Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

uncharted 4 ma inny gameplay od u1-3. U 1-3 to gry gdzie więcej masz akcji niż filmików a u4 to movie experience. YEti ma racje zupełnie nowe doznanie. Spoko singiel bo lubię walking simulatory. Multi za to do dupy jak mgs online. Fałszywy przehypowany mesjasz forumowy.  

Gears of War 4 mam nadzieję że będzie większą bardziej za(pipi)istą wersją gears of war 3 i będę szczęśliwy z tym samym miodnym multi oraz moim ulubionym trybem hordy. Gears of War jugement to było nieporozumienie i mam nadzieję że tego nie powtórzą.

Nie wiedziałem że zgodzę się kiedyś  yetim ale ma rację cholera u4 to nie jest u1-3. :D

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Psiaki lubia sie babrac szczegolami ktore zaje.biscie ciesza oko i wlasnie to( te osuwajace sie kamienie ze zbocza, to jak Drake podaje sobie line za plecami z dloni do dloni, zeby sie w nia nie zaplatac itp.) sprawia, ze U4 bedzie krolowal nad G4. Gameplayowo zalezy to juz od upodoban.

Ale to wszytsko i tak nie ma znaczenia skoro za miesiac zjednoczy nas remaster Dead Rising ii brac CW rzuci sie sobie w ramiona wyspiewujac piesn ku chwala papieza.

Opublikowano

Oglądam. Taki "Beyond : się duszę" nie jest wart złamanego grosza, albo god of war pawcio kratos ediotion vol1 to również tylko na tubie, bo nie da się w to dzisiaj już grać. Festival biedoty graficznej i gameplejowej. A, że historia fajna, a gra nigdy do mnie nie przemawiała to czemu by nie i JESZCZE JAK.

Xbąka nie zamierzam kupować, bo nie posiada obsługi padów z Plejstejszon, a ten od microrobactwa jest cięzki jak moje hantle. Xbotowe produkcje do obejrzenia czekają na mojej ulubionej platformie - youtube.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Gameplayowo zalezy to juz od upodoban.

Na pewno. Z jednej strony gierka na raz, a z drugiej niekwestionowany król TPS. Ale upodobania ... ;)

Opublikowano

Oglądam. Taki "Beyond : się duszę" nie jest wart złamanego grosza, albo god of war pawcio kratos ediotion vol1 to również tylko na tubie, bo nie da się w to dzisiaj już grać. Festival biedoty graficznej i gameplejowej. A, że historia fajna, a gra nigdy do mnie nie przemawiała to czemu by nie i JESZCZE JAK.

Xbąka nie zamierzam kupować, bo nie posiada obsługi padów z Plejstejszon, a ten od microrobactwa jest cięzki jak moje hantle. Xbotowe produkcje do obejrzenia czekają na mojej ulubionej platformie - youtube.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Typowy klap

Opublikowano

Gameplayowo zalezy to juz od upodoban.

Na pewno. Z jednej strony gierka na raz, a z drugiej niekwestionowany król TPS. Ale upodobania ... ;)

No wiesz, przeszedlem pierwsze 3 czesci GOW i szczerze w ogole mnie to nie porwalo. Krotkie, plytkie doswiadczenie z fajnie bryzgajaca krwia po ekranie idealne dla amerykanskich nastolatkow. Ale mimo to zmeczylem te cholerne trzy czesci i przeszly mi jakos przez gardlo.

Coz jesli chodzi o serie Uncharted... dla dwojki sprzedalem Xboxa i powrocilem do Playstation. W trojce po raz pierwszy doswiadczylem takiej fajnej zabawy z perspektywa( tonacy statek) i wielu innych rzeczy. Czworka wydaje mi sie z kolei.... idealnym zakonczeniem serii.

Wiec kto klapem ten niech odpusci bo pospolstwu do rozsadku nie da sie przemowic. Poglaszcie po glowie, spojrzcie z politowaniem i odejdzcie w swoja strone.

Opublikowano

Screenshot gameplay z MS vs. bullshot z Forzy. :yao:

No dawaj, napisz jeszcze, że i tak lepiej niż yaiba czy Devils Third, filthy każul.

vs 

masz gameplay.

Opublikowano

Chyba całą noc szukałeś tych gameplay'ów, dzięki. Przekonałeś mnie.

Opublikowano

Soul nie oszukuj, tutaj masz gameplay z motorstorma

Opublikowano

Chyba całą noc szukałeś tych gameplay'ów, dzięki. Przekonałeś mnie.

W nocy to ja śpię a wczoraj już nie miałem czasu, tak czy siak, przestań bawić się w Yetiego klapie

Opublikowano

Xbox One S + Forza Horizon 3 + Gears of War 4 + Xbox Live Gold = zestaw wręcz idealny na setki godzin grania w podczas zimowych wieczorów  :obama: . Jak ktoś nie ma konsoli, to nic lepszego nie znajdzie. Do tego cena Halo 5 spadnie, Sunset Overdrive bedzie dostepny za frytki. Jakas lepsza alternatywa? Brak.

Opublikowano

Dobry pc podłączony do tv w 1080/60 na ULTRA?

Opublikowano

setki godzin z girsami, halo i forza? kurde brzmi kuszaco, pomysle

Opublikowano

Czekamy aż w końcu się zrzucicie z Mendrkiem i Yetim na tego smoka ;)

Opublikowano

Nie no Forza wyglada niezle przyznaje. Ale sa tez male bole tylka. Np. tam na gameplayu te zapasowe kola moglyby sie ruszac na nierownosciach. W Uncharted by sie ruszaly :P

Opublikowano

Czekamy aż w końcu się zrzucicie z Mendrkiem i Yetim na tego smoka ;)

;)

Opublikowano

Nie no Forza wyglada niezle przyznaje. Ale sa tez male bole tylka. Np. tam na gameplayu te zapasowe kola moglyby sie ruszac na nierownosciach. W Uncharted by sie ruszaly :P

Bo Uncharted stoi grafiką, a Forza gameplayem. Taka zasadnicza różnica. 

Opublikowano

Szkoda, że jak się skradasz  w Uncharted to gwizdać nie możesz  tylko musisz czekać w AC można było gwizdać. 

Opublikowano

setki godzin z girsami, halo i forza? kurde brzmi kuszaco, pomysle

Już nie obiecuj klapie przebrzydły . Wiem że kasa na neo już odłożona . 

Opublikowano

OFI OGLĄDA GIERKI NA YT XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ps. to prawda

No co ty wyprawiasz? XD

Ofi?? Ofi!!!!!!!

A później w Sony panika bo "Pane Pane giery nam sie nie sprzedajom".

Opublikowano

Blatman zarzucajacy komuś klaperstwo ktory sam na premiere ps4 w polsce wywracal brzuchem palety w mediamarkcie bo zobaczyl grafe z knacka, no nie wiem co tak słabo

Opublikowano

Masz taki? Pokazuj swój setup. Bo jak nie to wpadasz do smietnika z napisem "teoretycy i stulejarze gejmingu" już tam siedzi mendrek, yeti, figaro i kidnappa i na ciebie czekają.

Opublikowano

Coz jesli chodzi o serie Uncharted... dla dwojki sprzedalem Xboxa i powrocilem do Playstation. W trojce po raz pierwszy doswiadczylem takiej fajnej zabawy z perspektywa( tonacy statek) i wielu innych rzeczy. Czworka wydaje mi sie z kolei.... idealnym zakonczeniem serii.

Coz kolejny dzien kolejny spoiler :(

Wczoraj sie dowiedzialem ze bede na spadajacym samolocie, a dzis ze takze na tonacym statku T_T

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Blatman zarzucajacy komuś klaperstwo ktory sam na premiere ps4 w polsce wywracal brzuchem palety w mediamarkcie bo zobaczyl grafe z knacka, no nie wiem co tak słabo

uwierzyłem w kłamstwo i propagandę sony. Do teraz mi wstyd .... nie rozdrapuj starych ran

@zetta

spadający samolot to chyba w trójce :D

Edytowane przez blantman

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.