Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Coz jesli chodzi o serie Uncharted... dla dwojki sprzedalem Xboxa i powrocilem do Playstation. W trojce po raz pierwszy doswiadczylem takiej fajnej zabawy z perspektywa( tonacy statek) i wielu innych rzeczy. Czworka wydaje mi sie z kolei.... idealnym zakonczeniem serii.

Coz kolejny dzien kolejny spoiler :(

Wczoraj sie dowiedzialem, ze w dwojce bede na spadajacym samolocie, a dzis ze w trojce na tonacym statku T_T

To na ch,uj wchodzisz i czytasz temat? Idz ograj te crapy i wróć.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

@Bluber Spoiler to spoiler nie powinno byc.

@Blant Juz poprawilem, spiacy wlasnie wstalem do roboty.

Dobra yebac to wlasnie widze ze trabia w Japonii, ze 7 wrzesnia ma byc konferencja w Nowym Yorku i maja tam pokazac trojnoga neo.

1509d53db9c887c5454bf64585127512.jpg

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Coz jesli chodzi o serie Uncharted... dla dwojki sprzedalem Xboxa i powrocilem do Playstation. W trojce po raz pierwszy doswiadczylem takiej fajnej zabawy z perspektywa( tonacy statek) i wielu innych rzeczy. Czworka wydaje mi sie z kolei.... idealnym zakonczeniem serii.

Wczoraj sie dowiedzialem ze bede na spadajacym samolocie, a dzis ze takze na tonacym statku T_T

Lo Matko Boska wielkie sorry. No ale zawsze moglo byc gorzej...

Opublikowano

Warto było czekać. Czyli na jesień Xbox One S i PS4 Neo, stary już szykuje przelewik  :banderas:

za(pipi)isty stary szanuj go !

Opublikowano

Gameplayowo zalezy to juz od upodoban.

Na pewno. Z jednej strony gierka na raz, a z drugiej niekwestionowany król TPS. Ale upodobania ... ;)

Woo, kiedy temat zszedl na serie Max Payne?

Opublikowano

Wczoraj sie dowiedzialem ze bede na spadajacym samolocie, a dzis ze takze na tonacym statku T_T

u2nnamed65432.gif

Opublikowano

Na pewno. Z jednej strony gierka na raz, a z drugiej niekwestionowany król TPS. Ale upodobania ... ;)

Szanuje Bansaj :hi:

A ofi to tak na serio? Nie dość, że sahara straszna te jego posty to do tego jest takim retardem, że ogląda gry na jutubie? xDDDDD

Opublikowano

Szanuje Bansaj :hi:

A ofi to tak na serio? Nie dość, że sahara straszna te jego posty to do tego jest takim retardem, że ogląda gry na jutubie? xDDDDD

Ja tam się dobrze bawię.

Pozdrawiam, Warszawa

Opublikowano

poyebało mnie, Warszawa

Zgadzam sie.

Opublikowano

poyebało mnie, Warszawa

Zgadzam sie.

nie poyebało mnie, Poz.drawiam

fix'd

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Ofi gra w CSa GO, postarajcie sie zrozumiec jego sytuacje.

Opublikowano

a czemu tego nie oglada na yt?

Opublikowano

poyebało mnie, Warszawa

Zgadzam sie.

nie poyebało mnie, Poz.drawiam

fix'd

ok, teraz ci wierzę

Opublikowano

xD

sci-fi

Opublikowano

Vita Trinity

fFxv8Xc.jpg

a tak serio to raczej wielki fake. Kto by im na to gry pisał? No chyba że to ma być vita z mocniejszymi bebechami, ale sensu to i tak nie ma.

A w ogóle: Vita TRINITY, Ps4 NEO, Project MORPHEUS
#iluminati

Edytowane przez columbo

Opublikowano

A moze TRZY nowe gry na vite xd

co by nie mowic to bylby ogromny news dla posiadaczy tej konsolki

Opublikowano

Quantum fakin Brejk na stemie xdddd

Opublikowano

Microsoft traci kolejnego exa

Opublikowano

Teraz nawet nie ma sensu walczyć o ekosystem ekskluziw :frog:

Opublikowano

bardzo dobrze, do czegoś te porty będą się teraz nadawać

Opublikowano

Czyli po newsie z vita już wszystko wiadomo w kwestii klapków. PS4neo, vr aka project morfeusz i teraz vita trinity. Kaz trzyma ich podłączonych w matrixie dlatego nie wiedzą co czynią. Yeti odłącz kabel i weź pigułkę, wyzwól się na inne platformy bo kaz Cie mami  :dynia:  :klapek:  :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.