Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Akurat to nie wina Sony a Hello Games bo NMS miało mieć funkcje sieciowe (możliwość spotkania żywych graczy w grze) o czym zapewniali sami developerzy. O tym, że tego w grze nie będzie dowiedziano się w dzień premiery, gdy pierwsi gracze chcieli się spotkać w tym samym miejscu i się okazało, że jednak się nie da. Skoro do samej premiery gry nikt o tym nie wiedział, to w Sony pewnie też dowiedzieli się na ostatnią chwilę.

EDYTA: Jak te cytaty na tym forum są ************* to głowa mała.

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Jak ktoś ma głowę to pogra sobie za darmo.

Opublikowano

Nic dziwnego, że prawie do samej premiery gry przez ok. 2 lata pokazywali praktycznie ten sam materiał jak statek sobie startuje i ląduje na planecie, bo okazuje się, że dużo więcej to tam się zrobić nie da :P

Opublikowano

a drżała ręka przedwczoraj żeby kupić NMS. ostatnio tak drżała pry F4, kupiłem jak osioł je,bany i pograłem 2h. tutaj pewnie byłoby tak samo rewelacyjnie.

Opublikowano

Ja pier,dolę gra która była na listach prawdy już w zeszłym roku, aż mi żal się naśmiewać z PS4 i tych jej niby eksów xd

рozdrawiam

Opublikowano

ale wiecie, że to jest indyk taknieok?

Tylko cena się nie zgadza.

Opublikowano

To jest gra.

Opublikowano

Jeszcze chwila i się okaże, że z tego ogromu świetnych gier, które miały wyjść w 2016 na PS4 i którymi miało gnieść Xone jako udane pozostaną Uncharted 4 i remake Ratcheta XD SFV to porażka, esencja RakComu. Z NMS wychodzi mydlenie oczu przez 2 lata. GTS parodia niegdyś wielkiej serii gdzie już przed premierą zapowiadają więcej contentu w DLC niż w samej grze, sama gra oczywiście full price tak samo jak SFV. Pozostaje trzymać klapkom kciuki żeby coś wyszło z TLG.

No nie powiem żebym tego nie przewidział na początku roku :reggie:  

Opublikowano

Jedyny pewny hicior to Yakuza Zero w styczniu i pewnie Persona 5 w lutym.Tak poza tym to zaorać tą konsolę.

W ogóle wychodzi coś jeszcze na ten plastik-bumbastik do końca roku?

Opublikowano

Fifa w październiku.

Opublikowano

Jedyny pewny hicior to Yakuza Zero w styczniu i pewnie Persona 5 w lutym.Tak poza tym to zaorać tą konsolę.

W ogóle wychodzi coś jeszcze na ten plastik-bumbastik do końca roku?

Piszę o 2016 roku ;)

Opublikowano

alienation, ratchet, uncharted4, odin sphere, salt & sanctuary, z tego co zostalo w tym roku to nadzieje juz chyba tylko w last guardian - dobra pierwsza polowa roku, tragiczna druga jesli chodzi o exy czyli odwrotnie jak u konkurencji, przez pierwsze polrocze mozna bylo miec beke ze xone jest bez gier, przez druga ze trojnog

zreszta jesli chodzi o tytuly ktore nie sa dostepne na xone to na ps4 wyszlo ich w pierwszym polroczu tego roku wyszlo masakrycznie duzo, szkoda ze u wiekszosci slabo bylo z jakoscia

Opublikowano

Fifa w październiku.

Fifa zawsze we wrzesniu przyjacielu. :lapka:
Opublikowano

Ficek, ale Ty ogarniasz, że na Xone w pierwszym półroczu też wychodziły dobre cyfraki co ich nie było na PS4? Jak zwykle wzrok wybiórczy XD

Tylko w przypadku Xone nikt się nie podnieca, że JAKIEKOLWIEK gry wychodzą na ten sprzęt.

Opublikowano

Dokładnie.

TLG muehehe no ostatnia nadzieje w grze która poszła by na PS3 a tym czasem zielona kraina dostanie solidne Gearsy i wy(pipi)aną FH3 a na gwiazdkę DR4, kolejny rok dla ONE.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Don blagam cie, przeciez to jest dalej gigantyczna roznica na korzysc ps4 jesli chodzi o ilosc wyplutych pozycji w tym roku, ktore nie wyszly na xone, w przeciwienstwie do tych, ktore ominely ps4

Opublikowano

Fifa w październiku.

Fifa zawsze we wrzesniu przyjacielu. :lapka:

A nie demo tylko?

Dragon Quest VII, Phoenix Wright VI i Fifa XVII :obama:

Sztywniutki wrzesień.

Opublikowano

Jesli chodzi o ilosc to tak, masz racje. :cool:

Opublikowano

Don blagam cie, przeciez to jest dalej gigantyczna roznica na korzysc ps4 jesli chodzi o ilosc wyplutych pozycji w tym roku, ktore nie wyszly na xone, w przeciwienstwie do tych, ktore ominely ps4

Co rozumiesz "na korzyść"? Średnie gierki w które nikt nie gra albo którymi się jaracie tylko dlatego że nie wyszły na Xone bo inaczej to byście nawet tytułów nie potrafili powtórzyć?

Opublikowano

Salt and Sanctuary to przeciez taki sztos jest ze ja pierdziu, do teraz mam problem zdecydowac czy to moj ulubiony indyk jaki powstal czy moze jednak Hotline Miami. Lubie takie dylematy.

A wkrotce jeszcze Mother Russia Bleeds. :banderas:

btw. Don zapodaj te dobre cyfraki na xboxa z pierwszej polowy, ciekaw jestem

Opublikowano

metacritic - srednie od 80%, rok 2016

http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/year/xboxone/filtered?sort=desc 

xone dostal 20 takich gier dotychczas w tym roku z czego cale 6 (inside, ori definitive edition, ki season3, fru, superhot, maltida castilla) nie jest dostepne na ps4

http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/year/ps4/filtered?sort=desc

ps4 dostal 39 takich gier dotychczas w tym roku z czego cale 16  (uncharted4, the witness, odin sphere, guilty gear revalator, crypt of the necrodancer, ratchet, assault android cactus, mlb the show 16, salt and sanctuary, valkyria chronicles remaster, day of the tantacle remaster, invisible, steamworld heist, enter the gungeon, downwell, gravity rush remaster) nie jest dostepne na xone

zaraz don zacznie obrone tej listy, bedzie skreslac remastery itp ale niech pamieta ze w tych 6 z loniaka jest gierka co za chwile wyjdzie na ps4, reedycja zeszlorocznej gierki i dlc do gierki, ktora wyszla na premiere konsoli

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Dla mnie z indykow to undertale najlepszy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.