Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Gearsy przejde na YouTubie.

Multi w sumie też.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Tak sie sklada, ze ten gameplay Gearsów wzbudzil 100x więcej pozytywnych wrażeń, aniżeli jakikolwiek trailer U4. Jak trzeba byc zjebanym, żeby twierdzić, że to było słabe?

xDDDDDDDDD

Tak zaawansowany technologicznie poziom jak pościg w Madagaskarze, to xboty zobaczą na swojej konsoli jak wyjdzie scorpion, a spencer podkupi od Sony jakiś SPECJALISTOW od pisania gier, a tych studentów wieczorowki zwolni, bo beka ze ludzie mylą nowe gry z remasterami. O grafice z 17 rozdziału gdzie wchodzi motyw muzyczny, to chyba nawet na skorpionku nie będzie mowy (jak to wygląda, co oni zrobią z TLoU2, tytanu tak bardzo na kolanach :obama: ). Tę Girsy wyglądają gameplayowo jak jedynka, ale totalne bezguscia, czy Januszzea już nie mogą się doczekać aby zmielic robociki na 1000 kawałków. No i ten developer, jakieś randomy, ciekawe jak wyglądało ich zebranie przed rozpoczęciem prac. Ej, chłopaki, microsoft nie pozwala nam robić nowego ip, bo Mazzeo i reszta botow oczekuje nowej części Girsow. Jakieś pomysł na grę? Nie ma? No to weźmy gameplay z gry która wyszła 10 lat temu, a Markusowi dodajmy zmarszczki i brodę. Mazzea i tak kupią.

Opublikowano

Ale Ty pierdolisz głupoty. Fajnie, że w Uncharted 4 masz inny gameplay, jak w 2 czy 3 częsci  :facepalmz:

Opublikowano

Oczywiście, ze zmieniono sporo, znacznie bardziej otwarte tereny, chowanie sie i ataki z ukrycia, linka, jazda pojazdami, do tego technologicznie ta gra odstawia całą konkurencję, polecam artykuł w DF.

A co mamy w tych Girsach? Animacja identyczna jak 10 lat temu, gameplay identyczny, murek, wychylenie, strzał, fikolek, murek... Korytarzyk, gdzie główna postać to taki kloc, ze jedynie może pokonywac niewielkie przeszkody. Zero zmian.

Ja (pipi)ie, jakie tę studia wewnętrzne microsoftu sa słabe, albo kasowane gry, albo siedzącę w poprzedniej generacji.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Widze do generycznych mord bohaterow doszly teraz transformersy zeby publika z usa jeszcze bardziej srala po gaciach, a spadajacy samolot przypomnial mi trailer filmu ''Smolens'' :obama:

Wiesz co odkąd jesteś klapem stałeś się nieznośny . Nie postykamy się gnasherami w tym roku ?

Opublikowano

Witam,

uncharted 4 dajcie (pipi) spokój, już dawno o tym zapomniałem. jak bułka w mcdonaldzie, niby spoko, ale bez przesady.

i pomyśleć, że ta gra przesądziła o tym, że kupiłem ps4 xD. o jak ja gardzę sobą. na szczęście zagrałem na tym plastiku też w inną grę, która zmieniła moje życie.

pozdrawiam, ragus

Opublikowano

KILLZONE

Opublikowano

Witam,

a nie, bo dark souls na modach

pozdrawiam, ragus.

Opublikowano

Yeti  gadasz takie głupoty, że żal tego czytać Ty chyba grałeś w jakieś inne Uncharted niż ja, jeżdżenia masz tyle co kot napłakał i o ile za pierwszym razem jest fajne plus opcja pościgu tak motyw na wyspie wieje nudą taką samą jak pierwsza połowa gry. Zarzucasz Geow 4 coś czym U4 jest wypchane, skradanie to ten sam poziom co poprzednie części dodali parę nowych animacji. Geow 4 też ich parę dostał, z nowości masz zabawę z fizyką z pogodą która ma wpływ na otoczenie, nowe finishery itp rzeczy OBIE gry jeżeli chodzi o nowości prezentują zbliżony poziomi COROWA rozgrywka w obu tych grach wciąż wygląda i opiera się na tym samym na czym opierała się trzy części temu! I chyba każdy normalny gracz to widzi z wyjątkiem Ciebie w Twoim świecie jak zwykle na SONY wszystko jest lepsze i fajniejsze ma więcej nowości bo Yeti tak powiedział a w U4 to się tak gra jak by było nową marką xDDDDDDDD kisnę 

Może i wygląda pięknie może i ma parę fajnym akcji ale tak po za tym to takie 8/10 żadna rewolucja w temacie.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Haven taka bieda na zmywaku, że trzeba się tylko trójnoga trzymać?

Opublikowano

Oczywiście, ze zmieniono sporo, znacznie bardziej otwarte tereny, chowanie sie i ataki z ukrycia, linka, jazda pojazdami, 

YETI zapomniał dodać jeszcze selfi i wiekopomne...TOTEMY! :yao:  CHANGES psia go mać! :dynia:

Łączę wyrazy pogardy

Czezare

Opublikowano

Nie przypominam sobie, aby w poprzednich częściach U4 można było się ukrywać w trawie. Linka wniosła też bardzo wiele do rozgrywki. I nie interesuje mnie czy coś cię nudzilo czy nie, drugiej osobie duże levele czy możliwość prowadzenia pojazdu mogły przypaść do gustu, a sa to nowości w serii. Poprzednie części Uncharted gameplayowo były tak samo biedne jak Girsy. Nowości w Girsach, zaraz, co ty piszesz, nowe egzekucję? To jest ta nowość od 10 lat? To może nowy rodzaj granatów, to też będzie super nowość. To tylko pokazuje jak głębokie zmiany dotknęły ta serię xDDD

Levele gdzie pogoda będzie miała wpływ na rozgrywke mogą być dobre, pytanie ile ich będzie i jaki ten wpływ będzie duży. Poza tym ta gra wygląda identycznie jak pierwsza część, zero pomysłów na coś świeżego i nowego.

Oczywiście, ze zmieniono sporo, znacznie bardziej otwarte tereny, chowanie sie i ataki z ukrycia, linka, jazda pojazdami,

YETI zapomniał dodać jeszcze selfi i wiekopomne...TOTEMY! :yao:CHANGES psia go mać! :dynia:

Łączę wyrazy pogardy

Czezare

Czarus, znów nie ogarniasz, totemy sa w multi, a my tu o singlu. Weź tę psychotropy, które przepisał ci lekarz i wróć za jakiś czas, może zaczniesz ogarniac.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Z tą różnicą yeti, że w multiplayer Gearsów będzie można grac latami a mp U4 grasz tylko ty i piszący magisterke z tej gry Kazub

Opublikowano

W singlu nie ma totemów? Dobrze że nie kupiłem tego crapa

Opublikowano

Chowanie się w trawie mega nowość, wyciąganie gości za osłony wbijanie im kosy w głowę to samo co trzy części temu, ok szkoda czasu i literek z klawiatury. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Chowanie się w trawie mega nowość, wyciąganie gości za osłony wbijanie im kosy w głowę to samo co trzy części temu, ok szkoda czasu i literek z klawiatury.

To wyciąganie gości za oslon dodali dopiero teraz? Mają rozmach w tym microsofcie, takie patenty to już były w U2. Jak będą rozwiac się w tym tepie, to może w jakieś ósmej części zrezygnują z korytarzyka, plansze będą tak duże, ze będą potrzebne pojazdu, wrogów będzie można eliminować po cichu, pudziany naucza się skakać, wspinać, może dojdzie jakąś linka, a jak kogoś w microsofcie poniesie fantazja, to dostaniecie kolejne nowe egzekucję. Same wariaty w tych wewnętrznych studiach microsoftu.

Z tą różnicą yeti, że w multiplayer Gearsów będzie można grac latami a mp U4 grasz tylko ty i piszący magisterke z tej gry Kazub

Doprawdy, moja lista znajomych pokazują zupełnie coś innego. W TLoU też miało paść po kilku miesiącach :yao:

Także żyj dalej w tym swoim świecie urojenia i kalafiora.

Opublikowano

Yeti nie ważne kiedy, ważne, że dodali coś nowego chyba o tym jest ta rozmowa ? prawda ?

Chowanie się w trawie było już w AC III nawet gwizdać można było myślisz, że w U5 dodadzą tej ficzer ? bo U4 aż się prosiło o to.

Opublikowano

Poprzednie części Uncharted gameplayowo były tak samo biedne jak Girsy

Ale Uncharted 1 i 2 to ty szanuj :/

W glowach sie poprzewracalo.

Opublikowano

Ja się pogubiłem, o czym wy (pipi)icie? :D Albo inaczej: co zmienili / dodali do Girsów że taki z nich nowy i świeży produkt bo nie śledziłem zapowiedzi.

Opublikowano

W skrócie U4 mega powiew świeżości w serii, Geow 4 to samo co trzy części temu.

Opublikowano

Zielone szambo juz ma pełne usta bo ostatnia dobra gierka wyszła na X360 dlatego wierzy w fałszywego mesjasza gejmingu. 

Nic tylko czytac CW po premierze girsow i dalej toczyć beke.

Opublikowano

Yeti nie ważne kiedy, ważne, że dodali coś nowego chyba o tym jest ta rozmowa ? prawda ?

Chowanie się w trawie było już w AC III nawet gwizdać można było myślisz, że w U5 dodadzą tej ficzer ? bo U4 aż się prosiło o to.

Mowa jest o tym, ze Girsy stoją w miejscu bo jedną z super nowości, sa nowe egzekucję. Nawet nie przyszło mi do głowy wymieniać czegoś takiego w przypadku U4, bo jest to kosmetyka, a nie coś co wpływa znacząco na gameplay.

To drugie zdanie jest tak głupie, ze szkoda na nie odpisywać. Mowa o tym w jaki sposób tę serię sie zmieniają, a nie jakich elementów brak z innych gier. Ciekawe kiedy parowanie ciosów i linka w GTA. Takie idiotyczne argumenty można klepac bez przerwy.

Opublikowano

To ze Scorpio 6Terafuckingflopów?!

giphy.gif

giphy.gif

Nie, to z Nadkonsoli XO a wygląda jak nowa generacja   :xboss:  :daddy:  :banderas:  

unch3.1 900p? 

Screen-Shot-2015-12-07-at-7.06.49-PM.png

:dynia:

Edytowane przez Daddy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.