Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Czy tylko ja mam uczulenie na ludzi co chodzą po forumku i wmawiają innym jakie gry są fajne a jakie nie? Niektórzy to chyba sobie to przyjęli za punkt honoru ;)

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Jest januszowa widać to na pierwszy rzut oka

Horizon-ZD-PGW-Stream-8-1280x716.jpg

Znaczniki, skupienie sie na poważnej fabule i ogólna koncepcja zachodniego action adventure jest to tzw full janusz and ubi soft crap

Opublikowano

Bo gierkę im ktoś obraża, muszą bronić. Tak to już bywa z wojownikami Playstation. 

Opublikowano

Czekam na te obiektywne opinie po 5h grania gdy spotkalo sie trzy typy dinobotow i ma sie odblokowane 20% mapy

dokładnie, dojdziecie do Meksyku to zrozumiecie

Opublikowano

Czym się różni Horizon od Far Cry Primal oprócz grafiki i robotów?

Niczym to dosłownie klon primala. Nawet mapa podobnej wielkości. Zamiast zwierząt masz identyczne ikony na mapie tylko dinusiów do polowania. Własnie to mnie najbardziej dziwi. Rok temu jak grałem w primala to te same osoby co teraz horizonem się zachwycają wytykały mi że rak . Gry sa prawie identyczne tyle że far cry primal na początku nie prowadzi za rączkę. Ja jednego primala skończyłem i chętnie ogram następnego za 2 lata. 

Opublikowano

Czy tylko ja mam uczulenie na ludzi co chodzą po forumku i wmawiają innym jakie gry są fajne a jakie nie? Niektórzy to chyba sobie to przyjęli za punkt honoru ;)

Też mam uczulenie na takich debili. Pisze ze horizon to dla mnie klejnot to nagle mnie jadą i wmawiają, że jestem dałnem bo powinienem kupić coś japońskiego. Gimbusiki

Opublikowano

Niczym to dosłownie klon primala. Nawet mapa podobnej wielkości. Zamiast zwierząt masz identyczne ikony na mapie tylko dinusiów do polowania. Własnie to mnie najbardziej dziwi. Rok temu jak grałem w primala to te same osoby co teraz horizonem się zachwycają wytykały mi że rak . Gry sa prawie identyczne tyle że far cry primal na początku nie prowadzi za rączkę. Ja jednego primala skończyłem i chętnie ogram następnego za 2 lata.

Dla tego gościa Horizon i Far Cry Primal to to samo, ale Horizon to s(pipi)ina i męczył się grając i w ogóle 30fps o mój borze, ale w Primal 2 to chetnie, bardzo poproszę i jeszcze jakieś skórki, chętnie zapłacę.

A najgorsze, że to nie typowe wc żarciki tylko na serio tak pisze

Opublikowano

No właśnie. I jeszcze jakieś typy będę mówić WEŹ SIĘ JARAJ BO NOWE IP  :yao:  

Kiedyś się jarało nowymi IP, bo nie były nowe tylko z nazwy, ale też wprowadzały nowe pomysły i kreowały nimi swoją tożsamość. Horizon to kolejna ubi gierka tylko że porządniej wykonana. Chyba nawet Mordora za system nemesis bardziej szanuje niż tę wydmuszkę.

Opublikowano

najgorsze jest to, że obraża klejnot generacji, c'nie? 

Opublikowano

Fani kasztana generacji pieknie sie miotaja jak (pipi) w przeręblu :banderas:

I niesamowite argumenty pokroju 'byle do basenu' / 'nowe ip' xd

Opublikowano

Dla tego gościa Horizon i Far Cry Primal to to samo, ale Horizon to s(pipi)ina i męczył się grając i w ogóle 30fps o mój borze, ale w Primal 2 to chetnie, bardzo poproszę i jeszcze jakieś skórki, chętnie zapłacę.

•  

Nie chciałem tego komentować bo myślałem, że to prowo xDDDDD Chyba gościu nie potrafi ubierać swych myśli w słowa

Opublikowano

Trigger jest dziś mocny, to fakt.

Opublikowano

Jaki ból dupy, że typiary i typy z Holandii zrobili lepszą grę niż chińczycy ze studia od którego nawet Spencer gry nie chciał.

Opublikowano

•  

NIGDY nie powiedziałem że to zła gra. Powiedziałem że to średniak ja far cry primal i mi się średniaki open world przejadły. Za duzo tego w tamtym roku było. Tak jak nie ruszam wildlands, watch dogs 2 tak się złamałem pod naporem pozytywnych recenzji i kupiłem horizona. Nic jednak poza ładną grafiką tej gry nie wyróżnia. Gra 7-8/10 . Czy to oznacza crap ? Nie 

Opublikowano

Fani kasztana generacji pieknie sie miotaja jak (pipi) w przeręblu :banderas:

I niesamowite argumenty pokroju 'byle do basenu' / 'nowe ip' xd

Raczej widze wytykanie antyhorizontowcom ich niespójnego perdolenia. Konstruktywna krytyka zawsze na propsie ale sugerowanie, że Horizon to (pipi) bo japonia teraz w modzie, wmawianie, że jest sie dałnem bo Guerilla itp nawet nie bawi

Opublikowano

Przypomnial mi sie far cry 3 ktory w miare mi sie podobal nawet, ale jak zobaczylem jak rozwija sie fabula, postacie no i to jedno z zakonczen ktore mozna bylo wybrac (XDDDDDDDDDDD) to juz wiem ze nigdy do tej serii nie wroce

Opublikowano

Współczuje ludziom co kupili prosiaka dla tej s(pipi)iny Horizon :D

NIGDY nie powiedziałem, że to zła gra jest xd

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Nikt nie mówi, że horajzon to gówno, ale większość zdrowo myślących osób uważa, że to jedynie kolejna gra z targetem na januszy, będąca kalką innych, jedynie poprawnych gierek, ubrana w ładną grafikę. Tylko tyle, rzemieślnicza robota, nic więcej. Żaden klejnot współczesnego gejmingu. Czyli nic czym można się obecnie jarać i przedkładać nad inne sztosy. 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

k,urwa zrobili ubiszrota jakiego mamy na rynku dosłownie już prawie 10 lat, w settingu który był już chociażby w primalu (oj, przepraszam, zwierzęta są z metalu, to ważne), ale dla niektórych to klejnot nilu nowe IP szanuj k,urwo xDDD

więcej świeżości jest w siedemsetnej Zeldzie na stare Wii U niż w tym nowym cudownym IP

Opublikowano

Troll and I kolejne nowe IP które ma szansę na miano klejnotu generacji.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Dla mnie horzajzon to crap, a trigger mnie tylko w tym utwierdza. Yakubek, ficklap i fan dejwid kejdza wyborne towarzystwo.

Opublikowano

Przypomnial mi sie far cry 3 ktory w miare mi sie podobal nawet, ale jak zobaczylem jak rozwija sie fabula, postacie no i to jedno z zakonczen ktore mozna bylo wybrac (XDDDDDDDDDDD) to juz wiem ze nigdy do tej serii nie wroce

najgorsze w tej genracji jest to, że połowa dzisiejszych gier wygląda właśnie jak reskin Far Cry 3. Otwarty świat, milion znaczników i mechanika traktująca gracza jak idiotę. Zagrasz w jedno takie dzieło, niezależnie co jest napisane na okładce (Far Cry, Assassin's Creed's, Horizon, Watch Dogs, Mad Max, Mordor, Ghost Recon itd)  i już widziałeś wszystko 

Opublikowano

Współczuje ludziom co kupili prosiaka dla tej s(pipi)iny Horizon :D

NIGDY nie powiedziałem, że to zła gra jest xd

to  było w cw na rozruszanie nudnego poranka w cw :D ale w swojej opinii o horizon w normalnym temacie nie nazwałem tego gównem. 

Opublikowano

A po drugiej stronie Breath of the Wild, ze wspaniałą fizyką, z devami takimi jak Levine od Bioshocka i innymi mówiący, że ich marzeniem jest zrobienie takiej gry, oraz zagadki, gdzie z tekstu starożytnej pieśni musisz wywnioskować, gdzie schowany jest skarb.

Edytowane przez ragus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.