Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Zetta pisze magisterkę z uncharted na crushing?

Nie ale sie dobrze bawie przechodzac.

Ty nie zauważyłem

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

W skrócie U4 mega powiew świeżości w serii, Geow 4 to samo co trzy części temu.

Może za dużo razy dostałeś na paintaballu w łeb kulkami ale ja nie pytałem się o U4 ani nawet o tej grze nie wspomniałem. Co więcej ograłem ją na premierę (a dokładniej parę dni przed premierą). Singiel mnie "kupił" i dla mnie (podkreślam - dla mnie) był naprawdę spoko. Natomiast multi wieje sandałem żeby nie powiedzieć inaczej :D Więc wiem mniej więcej czym jest U4 i czy tam jest jakaś świeżość.

Pytam się o Girsy co zmienili bo serio nie śledziłem tematu. Wymienione zostały dwa aspekty: pogoda i finishery. Serio tylko to dodali? Trójki nie dałem rady skończyć przez brak zmian i ciągle to samo a GOW:J leży na dysku nieruszony (Don pisał mi że najgorsza część więc mi przeszła ochota). Czym chcą przyciągnąć potencjalnych kupców do kolejnej części? Samą marką? Na X360 wyszły 4 części - mam wrażenie że wyeksploatowali serię do końca ale dalej klepią kolejną część więc się pytam chociaż na za wiele nie liczę przez nazwę tego tematu :)

Może w mulit zapowiadają się jakieś zmiany? Bądź co bądź Girsy w mutli naprawdę dawały radę. 

Jeżeli chodzi o Girsa 4, to po pierwsze będzie kosa w multi. W becie był prawie idealny balans, a z opisu zmian wynika, że uwzględniono wszystkie uwagi graczy. Po drugie Horda 3.0 która zostanie ujawniona za miesiąc - pierwsze info, że będzie można dowolnie wszystko na mapach rozmieszczać + "crafting" broni oparty o zmodyfikowany system kart z Halo 5. Tak więc szykuje się gra, która nie będzie opuszczać napędów konsol.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o Girsa 4, to po pierwsze będzie kosa w multi. 

whatthefuck.gif

Pif paf na 20 min jak w U4. Kazub napisał z tego mature nawet.

Opublikowano

ofi, zjedz snickersa i przestań gwiazdorzyć.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o Girsa 4, to po pierwsze będzie kosa w multi. 

whatthefuck.gif

Pif paf na 20 min jak w U4. Kazub napisał z tego mature nawet.

Przykro mi, ale Gearsy nie są tak każualowe i stargetowane pod gimbaze jak multi uncharted. 

Opublikowano

Nie rozumiem tej dyskusji w ogóle. Może i Gearsy 4 nie zachwycają nowościami, ale to wynika z tego że fani tego nie chcą bo gameplay wymyślony 10 lat temu ani trochę się nie zestarzał. Trudno natomiast żeby Uncharted nie przeszedł zmian, skoro przez 3 części był gameplayowym gównem.

Wszystkie obecne tasiemce Microsoftu nie zachwycaja, bo praktycznie co rok gracze dostaja ten sam tytul z paroma malymi usprawnieniami.Jedynie moim faworytem jest Scalebound.  Reszta eksow to tak jak pisalem= odgrzewane **** 

Sony przynajmniej wypuszcza zawsze cos swiezego, ale znow z innymi rzeczami robi w (pipi)a graczy. Gardze mocno 

Opublikowano

Nie rozumiem tej dyskusji w ogóle. Może i Gearsy 4 nie zachwycają nowościami, ale to wynika z tego że fani tego nie chcą bo gameplay wymyślony 10 lat temu ani trochę się nie zestarzał. Trudno natomiast żeby Uncharted nie przeszedł zmian, skoro przez 3 części był gameplayowym gównem.

Wszystkie obecne tasiemce Microsoftu nie zachwycaja, bo praktycznie co rok gracze dostaja ten sam tytul z paroma malymi usprawnieniami.

nikt z tego powodu nie płacze poza klapami

Opublikowano

o co wy się kłócicie, persona 5 i tak zaora te wasze szczelanki xD

Opublikowano

Ragus którą loszke będziesz bajerować?

Pozdrawiam pawciokratos

Opublikowano

Kyo: wyciąganie za osłony plus przeskok nad z jednoczesnym stunem przeciwnika plus animacje wykończenia tego wcześniej nie było, na pewno wpłynie to jakoś na sam gameplay. Plus to co wypisałem wcześniej, pogoda, otoczenie i fajna fizyka co jeszcze nie wiem tyle udało się za obserwować z dostępnych materiałów. Nigdzie nie na pisałem, że są to jakieś mega nowości lecz jedynie stwierdziłem fakt, że to ten sam poziom który zaprezentowało u4 względem po przedniej części delikatna ewolucja(nowe bronie itp)

Edytowane przez Soul

Opublikowano

przeskok nad z jednoczesnym stunem przeciwnika

Moglbym przysiac ze robilem to 2 tygodnie temu w Gearsach 3 i J.

Opublikowano

Mogłeś ale brak tam animacji wykończenia.

Opublikowano

Aaaa... taka innowacja, rozumiem.

Z poważaniem,

Bansai

Opublikowano

Taka sama jak krzaki podczas skradania w u4

Opublikowano

Krzaki i linka nie zapominaj o lince bo zaraz Yeti wparuje.

Opublikowano

Taka sama jak krzaki podczas skradania w u4

xDDD

Widzę, że na nowym gameplayu z girsów samolot spada, a to Ci hóie, wzięli akcje z U3 i nawet nie wsadzili tam gameplay, a mogla byc innowacja ;( 

Opublikowano

Pozdrawiam pawciokratos

cichą wodę oczywiście

pozdrawiam, ragus

Opublikowano

@XM Spoilery :/

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Bardziej Cie ragus widze jako Tsundere type of guy

Pozdrawiam serdecznie,

Bansai

Opublikowano

Pozdrawiam pawciokratos

cichą wodę oczywiście

pozdrawiam, ragus

Jak to mówią cicha woda brzegi rwie hehe.

pozdrawiam, pawciokratos

Opublikowano

No spoiler w (pipi)! Samolot spada! I się nawet rozbija! Patrz!

uncharted3okladka.jpg

:D :D :D

Opublikowano

Kali zaraz na pelnym w(pipi)ie podbije pod siedzibe Sony i zacznie krzyczec ze okladka mu gre zaspoilowala.

Douzo ogenki de,

Bansai-kun

Opublikowano

W "trójce" nie ma krzaków, a w U4 są. Sorry, możesz już nie grac.

Opublikowano

No spoiler w (pipi)! Samolot spada! I się nawet rozbija! Patrz!

uncharted3okladka.jpg

:D :D :D

Po okladce wywnioskowales ze bedziesz na tym spadajacym samolocie i to jeszcze w formie gameplay'u?

Mi sie bardziej nasuwa ze bede jakiegos samolotu szukal.

Bede sie zabieral za trojke niedlugo i jak dla mnie to byl spoiler.

Pozdrawiam serdecznie

Zetta

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.