Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Oceny jak oceny, dla mnie gra na 4+/6, więcej nie oczekiwałem, ale dostałem to co chciałem, olbrzymią eksploracje. W spokoju mogę poczekać na elite dangerous na ps4.

i wszystko jasne 

No man sky pełni rolę tylko zapychacza, w oczekiwaniu na grę, która na Xboxie przeszła bez większego echa 

widać jak na dłoni w jak kiepskiej sytuacji są gracz grający na tzw plejstejszyn

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

No haloooo Soul, przynajmniej od 118 stron mamy udowodniona wyzszosc PS4 nad Xklocem :bunny:

No wy macie na pewno  :pawel:

Tylko qrva XBOX, Zielona szlachta  :lapka:  :cool:  co roku epickie multi do ogrania, najlepsze wyścigi, gameplay o którym reszta hołoty może co najwyżej pomarzyć  :reggie:

Opublikowano

No ale to multiplatforma więc każdy kto chciał to już dawno ograł. Meh. 

pamietam jak naczelny zielonej szlachty 5 stron tlumaczyl, ze wcale nie jest ta gra az tak rozmazana, jak pisza.  :banderas: 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Bo w ogole nie jest rozmazana. Koleś chyba miał zeza.

Opublikowano

10 edycji CW, ponad 100 tysiecy postow, a ci wciaz odkrywaja ze Sony w wiekszosci przypadkow robi swietnie gierki do singla, a MS do multi.

Opublikowano

Nikt nic nie odkrywa tylko stwierdza fakty nie dla wszystkich jest to jasne. 

Opublikowano

"świetne gierki" to trochę nadużycie

Opublikowano

Ryra mnie jakie gra ma jakie oceny, każdy i tak samemu wszystko weryfikuje, ale ciekaw jestem stanowiska człowieka śniegu, bo zawsze uważnie śledzi temat ocen gier z Xone, a później sam ogrywa hity na 7 :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Nikt nic nie odkrywa tylko stwierdza fakty nie dla wszystkich jest to jasne. 

Nie da sie skutecznie przedstawic faktow w temacie gdzie licza sie glownie (pipi)posty i gdzie obie strony maja calkowicie inną perspektywe nt tego co chca od gierek. Napiszesz do klapa przykladowo: 'multi w U4 jest (pipi)owe', to ten [moze oprocz Yetiego] wzruszy rekami i napisze "multi xDDD", napiszesz do bota: 'co roku te same 3 serie bez innowacji', to ten wzruszy rekami bo "multi na lata, nie to co na ps4 xDDD". I kolo sie toczy. :reggie:

Opublikowano

Tylko te same klapy co piszą "Multi XD" kupują później BF czy Destiny i wydają na nie po 400 zł, więc jedna grupa pisze jak jest, a druga to obłuda over 9000!!

Opublikowano

No najlepsi są ci co przez lata hejtowali Halo a jak dostali multiplatforme od Bungie to klaskają uszami aż do dzisiaj. Kupując grę po 2 razy na 2 rózne konsole, dodatki w cenie normalnej pełnej gry i jeszcze czekają na Destiny 2. 

No comedy gold.

Opublikowano

Dla mnie to jest abstrakcja ze ludzie jeszcze w Destiny graja. Mi juz w becie znudzilo sie trzepanie w kolko tego samego raida a niektorzy robia to do dzisiaj :reggie:

btw. nie mylcie tez hardkorowych klapow z januszami ktorzy kupili po prostu popularniejsza konsole dla fify czy bfa :cool:

Opublikowano

No ja dałem radę nabić 14 lvl 

Opublikowano

(były) Znajomy klapek kupił kiedyś PS4 białe z destiny TTK (całkiem ładna wersja PS4 swoją drogą) i grał namiętnie przez 3 miesce codziennie do późnej nocy, teraz się dziwi jak mógł w to (pipi) grac i gra teraz w gry dla fabuły.

Twierdzi, że Order GOTY, Until Down GOTY i teraz będzie ogrywał dwa samograje od dejwida kejdża :kaz: 

:dynia: :dynia: :dynia: 

Opublikowano

Pamietam jak u Muttiego ogladalem trailer z jedynki Girsow na kompie i sralem pod siebie na poziom grafiki, relnosc krwi i w ogole. I nikt nie pier.dolil wtedy o jakims wy(pipi)anym multi. Gralem w to pozniej na takim hypie, ze musialem pic ziolka na uspokojenie, az do konca gry gdy sie okazalo, ze az takim mega pytongiem wcale ta gra nie jest. Pozniej tak samo z dwojka i trojka

A teraz macie 4 i robicie takie echo, ze niesie az smrod z du.py i jaracie sie tym multikiem chociaz gra pierwotnie byla robiona pod singla. Wiec cokolwiek piszecie nie mocie mi tu prosze o obludzie...

Opublikowano

(były) Znajomy klapek kupił kiedyś PS4 białe z destiny TTK (całkiem ładna wersja PS4 swoją drogą) i grał namiętnie przez 3 miesce codziennie do późnej nocy, teraz się dziwi jak mógł w to (pipi) grac i gra teraz w gry dla fabuły.

Twierdzi, że Order GOTY, Until Down GOTY i teraz będzie ogrywał dwa samograje od dejwida kejdża :kaz:

Z jednego góvna przerzucił się na drugie XD

Opublikowano

Weź go poduszką uśpij w nocy aby się nie męczył.. Bądź dobrym człowiekiem

Opublikowano

jak typowy klapek babrze się w jednym wielkim szambie pełnym góvna, od czasu do czasu wpychając sobie do gardła co większe kawałki 

Opublikowano

Pamietam jak u Muttiego ogladalem trailer z jedynki Girsow na kompie i sralem pod siebie na poziom grafiki, relnosc krwi i w ogole. I nikt nie pier.dolil wtedy o jakims wy(pipi)anym multi. Gralem w to pozniej na takim hypie, ze musialem pic ziolka na uspokojenie, az do konca gry gdy sie okazalo, ze az takim mega pytongiem wcale ta gra nie jest. Pozniej tak samo z dwojka i trojka

A teraz macie 4 i robicie takie echo, ze niesie az smrod z du.py i jaracie sie tym multikiem chociaz gra pierwotnie byla robiona pod singla. Wiec cokolwiek piszecie nie mocie mi tu prosze o obludzie...

Co ja pacze XD Girs pod singla :D No może pierwsza część w 2005 :P Może się nie znam, ale chyba mamy 2016.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.