Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Sporadyczne spadki animacji do 14fps i to tylko podczas szybkiego lotu, a wy już panikujecie. Wystarczy wszędzie z buta i nie medytować na bagnach i można grać w sztywniutkie 30fps :banderas:

No wlasnie też myślałem że bedzie dramat. A sami kolesie z DF, twierdzą że to cena tworzonych w biegu planet, oraz braku loadingow. Pewnie niewiele lepiej byłoby na neo, czy scorpio.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Afryka Halo 3 z poprzedniej generacji konsol to przy NMS graficzny majstersztyk :D

Klapki tak głęboko zaorane...

Opublikowano

gierka z losowo generowanymi poziomami jest chu,jowa?

:fsg: i dobrze, nie tak się robi dobre gry. niechaj giną i przepadną.

Opublikowano

Sporadyczne spadki animacji do 14fps i to tylko podczas szybkiego lotu, a wy już panikujecie. Wystarczy wszędzie z buta i nie medytować na bagnach i można grać w sztywniutkie 30fps :banderas:

Na inna planetę w tej grze też pójdziesz z buta?

Opublikowano

Może ma dobre buty, pomyślałeś o tym?

Opublikowano

Recka eurogamera:

Nu-Male's Sky is the perfect game for Reddit/Bernie supporters, which means it's a bad game for everyone else. By all means, if you have a beard, thick-rim glasses, and love being cucked, then this game is for you. 

Maybe your wife will let you play it while the pool-boy Rodrigo pleasures her in ways you and your shriveled manhood can't even comprehend. How's that for mind-blowing? And your wife won't even have to leave this solar system to experience it, which is more than we can say about you
Opublikowano

Żona

Rodrigo

Blatman

:reggie:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Z tego co typ mowi to klatki spadaja tylko podczas wczytywania sie nowej planety jak lecimy na pelnej (pipi)ie tuz nad powierzchnia, troche zwolnisz i o dziwo wraca do 30tu, pewnie jakis babol w silniku. Gdyby zawsze podczas szybkiego lotu (szczegolnie w kosmosie) tak na ryj lecialo to wtedy bylby wstyd jak (pipi).

Spodziewalem sie gorszego frame-rate'u. A co do grafiki, to w dalszym ciagu nie wiem o co wam chodzi, nie bede tutaj wklejal screenow z Halo 3 i uznam ze to tylko hyperbola w stylu CW, dopiero co gralem w Halosy wiec mam porownanie.

Jak na tak male studio zrobili dosc ciekawa i ogromna gre, aspekty techniczne ujda, mnie bardziej martwi ile bedzie samej gry w grze.

Na premiere bankowo nie biore, ale jak dodadza jeszcze troche funkcjonalnosci typu bazy i frachtowce, to chetnie wezme.

Opublikowano

Yeti oderwany od rzeczywistości i niezły ściemniacz jak z zakładam z którego do dzisiaj jest beka. Dobrze wiesz że sam znikasz po każdych targach jak lecą przez miesiąc atomówki Króla Spencera i wieczna beka z $ony, zabarykadujesz głazem wejście do swojej lepianki i czekasz.

20150501105117.jpg

Spencer:

"Xbox is No Longer a Console Ecosystem"

Te "bomby" spencera :obama:

Te gry Spencera mylone z remasterami i wyglądające jak z poprzedniej generacji przy eksach Sony :obama:

I dzisiejszy, nowy gameplay Girsów, jak to słabo wygląda, jakie to nudne, gameplayow identycznie jak pierwsza część nawet ikony pojawiające się na ekranie są identyczne xDDD. Przy takim U4, rozgrywka wygląda jak coś z minionej epoko, a graficznie to nawet nie ma co porównywać, bo przepaść.

Widzę najmocniejsze 8/10 w historii, przy dobrych wiatrach

Edytowane przez YETI

Opublikowano

jak to słabo wygląda, jakie to nudne, gameplayow identycznie jak pierwsza część nawet ikony pojawiające się na ekranie są identyczne xDDD.

jakbym czytał opis uncharted 4 multi 

Opublikowano

Hóiowy ten GeoW jak każdy, ale efekty pogodowe całkiem fajnie się prezentują.

Opublikowano

No nie jest to niestety Yaiba ;/

Opublikowano

forza-horizon-3-1.jpg

Jeszcze miesiąc i kolejny racer generacji   :obama:

Świetna grafa, niczym Motorstorm: Pacific Rift z 2008 roku. Tak, tak, tylko gameplay się liczy.

No nie jest to niestety Yaiba ;/

Z ust mi to wyjąłeś.

Opublikowano

Dobre cpanie masz XM xDDDDD

913291-943354_20081023_001.jpg

tak w rzeczywistosci wyglądał motosrom, do tego nie musze przypominać, że FH3 to open world?

Opublikowano

Devil's Third 43/100 

Yaiba 43/100

To są dopiero sztosy. :banderas:

:pawel: 

Opublikowano

Te Gearsy na tym gameplayu wygladaja jak 3jka w wyzszej rozdzialce. Gameplay podczas wichury sprawial znacznie lepsze wrazenie, troche mi sflaczal hype po tym filmiku :/

A ze tak jeszcze obeznanych spytam, dlaczego zamiast mielenia luductow mamy strzelanie do puszek? Staralem sie unikac informacji o nowych gearsach zeby sie milo zaskoczyc, ale troche sie teraz zmartwilem, 50% miodnosci ktora zawsze czerpalem z tej serii to czerwona posoka i mielenie, o co tu chodzi? To bedzie glowny wrog?

Opublikowano

Screenshot gameplay z MS vs. bullshot z Forzy. :yao:

No dawaj, napisz jeszcze, że i tak lepiej niż yaiba czy Devils Third, filthy każul.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

No dawaj, napisz jeszcze, że i tak lepiej niż yaiba czy Devils Third, filthy każul.

Sorry szkoda mi życia żeby poznawać takie perełki, ale zazdroszcze że ty go tyle masz aby katować się przy takich krapach.

Opublikowano

Żona

Rodrigo

Blatman

:reggie:

No ale to nie gra dla mnie więc o kim innym mówili w recenzji Kyo np kupuje na premierę

Opublikowano

porówanie racera generacji do przyzwoitego motorstorma  xD

klapy piane czy niespełna rozumu?

Opublikowano

ale Pacific Rift to był S Z TO S, genialna gra, moja pierwsza odpalona na PS3 :banderas: 

ale porownywanie Godrizona 3 do PF to beka trochę xddd

Opublikowano

Wiadomix, to co jest PS4 wygląda super o jakie Halo 3 wam chodzi no dajcie spokój,  nie to co GEOW 4 jak trójka tyle, że w Full hd, klapy tak mocno dostarczają, a U4 to ogólnie mega nudna gra, raz skończona i na tym koniec, pół gry się rozkręca a drugie pól latasz jak debil po jednej wyspie.

Opublikowano

nie to co GEOW 4 jak trójka tyle, że w Full hd

zeby chociaz w full hd :yao:

Opublikowano

Na Pc w full hd i 60 fps, jak to było leżeć Bansai  :daddy:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.