Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Zróbcie taka grę jak Horizon to pogadamy.

A nie sory przecież trzeba grać w gierki zaraz po lekcjach w między czasie żrąc obiad od mamusi.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Chyba sobie pożyczę tą gierkę by sprawdzić jakie to ma odzwierciedlenie w rzeczywistości, ale czuje ostrego mocarza w wykonaniu klapów.

Takie opinie leza na tej samej polce z opiniami ze to niegrywalne (pipi) na poziomie asasynow

Ogram to się zobaczy, póki co nic co widziałem mnie nie zachęciło do tej gry. Wolałem wydać pieniądze na NieR'a i Yakuzę, która nadal czeka w kolejce do solidnego ogrania. Następny miał być NioH no ale skoro mowa o mesjaszu i klejnocie generacji to trzeba sprawdzić xD

Opublikowano

Dokładnie. Jak im się nie podoba to niech lepszy diament zrobią.

Opublikowano

Czekam na te obiektywne opinie po 5h grania gdy spotkalo sie trzy typy dinobotow i ma sie odblokowane 20% mapy

Opublikowano

nie ma czegos takiego jak obiektywna opinia, nauczcie sie (pipi)a 

Opublikowano

Czekam na te obiektywne opinie po 5h grania gdy spotkalo sie trzy typy dinobotow i ma sie odblokowane 20% mapy

No jak gra po takim czasie jest chuyowa to po co sie meczyc i grac dalej?

Patrz driveclub.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Chyba sobie pożyczę tą gierkę by sprawdzić jakie to ma odzwierciedlenie w rzeczywistości, ale czuje ostrego mocarza w wykonaniu klapów.

Takie opinie leza na tej samej polce z opiniami ze to niegrywalne (pipi) na poziomie asasynow

Ogram to się zobaczy, póki co nic co widziałem mnie nie zachęciło do tej gry. Wolałem wydać pieniądze na NieR'a i Yakuzę, która nadal czeka w kolejce do solidnego ogrania. Następny miał być NioH no ale skoro mowa o mesjaszu i klejnocie generacji to trzeba sprawdzić xD

Mnie szczerze mówiąc Horizon niczym nie zainteresował przed premierą. No może troche mnie ciekawiło jak usprawiedliwią bieganie robodinusiów podczas ery kamienia łupanego. Myślałem, że to będzie jakaś średnia, napompowana graficznie wydmuszka, wiadomo Guerilla. Ostatecznie jest to dla mnie jedna z najlepszych gier tej generacji. 

Opublikowano

Jeżeli do mnie to grałem 8 h i tyle trwa kampania w większości gier. chyba jak po takim czasie gra nie zainteresuje to można olać. Fallouta 4 po 6 h olałem. Taki Wiedźmin 3 czy nioh to od pierwszej minuty z grą intrygował i zachęcał do grania. Chociaż i tak najlepszy początek mają soulsy i bloodborne. Zero trzymania za rączke nudnego tylko masz miecz/kij/etc i idź o na tego gościa. 

Opublikowano

Wolałbym Killzone nowego niż Horizon.

Całe szczęście, że odstawili tego Killzona na bok. KZ 2 to był killer. Od jego wydania kolejne części były coraz słabsze, o szadoł fą nie wspomne. Chyba lepiej konsumować coś świeżego niż odgrzewane, sprawdzone i bezpieczne kontynuacje.

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

Ale wez idz z tym crapem, ze(pipi) bym sie tylko na to mogl a nie grac w gierkę o gejrilla

Co ci sie w tej grze nie spodobało? Przecież grałeś w to więc wiesz, że ta gra ma wszystko.

Przecież nie wypowiadasz sie nt. gier w które nie grałeś :yao:

Co tam seplenisz

IysjQFP.jpg

Opublikowano

No najlepiej jest oklepywać do usanej śmierci te same IP gier zamiast dostawać nowe IP, nowe uniwersum, no bo po co? GG się udało, że zrobili coś nowego i recenzje użytkowników to potwierdza tylko w przekonaniu, że gra sprostała zadaniu i przeszły najśmielsze oczekiwania GG. No ale dla zasady to trzeba po prostu sobie popiedolić i yebać Horizona, bo to modne na forumku  :yao:

Opublikowano

Nie gadam ze gierka jest slaba z poczatku, tylko ze pierwsze godziny prowadza za raczke i sa male dinusie czyli tylko czaimy sie w krzakach, zabawa zaczyna sie gdy cala mapa zostaje odblokowana, gdy biegaja juz duze dinusie no i fabularnie im dalej w las tym coraz lepiej

Opublikowano

bluber jakie raczysko, chuyrizon zamiast prawilniutkich japońskich perełek

Opublikowano

jakos cie nie bylo widac w dziale wii,wiiu, ds czy 3ds jak zeldy wychodzily. Miales? Grales?

A co ma piernik do wiatraka? to, że nie pisałem = nie znałem?

Ocarine i Majore ograłem wieki temu :reggie:

taki koneser dobrych gier, tasowanko do zeldy, horizon wydmuszka, a jak wychodzil A link between worlds to sie spuszczales do graficzki w Ryse.

Przenośne konsole to nie moja bajka to raz, a dwa koncepcja between worlds, totalnie nie jest dla mnie, nową jakością na początku każdy się grzeje, masz dużo czasu to weź sprawdź czy jarałem się też gameplayem bo nie pamiętam :kaz:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ale wez idz z tym crapem, ze(pipi) bym sie tylko na to mogl a nie grac w gierkę o gejrilla

Co ci sie w tej grze nie spodobało? Przecież grałeś w to więc wiesz, że ta gra ma wszystko.

Przecież nie wypowiadasz sie nt. gier w które nie grałeś :yao:

Co tam seplenisz

IysjQFP.jpg

:gayos:

Opublikowano

No najlepiej jest oklepywać do usanej śmierci te same IP gier zamiast dostawać nowe IP, nowe uniwersum, no bo po co? GG się udało, że zrobili coś nowego i recenzje użytkowników to potwierdza tylko w przekonaniu, że gra sprostała zadaniu i przeszły najśmielsze oczekiwania GG. No ale dla zasady to trzeba po prostu sobie popiedolić i yebać Horizona, bo to modne na forumku  :yao:

Super oceny, super opinie grajacych, kosmiczna oprawa - ale yebiemy bo ex od sony

Sunset overdrive - ledwie ponad 80 na meta, srednia jak pedau w rurkach, zyebany design, humor dla gimbusow - ex wszechczasow dla botow

Opublikowano

Co ci stylistyka SO zrobiła? Chory jakiś?

Opublikowano

Tyle dobrych gier powychodziło, a Ci w jakimś horajzonie rudym paszczurem latają i jeszcze wmajwiają innym, dlaczego ich januszowy wybór jest w chwili obecnej najlepszy. 

Opublikowano

Januszowa bo? Bo wyglada genislnie?

Nie januszowa gra musi wygladac jak z ps2, miec przegiety poziom trudnosci, byc robiona przez chinczykow i posiadac kilogramy stuleji?

Opublikowano

Tyle dobrych gier powychodziło, a Ci w jakimś horajzonie rudym paszczurem latają i jeszcze wmajwiają innym, dlaczego ich januszowy wybór jest w chwili obecnej najlepszy. 

No właśnie tyle dobrych gier powychodziło dlatego wciągnąłem Horizona a teraz wciągam Niera. Chciałem do kolekcji dodać Andromede ale nie wydam moich ciężko zarobionych pieniędzy za ten nieśmieszny bubel

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

2017 i od skośnych yakuza zero, nioh, Nier, persona 5, zelda, smo, xc2, re7. :banderas:

Jeśli ktoś w takim czasie woli sięgnąć po Horizona zamiast po jedna z tych gier co wyszly to jest kórva daln i nie ma co więcej pisać z taką osobą.

Pewnie jak wyjdzie smo czy xc2 pod koniec roku to będzie wolał kupić ten syf od rockstar? :yao:

Opublikowano

Na tle gier, które obecnie powychodziły, co jeszcze robi lepiej, poza kwestią "wygląda"? Nie grałem, ale w moim odczuciu nic, ewentualnie niewiele. 

Opublikowano

Nie januszowa gra musi wygladac jak z ps2, miec przegiety poziom trudnosci, byc robiona przez chinczykow i posiadac kilogramy stuleji?

Januszowa, bo masz na mapce zaznaczone gdzie masz iść żeby misje zrobić xd

Bo masz miejsca gdzie odblokowujesz mapkę xd

Bo masz podświetlone co możesz podnieść z ziemi xd

Jak Soul włączy Nier to się zdziwi.

Opublikowano

Czym się różni Horizon od Far Cry Primal oprócz grafiki i robotów?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.