Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

k,urwa zrobili ubiszrota jakiego mamy na rynku dosłownie już prawie 10 lat, w settingu który był już chociażby w primalu (oj, przepraszam, zwierzęta są z metalu, to ważne), ale dla niektórych to klejnot nilu nowe IP szanuj k,urwo xDDD

więcej świeżości jest w siedemsetnej Zeldzie na stare Wii U niż w tym nowym cudownym IP

header_292x136.jpg

Mecha T-rex byl juz w Far Kraju

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

k,urwa zrobili ubiszrota jakiego mamy na rynku dosłownie już prawie 10 lat, w settingu który był już chociażby w primalu (oj, przepraszam, zwierzęta są z metalu, to ważne), ale dla niektórych to klejnot nilu nowe IP szanuj k,urwo xDDD

więcej świeżości jest w siedemsetnej Zeldzie na stare Wii U niż w tym nowym cudownym IP

header_292x136.jpg

czy jest choć jeden element w Horizon, który jest oryginalny bądź nowatorski?

Opublikowano

czy jest choć jeden element w Horizon, który jest oryginalny bądź nowatorski?

wieże się  P O R U S Z A J Ą

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

typie k,urwa, nie obchodzi mnie co ta gra czerpie stąd czy stamtąd, podobna do tego czy tamtego. Zapewniła mi niecałe 70 godzin wspaniałej rozrywki i to sie liczy a nie wasze żałosne perdolamento i wmawianie bol(pipi)arze. Fajnie gdy po grze jadą ci, którzy w te (pipi) obsrane Horizon zagrali bo wiedzą o czym mówią ale większość was tylko przegląda filmiki i forumka.

Opracowaliście sobie pewien schemat, który pozwala wam na kupowanie tylko takich gier na które sie wszyscy razem w kółeczku brandzlujecie. Nie ważne, że szpila z najwyższej półki i świetnie się przy tym można bawić, ważne, że jest podobna do tamtej

Baroni elektronicznej rozrywki 

Opublikowano

header_292x136.jpg

podejrzewałem że gorilla games by nie wymyśliła sama robo dinozaurów. Fałszywy klejnot.

Opublikowano

ale przeciez robo dinozaury to już w power rangersach były, wszyscy kopiują, wszędzie fałszywe brylanty :( 

Opublikowano

Dziękuję za ten miły komplement. 

Prosze bardzo

Opublikowano

Ładnie się chłopaczyna ztriggerował.

Opublikowano

@Heavy Deszcz

A tak z ciekawosci zapytam, przeszedles Nioha, Niera lub Yakuze 0? Podaj no kilka ostatnich gierek w jakie grales pomijajac Horizon

Opublikowano

Setting z Primala xD

Opublikowano

@Heavy Deszcz

A tak z ciekawosci zapytam, przeszedles Nioha, Niera lub Yakuze 0? Podaj no kilka ostatnich gierek w jakie grales pomijajac Horizon

O prosze, jaką wzbudzam ciekawość, urocze. Niera zaraz wciągam. Chcesz przystalkować to masz: Mikolaj1994_PL , wpisz w psnprofiles

Opublikowano

Mikołaj lubisz silikonowe ciipki?

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

No jestem troche ciekaw bo piszesz o Horizon jako o grze z najwyzszej polki, wiec musze ustalic czy w ogole wiesz jakie gry sie na takiej polce znajduja.

Opublikowano

typie k,urwa, nie obchodzi mnie co ta gra czerpie stąd czy stamtąd, podobna do tego czy tamtego. Zapewniła mi niecałe 70 godzin wspaniałej rozrywki i to sie liczy a nie wasze żałosne perdolamento i wmawianie bol(pipi)arze. Fajnie gdy po grze jadą ci, którzy w te (pipi) obsrane Horizon zagrali bo wiedzą o czym mówią ale większość was tylko przegląda filmiki i forumka.

Opracowaliście sobie pewien schemat, który pozwala wam na kupowanie tylko takich gier na które sie wszyscy razem w kółeczku brandzlujecie. Nie ważne, że szpila z najwyższej półki i świetnie się przy tym można bawić, ważne, że jest podobna do tamtej

PijcGEU.gif

Opublikowano

No jestem troche ciekaw bo piszesz o Horizon jako o grze z najwyzszej polki, wiec musze ustalic czy w ogole wiesz jakie gry sie na takiej polce znajduja.

Przypominam, że Ty w pierwszej kolejności wziąłeś Wildlands zamiast Niera.
Opublikowano

Tak, taka moja opinia. Najwyższa półka. A że twoim zdaniem najwyższa półka to niewiadomoco to jest dla mnie zbędna informacja bo gram w to co mi sie spodoba, a nie w to na co jest trend hardkorowego gracza forum psxekstrim

A czy jakiś zarys psychologiczny ustalisz po przeglądzie to raczej mnie nie interesi

@ Raven, czytaj ze zrozumieniem, pije do tych którzy mnie gnębią za to, że wychwalam Horizon. 

Nie wiem czy ponownie usiłujesz mnie uruchomic czy co

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

Ale platynke wbilem w pierwszej kolejnosci w Nierze, a wczesniej jeszcze w Niohu. :lapka:

A poza tym nie mam zadnego problemu z tym ze ktos mi to bedzie wytykac, ani tym bardziej nie bede sie miotac po forum i przekonywac kazda osobe dlaczego sie mylą.

Tak, taka moja opinia. Najwyższa półka. 

A czy jakiś zarys psychologiczny ustalisz po przeglądzie to raczej mnie nie interesi

Wstepna diagnoza jest taka ze zbyt emocjonalnie podchodzisz do tematu najlepszego ubiszrotu aka kasztana generacji. :cool:

Opublikowano

Ale platynke wbilem w pierwszej kolejnosci w Nierze, a wczesniej jeszcze w Niohu. :lapka:

A poza tym nie mam zadnego problemu z tym ze ktos mi to bedzie wytykac, ani tym bardziej nie bede sie miotac po forum i przekonywac kazda osobe dlaczego sie mylą.

Wstepna diagnoza jest taka ze zbyt emocjonalnie podchodzisz do tematu najlepszego ubiszrotu aka kasztana generacji. :cool:

Znam to forum od lat, szczególnie ten temat. Miałem nadzieje, że coś sie zminiło w kwestii wyrażania opinii i akceptacji ale k,urwa dzisiaj sie srogo rozczarowałem.

Jasny wuj mnie strzelił bo nienawidze wmawiania. No ale taki niezmienny urok tego tematu :reggie:

Opublikowano

Jak chcesz akceptacji to musisz na Polygon isc, ewentualnie sprobowac zajrzec do konsolowej teczy pietro nizej :reggie:

Opublikowano

Szkoda, myślałem ze się trochę ponabijamy z Ciebie :(
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.