Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Fascynujące  :yao:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Wchodzę na podforum xbox one

a tam na patelni skwierczy świeży

maxresdefault.jpg

Opublikowano

Fascynujące  :yao:

Dokładnie tak. Wyborna szczegółowość od pasjonatów dla baronów gejmingu 

Opublikowano

Ale wez idz z tym crapem, ze(pipi) bym sie tylko na to mogl a nie grac w gierkę o gejrilla

Opublikowano

jakos cie nie bylo widac w dziale wii,wiiu, ds czy 3ds jak zeldy wychodzily. Miales? Grales?

A co ma piernik do wiatraka? to, że nie pisałem = nie znałem?

Ocarine i Majore ograłem wieki temu :reggie:

taki koneser dobrych gier, tasowanko do zeldy, horizon wydmuszka, a jak wychodzil A link between worlds to sie spuszczales do graficzki w Ryse.
Opublikowano

Ale wez idz z tym crapem, ze(pipi) bym sie tylko na to mogl a nie grac w gierkę o gejrilla

Co ci sie w tej grze nie spodobało? Przecież grałeś w to więc wiesz, że ta gra ma wszystko. 

Przecież nie wypowiadasz sie nt. gier w które nie grałeś  :yao:

Opublikowano

Kogo obchodzi ta grafika jak w tym samym czasie wyszły takie sztosy jak nowa Zelda i NieR  :banderas:

PS. Najpierw klejnot generacji xD a teraz coś takiego:

Koło 65h najwspanialszych chwil w mym gamingowym życiu kolego

:rotfl:

Chyba sobie pożyczę tą gierkę by sprawdzić jakie to ma odzwierciedlenie w rzeczywistości, ale czuje ostrego mocarza w wykonaniu klapów.

Opublikowano

Moze on gra w gierki dopiero od 2 lat.

Opublikowano

Ej to jak to jest Panowie. Krytykujecie i ciśniecie osoby które ZAGRAŁY w Horizon a sami opieracie sie na kilku filmikach i opiniach? 

Co tutaj sie odperdala XDDD

Moze on gra w gierki dopiero od 2 lat. 

A może posiada swoje własne zdanie i czerpie przyjemność z grania w gry i nie kieruje sie waszymi poperdolonymi trendami forumowymi? 

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

Nic, dzień jak co dzień. 

Opublikowano

its ok, its fine

Opublikowano

Ej to jak to jest Panowie. Krytykujecie i ciśniecie osoby które ZAGRAŁY w Horizon a sami opieracie sie na kilku filmikach i opiniach? 

Zrozum że to jest dozwolone tylko w stosunku do exów Sony. Inaczej jest to zabronione oraz żałosne.

Opublikowano

chyba jestes tutaj nowy

Opublikowano

JA GRAŁEM 

Opublikowano

Skoncze niera, zaczne horizon i bede cisnal ten klejnot ale juz w temacie.

Alez szykuja sie pekniecia dup klapkow. :fsg:

Opublikowano

JA GRAŁEM 

Wiem i też uważasz Horizon za klejnot generacji, więc jest nas już dwóch

Opublikowano

Boli dupa co niektorych ze dotychczasowi rzemieslnicy z holandii w pierwszym podejsciu do gatunku open worldow zaorali wszystkie dziela ubi w historii, takie legendy jak bioware lub bethesda i stworzyli lepszy gameplay niz w przygodach siwego czolgisty

Opublikowano

Chyba sobie pożyczę tą gierkę by sprawdzić jakie to ma odzwierciedlenie w rzeczywistości, ale czuje ostrego mocarza w wykonaniu klapów.

Takie opinie leza na tej samej polce z opiniami ze to niegrywalne (pipi) na poziomie asasynow

Opublikowano

JA GRAŁEM 

Wiem i też uważasz Horizon za klejnot generacji, więc jest nas już dwóch

:notsure:

No ja wziąłem horizona po niohu ale przed nierem. Myślałem że przejdę ale zaraz po uruchomieniu niera nie widziałem większego sensu w tej grze :) A teraz mass Effect i nadal będę się lepiej bawił niż z tym "klejnotem"

Opublikowano

Dobra - przyznawać się. Kto wziął horizona zamiast Nioha? Bo muszę uzupełnić listę ignorowanych osób.

ja wzialem Nier i Horizon zamiast Nioh i Yakuzy, nie wiem czy to sie liczy. 

Opublikowano

Skoncze niera, zaczne horizon i bede cisnal ten klejnot ale juz w temacie.

Alez szykuja sie pekniecia dup klapkow. :fsg:

No i pięknie, zagrasz i będziesz mógł się wypowiedzieć. 

Chociaż jedna osoba skorzystała ze swojego mózgu w tym temacie, coś wspaniałego 

Opublikowano

Dobra - przyznawać się. Kto wziął horizona zamiast Nioha? Bo muszę uzupełnić listę ignorowanych osób.

I jestem z tego dumny

Opublikowano

ja wzialem Nier i Horizon zamiast Nioh i Yakuzy, nie wiem czy to sie liczy.

Lol a co to mnie interesuje. Napisałem jasno, czyż nie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.