Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

No Ficek dobry jesteś w tym wymienianiu gier w które na PS4 nikt nie gra XD Szkoda, że tego nie jesteś w stanie ogarnąć.

PS4 wygrywa grami, które nikogo nie obchodzą :) Jedyny ich plus to taki, że są. 

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

cale 6 gier - SAME SZTOSY, fru, superhot, maltida castilla pewnie kazdy bot z forum ma zakupione, nie liczac dlc do gierki z premiery konsoli, reedycji ori i klona limbo, ktore zaraz wyjdzie na ps4

no ale obiektywny don wie lepiej:

Ficek, ale Ty ogarniasz, że na Xone w pierwszym półroczu też wychodziły dobre cyfraki co ich nie było na PS4? Jak zwykle wzrok wybiórczy XD

Tylko w przypadku Xone nikt się nie podnieca, że JAKIEKOLWIEK gry wychodzą na ten sprzęt.

Opublikowano

Beka ze szrota4 bez gier i gry ze szczurem z 2005 od zawsze i na zawsze   :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

cale 6 gier - SAME SZTOSY, fru, superhot, maltida castilla pewnie kazdy bot z forum ma zakupione, nie liczac dlc do gierki z premiery konsoli, reedycji ori i klona limbo, ktore zaraz wyjdzie na ps4

no ale obiektywny don wie lepiej:

Ficek, ale Ty ogarniasz, że na Xone w pierwszym półroczu też wychodziły dobre cyfraki co ich nie było na PS4? Jak zwykle wzrok wybiórczy XD

Tylko w przypadku Xone nikt się nie podnieca, że JAKIEKOLWIEK gry wychodzą na ten sprzęt.

A gdzie ja napisałem, że to same sztosy, przecież ja tych gier nawet nie wymieniałem tylko ty siedzisz na metacritics XD Mam gdzieś te gry poza INSIDE. Tylko ja nie robię tabelek i się nie podniecam, że jakiekolwiek gry wychodzą na Xone i nie sprawdzam czy przypadkiem nie wyszły na PS4 bo wtedy +100% do hajpu.

Cytujesz mnie i chyba nawet nie czytałeś :)

Opublikowano

Same jakies (pipi), ale od Superhota to wara.

Dla mnie z indykow to undertale najlepszy

Genialna zabawa mechanika oraz naszymi oczekiwaniami wzgledem gry, swietna otoczka, ale sam gameplay mnie nie porwal na dluzej, a ten stety niestety jest dla mnie najwazniejszy w indorach.

Opublikowano

problem jest taki Don, ze ty wogole nie wymieniles rzekomo tych dobrych cyfrakow, ktore tez wychodzily w tym roku na xone i ich niby tez jest sporo

no slucham - jakie to tytuly wg ciebie, miejmy w (pipi)e srednie, podaj je prosze, wiadomo, ze beka ze srednich jest tylko w przypadku gierek na ps4

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

a ten stety niestety jest dla mnie najwazniejszy w indorach.

Polecam AM2R :cool:

Opublikowano

problem jest taki Don, ze ty wogole nie wymieniles rzekomo tych dobrych cyfrakow, ktore tez wychodzily w tym roku na xone i ich niby tez jest sporo

no slucham - jakie to tytuly wg ciebie, miejmy w (pipi)e srednie, podaj je prosze, wiadomo, ze beka ze srednich jest tylko w przypadku gierek na ps4

Ale Ty czytać potrafisz?

w pierwszym półroczu też wychodziły dobre cyfraki co ich nie było na PS4? Jak zwykle wzrok wybiórczy XD

Napisałem, że też wychodziły dobre cyfraki, a Ty masz wzrok wybiórczy :)

i ich niby tez jest sporo

Jak widać nic takiego nie pisałem :)

Opublikowano

@rajoos

Fuck Nintendo bedzie uskuteczniane w weekend.

Opublikowano

A gdzie ja napisałem, że to same sztosy, przecież ja tych gier nawet nie wymieniałem tylko ty siedzisz na metacritics XD Mam gdzieś te gry poza INSIDE. Tylko ja nie robię tabelek i się nie podniecam, że jakiekolwiek gry wychodzą na Xone i nie sprawdzam czy przypadkiem nie wyszły na PS4 bo wtedy +100% do hajpu.

Cytujesz mnie i chyba nawet nie czytałeś :)

rozdwojenia jazni, do tego na prosby banzaia czy mnie o te dobre cyfraki pierwszego polrocza na xone, ktore nie ogram na ps4 jak grochem w sciane 

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Cytujesz posta gdzie napisałem, że w pierwszym półroczu na Xone też wychodziły dobre cyfraki na Xone.

NIE napisałem, że wszystkie to sztosy i że było ich SPORO.

Ty to sobie dopisałeś :D

A po co mam mam je wymieniać jak wkleiłeś jakś listę z metacritica, mam to samo pisać? Ok. słyszałem, że Super Hot i Flame in the flood były dobre, pasi :)

Opublikowano

czyli podsumowujac:

duzo cyfrakow na ps4, krore nie wyszly na xone w pierwszej polowie roku ale malo osob je kupilo =  zle

malo cyfrakow na xone, ktore nie wyszly na ps4 w pierwszej polowie roku ale malo osob je kupilo, a jaram sie tylko inside, ktore zaraz bedzie na ps4 =  dobrze

ps4 na kazdym polu zaoralo xone w pierwszej polowie tego roku, takie sa fakty

Opublikowano

No zaorało, tyle gier, a wszyscy i tak kupowali Uncharted 4 albo Ratcheta a resztę olali i właśnie o to chodzi :) Z dużej chmury mały deszcz. Na Xone jak coś wychodziło, to nawet nie znam tytułów, bo mnie nie obchodziły, tak samo jak posiadaczy PS4 te gierki którymi ZAORAŁO.

Cały czas o tym piszę, podniecanie się grami, które nikogo. Takie pyrrusowe zwycięstwo, a gierki które niby miały być dobre i na które wszyscy czekali to raz za razem porażka.

Opublikowano

Teraz jeszcze brakuje tylko tekstu ze slaba sprzedaz oznacza slaba gre i kolo bedzie kompletne.

Opublikowano

Teraz jeszcze brakuje tylko tekstu ze slaba sprzedaz oznacza slaba gre i kolo bedzie kompletne.

Źle odczytujesz intencje Bansai. Patrz praktycznie, lepiej Ci jak wejdziesz na MC, ustawisz cobie cap na 80+ i zobaczysz gierki, które Cię ryrały? Powiesz, no nie jednak było super? Mnie np. ******** obchodzi że były jakieś fru sru na Xone i ile miały na MC.

Opublikowano

kto normalny wchodzi na mc :beksa:

nie rozumie

ps4 (pipi) - o to chyba chodzi

Opublikowano

kto normalny wchodzi na mc :beksa:

Ficka się pytaj nie mnie ;)

Opublikowano

byłem dzisiaj w mediamarkcie, było NMS na półce. wziąłem do ręki z lekkim obrzydzeniem ale o dziwo bez naklejki. okładkę chyba drukowali po godzinach żeby wstydu nie było.

Opublikowano

Przeciez pierwsza polowa roku na Xboxa to bieda jak jasny chuy z QB co zaraz bedzie na stemie i Inside co zaraz bedzie na PS4. Chyba ze Don kupil jakies nowe stoly do painballa to moze duzo namieszac.

Opublikowano

dobra, pora na test. wchodzicie do ciemnego pokoju, zapalają się światła i widzicie coś takiego:

7EV9fXU.jpg

przez jedną godzinę musicie słuchać bajdurzenia jednego z nich. który?

Opublikowano

no w tego od fallouta to bym bił równo i patrzył jak puchnie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.