale to nie ex bo wyszło na pisi c'nie? :obama:

Opublikowano

No ale na ps4 ludzie nie mają w co grać i sięgają po dwuletnie mmo oraz grę z komórki  więc wiem gdzie no man sky znajdzie i z milion owiec :D

Opublikowano

Każdy kto to kupi na premierę ma lekkie niedo(pipi)anie mózgowe wynikające ze zbyt długiego przebywania w świecie playstation.  Na Pc dużo ludzi tego nie kupi bo tam wiedzą że czekać trzeba na bundla za dolara. Tyle i TYLKO tyle ta gra jest warta .

A to nie Ty czasem miałeś preordera na F4 i kilka innych (pipi)owych/rakowych/niedorobionych gier? Oświeciło nagle?

Opublikowano

Nie oswiecilo, a oswiecila...

Opublikowano

Sporadyczne spadki animacji do 14fps i to tylko podczas szybkiego lotu, a wy już panikujecie. Wystarczy wszędzie z buta i nie medytować na bagnach i można grać w sztywniutkie 30fps :banderas:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Nadal lubię dobrego raczka który ma treść a nie jest pustą wydmuszką bo na to mi szkoda czasu. Za dużo w wakacje go nie ma. No man sky to gra w powtarzanie tego samego w kółko i kółko i kółko .... 

Ja nawet w sandboksach jadę po głównej osi fabularnej i olewam poboczne rzeczy. Nienawidzę zbierać pierdół etc. Wolę Primala od no man sky. Bo przynajmniej mogę się fajnie pobawić i mam początek oraz koniec:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.