Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Smiales sie ze nie ruszylem, a nie ze skonczylem

Ani jednej gierki z listy nie kojarze nawet po nazwie, wymien inne

Glownie gralem na tym sprzecie tylko w killzone'a

persona 4 golden ? 

którykolwiek Ys? 

Trials in the sky ? 

To w co ty grasz na tej vicie tyle lat poza killzone ? 

a kto powiedział, że gra? :kaz:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Boze blantman przestań tak lykać prowo bo zaraz napisze do twojej żony żeby ci zabrała kompa bo za duzą zenade odpier.dalasz.

Opublikowano

Smiales sie ze nie ruszylem, a nie ze skonczylem

Ani jednej gierki z listy nie kojarze nawet po nazwie, wymien inne

Glownie gralem na tym sprzecie tylko w killzone'a

persona 4 golden ? 

którykolwiek Ys? 

Trials in the sky ? 

To w co ty grasz na tej vicie tyle lat poza killzone ?

Pora na nowy login - Pelikan

Opublikowano

bluber najgorszy sort użytkownika, nic nie wnosi na forum, wejdzie taki raz na forum, oceni kogoś czy jest żenujący czy nie i wychodzi

i się spóźnia ze składką na netflixa

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Killzone

Unxharted

Call of duty declassified

Resistance burning skies

Asassin creed liberation

Opublikowano

O (pipi) dzięki ze mi przypomniales. Raz się na cos przydales na forum poza wrzucaniem filmików z gier w które zagrasz za 10 lat

Opublikowano

Oczywiście, że grałem. Na premierę i teraz na PS4 po tym jako sobie kupiłem też :).

Pacze paczami, to wciąż jest takie samo parujące gó,wno jak było podczas premiery btw.

TO JAK TO W KOŃCU?

Opublikowano

Figaro czy to ważne ? I tak zagra w każdą grę na obecnej i przyszłej generacji PRZED TOBĄ

Opublikowano

Figaro czy to ważne ? I tak położy na półce każdą grę na obecnej i przyszłej generacji PRZED TOBĄ

tu mnie masz.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

hmmmmmmmmmm

Opublikowano

ja gralem tak samo ale nie moge powiedzieć jak bo to czary

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Te dyskusje pomiędzy użytkownikami kupującymi gry, a oglądającymi je na jutubie zawsze są zabawne ;)

Opublikowano

soul odkryl zelde w 2017 i teraz najwiekszy nintendofag xd

Opublikowano

kermit napisz mi na pm jak możesz

Opublikowano

Będzie Wiedźmin 4!!!!

Well talking about Witcher games, oh it is a different story, the Wither series has been a thrilling and awesome series from CD Projekt RED, Witcher 3 was no doubt awesome and that was the reason why it recieved the “Game Of The Year 2016” Award.Many Witcher 3 fans are worried about Witcher 4 Release so stop being worried because Witcher 4 is on its way.The Witcher series has been a worth successor to CD Projekt RED taking their business to next level, the CD Projekt RED is now worth $1 Billion on Polish exchange.

CD Projekt RED Has Officialy confirmed that their will be another Witcher Game release, The CEO of the Company Adam Kicinski officialy said it on a Polish TV station named TVN24 BiS, this is the actual name of the Polish TV station, they said “It’s too early to talk about it, but it’s not like we’re forgetting about this brand, It wouldn’t be fair towards the fans. We work within this universe for over a dozen years now and I don’t think it’s going to be the end of it”

But this doesant mean that Witcher 4 will be released this year or any how next year, this may take time because the official Game designers are currently busy designing another open world sci-fiction game called Cybyerpunk 2077.

https://thetechdudz.com/enough-wait-witcher-4-has-been-confirmed-by-cd-projekt-red/

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Fanke, stahp.

Opublikowano

soul odkryl zelde w 2017 i teraz najwiekszy nintendofag xd

Soul to odkrył Zelde na N64, wiesz co to za konsola? grałeś na tym kiedyś? 

Opublikowano

jakos cie nie bylo widac w dziale wii,wiiu, ds czy 3ds jak zeldy wychodzily. Miales? Grales?

Opublikowano

Będzie Wiedźmin 4!!!!

Well talking about Witcher games, oh it is a different story, the Wither series has been a thrilling and awesome series from CD Projekt RED, Witcher 3 was no doubt awesome and that was the reason why it recieved the “Game Of The Year 2016” Award.Many Witcher 3 fans are worried about Witcher 4 Release so stop being worried because Witcher 4 is on its way.The Witcher series has been a worth successor to CD Projekt RED taking their business to next level, the CD Projekt RED is now worth $1 Billion on Polish exchange.

CD Projekt RED Has Officialy confirmed that their will be another Witcher Game release, The CEO of the Company Adam Kicinski officialy said it on a Polish TV station named TVN24 BiS, this is the actual name of the Polish TV station, they said “It’s too early to talk about it, but it’s not like we’re forgetting about this brand, It wouldn’t be fair towards the fans. We work within this universe for over a dozen years now and I don’t think it’s going to be the end of it”

But this doesant mean that Witcher 4 will be released this year or any how next year, this may take time because the official Game designers are currently busy designing another open world sci-fiction game called Cybyerpunk 2077.

https://thetechdudz.com/enough-wait-witcher-4-has-been-confirmed-by-cd-projekt-red/

Niezły false start. Do 1 kwietnia jeszcze kilka dni brakuje.

Opublikowano

jakos cie nie bylo widac w dziale wii,wiiu, ds czy 3ds jak zeldy wychodzily. Miales? Grales?

A co ma piernik do wiatraka? to, że nie pisałem = nie znałem? 

Ocarine i Majore ograłem wieki temu  :reggie:

Opublikowano

Zobaczcie jakie efekty cząsteczkowe posiada ten klejnot generacji. Można pomylić z galaktyką z Androbiedy

giphy.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.