Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

vWzMPx9.jpg

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Gdybys szukal wraku samolotu to pewnie juz by dawno przestal sie palic, a skoro na okladce sie pali tzn ze jakos niedawno musial spasc, np podczas wydarzen w grze, dodatkowo, XM nigdzie nie napisal ze Drake znajdowal sie w tym samolocie. :taknieco:

HLAKBR,

Bansai

Opublikowano

A w sumie napiszę. Gierka z 2011 roku, trailer gdzie pokazali samolot, osobny gameplay gdzie pokazali samolot, theme w PSS gdzie pokazują samolot, edycja GOTY gdzie pokazują - a co to jak chcesz to sobie przegoogluj - nie będę pisał bo spoiler :D Materiały w PSS gdzie pokazują pustynię i samolot. Ba, nawet dostałem preorder pack z pierścieniem gdzie jest ten (pipi)any samolot :D

Zapomniałem się podpisać

Pozdrawiam.

Kyo & samolot z U3

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

yeti napisał że no man's sky bieda,  czyli jednak grę ominie klątwa yetiego i będzie szpil 9/10   :obama:

Opublikowano

A w sumie napiszę. Gierka z 2011 roku, trailer gdzie pokazali samolot, osobny gameplay gdzie pokazali samolot, theme w PSS gdzie pokazują samolot, edycja GOTY gdzie pokazują - a co to jak chcesz to sobie przegoogluj - nie będę pisał bo spoiler :D Materiały w PSS gdzie pokazują pustynię i samolot. Ba, nawet dostałem preorder pack z pierścieniem gdzie jest ten (pipi)any samolot :D

Zapomniałem się podpisać

Pozdrawiam.

Kyo & samolot z U3

I nadal nie wiadomo, ze bedzie gameplay podczas spadania samolotu.

A samych trailerow i gameplay'ow staram sie nie ogladac.

Pozdrawiam

Zetta zaraz w gameplayu w spadajacym samolocie.

Opublikowano

yeti napisał że no man's sky bieda,  czyli jednak grę ominie klątwa yetiego i będzie szpil 9/10   :obama:

Wątpliwe. Imo będzie kupsztal. Mój preorder sobie poczeka w MM kilka dni. 

Zapomniałem się podpisać

Pozdrawiam.

Kyo & samolot z U3

I nadal nie wiadomo, ze bedzie gameplay podczas spadania samolotu.

A samych trailerow i gameplay'ow staram sie nie ogladac.

Pozdrawiam

Zetta zaraz w gameplayu w spadajacym samolocie.

No ja (pipi)e. Pali Ci się ten samolot na okładce. Nie trzeba być zanadto bystrym żeby wiedzieć że chwilę temu (pipi)nął. Poza tym to Uncharted - jak coś się dzieje to Drake och crap zawsze jest w centrum wydarzeń.

Opublikowano

Ja tam nie wiem ale proszę o ukaranie osob co spojleruja gierki

Pozdrawiam

Kuba fan gier wideo

Opublikowano

samolot to nic ale te

płonące (pipi)a czachy ktore nakur.wiasz granatnikiem, czaicie plonące biegające czachy które nakur.wiasz z wyrzutni rakiet xddd 

tego już było za wiele, postawiłem sążnego kloca na tą grę i nawet nie skończyłem

poyebało mnie z serdecznym płonącym posraniem

kermit

Opublikowano

Trzeba zrobić jakiś skrypt żeby te podpisy z automatu dodawało bo zapominam :/

Z poważaniem

Kyo

Opublikowano

borze jak śmiesznie

poyebało mnie.

Mazzeo boląca dupcia

:lapka:

Opublikowano

Was juz poniosło ostro, kłócić sie czy Geow4no jest gorsze od Uncrapted4 xd

To jakby sie chwalić czyja sraka bardziej śmierdzi. Nie dziwie sie w sumie, podludzie bez gustu tak mają :)

Prawdziwa jakość tylko na Nintendo

Kindest regards,

Tortex

Opublikowano

jak czytam twoje posty to mam ochotę wywalić 3dsa przez okno

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Wc serious business

Wyrzucaj :)

Edytowane przez xmortex

Opublikowano

jak kupujecie gierkę w sklepie stacjonarnym to zostawiacie napiwek?

dyskutujmy

Jeszcze czego.. Napiwek w sklepie z grami ?  sabu.png

Opublikowano

co tu się ODJANIEPAWLA?

Prawdziwa jakość tylko na Nintendo

to jest taka megatona, że będe miał beke do końca miesiąca.

Opublikowano

OFI OGLĄDA GIERKI NA YT XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ps. to prawda

Opublikowano

Jako, że nie jestem klapem ani botem, to mogę jako obiektywny podać czy lepsze jest Uncharted czy Gears of War.

(pipi) mnie to obchodzi, wolę Maxa Ból 3 :lapka:

Edytowane przez tomzacz

Opublikowano

no pozostale tytuly widze ograles wzdłuż i wszerz.

Opublikowano

No właśnie o to chodzi, że nie  :cool:

Edytowane przez tomzacz

Opublikowano

Ale Ty pierdolisz głupoty. Fajnie, że w Uncharted 4 masz inny gameplay, jak w 2 czy 3 częsci  :facepalmz:

yyy, no... masz, ale wypadałoby wpierw ograć :yao:

Opublikowano

OFI OGLĄDA GIERKI NA YT XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ps. to prawda

No co ty wyprawiasz? XD

Ofi?? Ofi!!!!!!!

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

ps. to prawda

No co ty wyprawiasz? XD

Ofi?? Ofi!!!!!!!

Oglądam. Taki "Beyond : się duszę" nie jest wart złamanego grosza, albo god of war pawcio kratos ediotion vol1 to również tylko na tubie, bo nie da się w to dzisiaj już grać. Festival biedoty graficznej i gameplejowej. A, że historia fajna, a gra nigdy do mnie nie przemawiała to czemu by nie i JESZCZE JAK.

Xbąka nie zamierzam kupować, bo nie posiada obsługi padów z Plejstejszon, a ten od microrobactwa jest cięzki jak moje hantle. Xbotowe produkcje do obejrzenia czekają na mojej ulubionej platformie - youtube.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.