Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

A skąd wiesz, że wezmę PlayStation? Xbox też mnie kręci bo inaczej łoniaka bym nie brał. Na PS4 nie mam Dead Rising ani Halo ani Sunseta. Do tego jeszcze mi zostało Ori, TR i Quantum (przeżyję jakoś te 720p jeśli sama gra jest mega) no i Horizon 2 bo Motorsport jakoś mnie nie kręci. 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 640,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Bez jaj a czym się kierujesz kupując konsole? jakością plastiku czy grami na wyłaczność ? ;) (poza ficusiem bo ten to zawsze klap)

no grami na wyłączność. Czy na PS4 dostanę Horizon 3? albo Halo?

ten nadal żyje w 2001 roku, gdzie ludzie kupowali konsole dla exów xd

Opublikowano

Zmieńcie ten temat: półtorej generacji, a nie półtora, mogę się założyć, że błąd nie był celowy.

Dziękuję, Miodek

Opublikowano

Bez jaj a czym się kierujesz kupując konsole? jakością plastiku czy grami na wyłaczność ? ;) (poza ficusiem bo ten to zawsze klap)

no grami na wyłączność. Czy na PS4 dostanę Horizon 3? albo Halo?

no i co ma jedno do drugiego? ja kupię konsolę dla exów, duża część forumka kupi konsolę dla exów ale w skali makro ludzie NIE kupują konsol dla exów i tak jest gdzieś od 10 lat

najpierw observer, teraz guantanamera, kto jako kolejny zbłaźni się nieumiejętnością czytania ze zrozumieniem?

Opublikowano

Jak ktos ma mocnego PC, to sytuacja jest dla niego prosta, albo wii u albo pies4, jak ktos nie ma nic, no to wtedy moze nad xboxem myslec jak mu exy pasuja a nie chce dolozyc do PC.

Opublikowano

A skąd wiesz, że wezmę PlayStation? Xbox też mnie kręci bo inaczej łoniaka bym nie brał. Na PS4 nie mam Dead Rising ani Halo ani Sunseta. Do tego jeszcze mi zostało Ori, TR i Quantum (przeżyję jakoś te 720p jeśli sama gra jest mega) no i Horizon 2 bo Motorsport jakoś mnie nie kręci.

To weź obie konsole i przestań perdolic smuty.

Opublikowano

Jak ktos ma mocnego PC, to sytuacja jest dla niego prosta, albo wii u albo pies4, jak ktos nie ma nic, no to wtedy moze nad xboxem myslec jak mu exy pasuja a nie chce dolozyc do PC.

Blacha nie służy do grania, a do pracy, e-maili i Internetu. W końcu to pojmiecie czy mam kopniakami wyjaśnić?
Opublikowano

te mocne pecety to na forumku ma może z 10 osób :D wchodzę w temat SFV, 64 strony, wstukuje hasło steam i się okazuje że dosłownie 3 osoby kupiły wersję na steama. Rise of The Tomb Raider ograne na PC przez ragusa, ravena + parę innych osób, reszta na xboxie. Podejrzewam że globalnie proporcje też są podobne.

patrze na steam charts a tam w top 10 jest 5 gier F2P. Na dodatek Dota 2 w tandemie w z CS'em robi większy ruch niż wszystkie inne gry z top50 razem wzięte, serio nawet pozwoliłem sobie podliczyć, możecie sprawdzić sami :lol:

czyli PC gaming to raczej nie GTX 1080 i granie w 4k@60fps a raczej dominacja freetuplejowych gierek bez grafiki. Nie rozumiem więc jak można mieć ból dupy z powodu tej platformy. To jest sprzęt dla entuzjastów, margines. Fakty wyjścia danej gry na PC nie ma znaczenia ani w skali mikroforumkowej, ani globalnej. A jak ktoś się źle czuje, że gra w produkcję która dostępna jest gdzieś indziej to sam sobie robi problem, jak Nemesis.

Opublikowano

mazzeo, nawet nie ograne, bo po 3 godzinach wymiękłem

Opublikowano

lol, jaki bling bling xD

Opublikowano

:shieeet: :shieeet: :shieeet:

GRAFIKĄ !

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

te mocne pecety to na forumku ma może z 10 osób :D wchodzę w temat SFV, 64 strony, wstukuje hasło steam i się okazuje że dosłownie 3 osoby kupiły wersję na steama. Rise of The Tomb Raider ograne na PC przez ragusa, ravena + parę innych osób, reszta na xboxie. Podejrzewam że globalnie proporcje też są podobne.

patrze na steam charts a tam w top 10 jest 5 gier F2P. Na dodatek Dota 2 w tandemie w z CS'em robi większy ruch niż wszystkie inne gry z top50 razem wzięte, serio nawet pozwoliłem sobie podliczyć, możecie sprawdzić sami :lol:

czyli PC gaming to raczej nie GTX 1080 i granie w 4k@60fps a raczej dominacja freetuplejowych gierek bez grafiki. Nie rozumiem więc jak można mieć ból dupy z powodu tej platformy. To jest sprzęt dla entuzjastów, margines. Fakty wyjścia danej gry na PC nie ma znaczenia ani w skali mikroforumkowej, ani globalnej. A jak ktoś się źle czuje, że gra w produkcję która dostępna jest gdzieś indziej to sam sobie robi problem, jak Nemesis.

Acha, a pozniej czlowiek czyta artykuly pokroju:

Rise of the Tomb Raider PC sales almost triple that of Xbox One

Edytowane przez easye

Opublikowano

digital

:pawel: 

Opublikowano

Pomijam juz fakt, jak c(pipi) musza sie sprzedawac gierki na Onie, skoro MS nawet w stemie juz szuka pomocy...
Znajdzie ktos ile sztuk takiego TR poszlo na PC

Edytowane przez easye

Opublikowano

Rise of The Tomb Raider ograne na PC przez ragusa, ravena + parę innych osób, reszta na xboxie.

Schlebia mi to, ale:

ja i ogrywanie gierek xddd

Opublikowano

Rise of the Tomb Raider Sells Half Million Copies On PC In Its First Month

http://www.mobipicker.com/rise-of-the-tomb-raider-sells-half-million-copies-on-pc-in-its-first-month/

acha - czyli polowa calej sprzedazy z Xboxa One i 360tki w pierwszym miesiącu na samym stemie...

No to Mazzeo jak zwykle masz racje ! :dynia:

Edytowane przez easye

Opublikowano

A licza tam tez kody ktore dodawali do kart graficznych? Ja ten balas mialem w (pipi)e i klucz sprzedalem na pchlim

Opublikowano

no nie licza, ale MS sztuki dodawane do konsol liczy, podobnie jak zalegajace na magazynach sklepow ^^

Opublikowano

Isis zawsze walczy tak o każdy nowy sprzęt, który kupi?

Opublikowano

Isis od poczatku generacji ma po prostu beke z MS.

Opublikowano

Pomijam juz fakt, jak c(pipi) musza sie sprzedawac gierki na Onie, skoro MS nawet w stemie juz szuka pomocy...

Znajdzie ktos ile sztuk takiego TR poszlo na PC ?

80tys. PC

1.2mln. XO

380tys. X360

Według wyroczni sonybociarni, z PC nigdy nie było tak dobrze, exy na XO sprzedają się podobnie do exów na ps4, a isis znowu pewnie nie dostał chińskich kont z grami i ma wqurwa xD

Co do konsolowych exów na PC to przypominam że $ony lepiej wspiera W10 od MSu ;) i trzeba mieć zaawansowane niedojebanie mózgowe by robić sobie problem że gra ''Y'' wyjdzie na PC.

Od września to będzie rozjeżdżanie niebieskich robali walcem, type GOTY gier na XO  :daddy: a na ps4? 2x remastery z ps3...smutne ale prawdziwe.

Opublikowano

Jak wiele się może zmienić przez rok xD

kto chce grać w multiplatformy, kupuje pc kto chcę grać w dobre exy, kupuje xboxa

historia postów jak broń obosieczna xD

dzisiaj ogrywanie gier z xboxa na pc

jutro sobie możesz PC za tą kasę kupić o takiej mocy

Też będę miał, a nie mam xo. A exy jakieś na tę konsolę będą?

a jeszcze rok temu

beka z blachy od zawsze na zawsze.

blacharska podjarka tymi pifpafami dla gimbów jest grubo obecna nawet w tym temacie.

na kolana i dziękuj konsolowcom że masz na PC grafikę.

Tu jest temat o specjalistycznym sprzęcie stworzonym do grania, czyli konsolach. Pecety i inne AGD, sio.

To jest właśnie różnica między konsolami, a pecetową prowizorką.

tasowanko do bullshotów i filmików na forach jest, a potem powrót do rzeczywistości i odpalenie na swoim lapku 768p (najpopularniejsza rozdzielczość na PC) w 12fpsach na minimalnych i powtarzanie przez łzy "jestem master rasą, jestem master rasą, jestem master rasą".

szanuj siłę napędową branży, betonowa kotwico

Blacharze tak bardzo nikogo.

observer, kolejny klapers z wyimaginowanym pecetem :dynia:

Opublikowano

acha Dadi - ale jak ja podaje dane z VGChartz, to jest beka, ze nigdy nie sa aktualne.

Na Stemie pierwszego miesiaca poszlo 0,5 mln szt. Lary, wiec co ty o 80tys pie(pipi)? Moze to wynik z Windows Store xDD

W to nawet bym uwierzyl  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Isis zawsze walczy tak o każdy nowy sprzęt, który kupi?

Tak, zawsze ma dałna. Mam nadzieję, że pomogłem. :lapka: 

Opublikowano

aaa taka dyskusja z torrentowym zlodziejem - czlowiek wstawi dane sprzedazy, to chlop zaczyna wyzywac.  :lapka: 

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.