Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Dajesz blantis ta wiekszosc dobrych gierek jakie nie ruszylem na vicie

Opublikowano

Chinski klap hejtuje u4 w ktorego nie zagral ani sekundy, a ma trzy platyny w remasterach, hejtuje horizon, a nie zagral ani sekundy, a teraz podnieca sie p5 o ktorej goowno wie bo to jego pierwszy kontakt z seria

Dzien jak co dzien w cw

Ficus oddychaj XD

Unchartedy zremasterowane ogralem z powodu braku gier.

U4 to juz na oczy nie chcialem widziec bo to mesjasz klapow i gifow byl, no tak mi gierke na tydzien obrzydziliscie z Yetim na czele.

A Teraz to zeby grac w Horizona przy takiej ilosci dobrych gier to trzeba byc naprawde (pipi)nietym.

W ogole to japa bos Y0, Nioha nie ogral, do Niera tez cie nie ciagnie bo wolisz z luku strzelac do megazordow, lub wyskakiwac na nie z krzakow i robic im lewatywe. No sorry kazdy lubi to co lubi.

Co do klipu wcale nie robilem 10h a ponad godzine przez to jaka mi dales swoja osoba inspiracje. No zagrajmy to jeszcze raz.

https://vimeo.com/209087836?ref=em-share

Jak (pipi)nietym, przecież Horizon to klejnot nilu xD

Dobrze napisane, zaorane, mówię jedyni grają w sztosy a inni w graficzkę z takim sobie gameplayem.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Moze tez wyperdalac.

Kolega nie za agresywny jakoś? Kierownik ostatnio za mocno polaczków biczem traktuje?

A jak tam wersja na Xboxa? A no tak... ta gra nie wyszła na Xboxa xD

i k,urwa prawidłowo, jest loco cycle, wystarczy crapów na X1

Grałeś? Nie oceniaj.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Oczywiście, że grałem. Na premierę i teraz na PS4 po tym jako sobie kupiłem też :).

Pacze paczami, to wciąż jest takie samo parujące gó,wno jak było podczas premiery btw.

Opublikowano

Figaro na Figarach z pełnymi Figarami :banderas:

Opublikowano

pwned

jak to mówio na tych słynnych zagranicznych forach

Opublikowano

Oczywiście, że grałem. Na premierę i teraz na PS4 po tym jako sobie kupiłem też :).

Pacze paczami, to wciąż jest takie samo parujące gó,wno jak było podczas premiery btw.

Parujące gunwo, a kupił dwa razy xDDD

Opublikowano

Dajesz blantis ta wiekszosc dobrych gierek jakie nie ruszylem na vicie

ok ale od razu zaznaczam że strzelam w ciemno bo nie można przejść do trofeów z forum bezpośrednio. Niestety nawet podglądanie trofeów jest z(pipi)ane na stronie sony a na ms czy steam działa :) 

Tak z pamięci kilka gierek fajnych obecnych na vite i napisz co przeszedłeś  z tego 

Zeto Time Dilemma

Vitue's Last Reward

steins gate

danganronpa 1 i2

legend of heroes trials of cold steel

jak je ograłeś bede szukać dalej 

Opublikowano

Chinski klap hejtuje u4 w ktorego nie zagral ani sekundy, a ma trzy platyny w remasterach, hejtuje horizon, a nie zagral ani sekundy, a teraz podnieca sie p5 o ktorej goowno wie bo to jego pierwszy kontakt z seria

Dzien jak co dzien w cw

Ficus oddychaj XD

Unchartedy zremasterowane ogralem z powodu braku gier.

U4 to juz na oczy nie chcialem widziec bo to mesjasz klapow i gifow byl, no tak mi gierke na tydzien obrzydziliscie z Yetim na czele.

A Teraz to zeby grac w Horizona przy takiej ilosci dobrych gier to trzeba byc naprawde (pipi)nietym.

W ogole to japa bos Y0, Nioha nie ogral, do Niera tez cie nie ciagnie bo wolisz z luku strzelac do megazordow, lub wyskakiwac na nie z krzakow i robic im lewatywe. No sorry kazdy lubi to co lubi.

Co do klipu wcale nie robilem 10h a ponad godzine przez to jaka mi dales swoja osoba inspiracje. No zagrajmy to jeszcze raz.

https://vimeo.com/209087836?ref=em-share

Jak (pipi)nietym, przecież Horizon to klejnot nilu xD

Dobrze napisane, zaorane, mówię jedyni grają w sztosy a inni w graficzkę z takim sobie gameplayem.

A na Xbox w co graja jak tam ani sztosów ani graficzki?

Opublikowano

Jesteś żałosny Figaro

Opublikowano

:D na komórce pisałem darujcie mi literówki :D Ja nie pytam się czy ODPALIŁ ale czy przeszedł te gry 

Opublikowano

Zetto Time Dilemma, nowa część serii Zetta Escape, dziejąca się w roku 2017, gdzie 9 turboklapów forumka zostaje zamkniętych w tajemniczym miejscu na terenie Sapporo, gdzie, by przetrwać i przeżyć będą musieli łączyć się w drużyny i grać w najlepsze gry z konsol konkurencji :obama: 

Opublikowano

Zero Time Dimella

Football Meneger

Kukamele

Złota trójca PSV.

Opublikowano
A na Xbox w co graja jak tam ani sztosów ani graficzki?

Jak masz więcej konsol w domu niż jedną, to grasz w co chcesz i na co masz ochotę, teraz gram sobie w Zeldunie, ta gra to dar od Bogów!

Pięknie pokazuje jak odmóżdżające teraz są gry, zero logicznego podejścia do tematu skrypt za skryptem i trzymanie za rączkę, tu musisz iść tu, tam gdzie ta wielka strzałka czy też punkcik xD no nie ważne, bo można by taki pisać i pisać!

Ty jak przez 3 lata grałeś w BB i DC taki cwani nie byłeś, teraz nagle wyskoczył jak filip z konopi, że on gry ma, że ma graficzkę, super wystarczyło tylko 3 lat poczekać! No ale trzeba przyznać, że Yakuzi, Nioh i może Nier(jeszcze nie grałem) to gra wart świeczki, szkoda tylko, że to kropla w morzu potrzeb. 

Opublikowano

:D na komórce pisałem darujcie mi literówki :D Ja nie pytam się czy ODPALIŁ ale czy przeszedł te gry

Ty nic złego nie napisałeś, ja zacytowałem jak Ficuś nazywał tą gierkę, spokojnie :usmiech:

Opublikowano

Smiales sie ze nie ruszylem, a nie ze skonczylem

Ani jednej gierki z listy nie kojarze nawet po nazwie, wymien inne

Glownie gralem na tym sprzecie tylko w killzone'a

Opublikowano

Kukumele :banderas:

Opublikowano

Soul ambasador głoszenia dobrej nowiny o Zelduni :obama:

Opublikowano

Tam są trzy słowa melepeto.

Opublikowano

Kukumele :banderas:

Tam są trzy słowa melepeto.

confused-nigga.jpg

Opublikowano

Smiales sie ze nie ruszylem, a nie ze skonczylem

Ani jednej gierki z listy nie kojarze nawet po nazwie, wymien inne

Glownie gralem na tym sprzecie tylko w killzone'a

persona 4 golden ? 

którykolwiek Ys? 

Trials in the sky ? 

To w co ty grasz na tej vicie tyle lat poza killzone ? 

Opublikowano

Zetto Time Dilemma, nowa część serii Zetta Escape, dziejąca się w roku 2017, gdzie 9 turboklapów forumka zostaje zamkniętych w tajemniczym miejscu na terenie Sapporo, gdzie, by przetrwać i przeżyć będą musieli łączyć się w drużyny i grać w najlepsze gry z konsol konkurencji :obama:

Nawet Ci wyszło ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.