Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

3 lata z gierkami na poziomie second son musialy pozostawic jakis slad na psychice

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

CW OFF

ktoś odważy się włączyć?

Opublikowano

Najśmieszniejsze są te wszystkie boty co przez lata wrzeszczały "tylko xbox", (pipi)ały wszelkie inne platformy, darły mordę o tym że xbox za(pipi)ie konkurencje, (pipi)ili wszystkie gry japońskiej produkcji, z urozmaiconej rozgrywki to tolerowali tylko gry w których jedyny wybór to "przeciwnika zastrzelić czy przeciąć piłą", single player się nie liczył, ważne tylko community online - a teraz nagle po otrzymaniu potężnego kołka między poślady od Spencera udają koneserów gamingu "Ja to lepszy gatunek, nie dla januszy, zawsze gardziłem pifpafami, to co najbardziej się liczy to singleplayerowa japońska myśl gamingowa, zobacz w zeldzie jak po strzeleniu płonącą strzałą w jabłko robi się pieczone, wyborny gameplay, wyborny, ja to bym nigdy w żadne pifpafy dla sieciowych wąsaczy nie grał, nie ograniczam się do tylko jednej platformy. Co? Że przez 10 lat miałem tylko xboxa i w kółko halo/forza/gearsy? Kłamstwo, nigdy czegoś takiego nie było, ktoś mi się włamał na konto i te wszystkie posty pisał przez lata, tak było". Zero RiGCzu.

Opublikowano

No to tak po przeczytaniu tego całego cw off to ile jest dobrych gierek na bąka? Zero?

Kolekcja szefa kuchni, Sunset, Ori  i Forza x3, tym kapitalny godrizon 3 :obama:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Przecież wyścigi gdzie nie używa się hamulców to gierki dla januszy, nie będę w to grał gościu

Opublikowano

Najśmieszniejsze są te wszystkie boty co przez lata wrzeszczały "tylko xbox", (pipi)ały wszelkie inne platformy, darły mordę o tym że xbox za(pipi)ie konkurencje, (pipi)ili wszystkie gry japońskiej produkcji, z urozmaiconej rozgrywki to tolerowali tylko gry w których jedyny wybór to "przeciwnika zastrzelić czy przeciąć piłą", single player się nie liczył, ważne tylko community online - a teraz nagle po otrzymaniu potężnego kołka między poślady od Spencera udają koneserów gamingu "Ja to lepszy gatunek, nie dla januszy, zawsze gardziłem pifpafami, to co najbardziej się liczy to singleplayerowa japońska myśl gamingowa, zobacz w zeldzie jak po strzeleniu płonącą strzałą w jabłko robi się pieczone, wyborny gameplay, wyborny, ja to bym nigdy w żadne pifpafy dla sieciowych wąsaczy nie grał, nie ograniczam się do tylko jednej platformy. Co? Że przez 10 lat miałem tylko xboxa i w kółko halo/forza/gearsy? Kłamstwo, nigdy czegoś takiego nie było, ktoś mi się włamał na konto i te wszystkie posty pisał przez lata, tak było". Zero RiGCzu.

Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora, akurat ja japońskie gierki zawsze szanowałem, zawsze chwalę świetnego singla i zawsze posiadałem więcej niż jedną konsolę. 

Także opanuj emocje, bo szczekasz nie na tym podwórku co trzeba :)

Opublikowano

Mówi że jadą po nim za jego gust a mnie minusowali w temacie horizona jak wyraziłem swoją opinie wcale gry nie obrażając. Jak te klapy dupa poecze. Wszystkie gry na playstation trzeba kochać bo inaczej (pipi)j!

Opublikowano

Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora, akurat ja japońskie gierki zawsze szanowałem, zawsze chwalę świetnego singla i zawsze posiadałem więcej niż jedną konsolę. 

Także opanuj emocje, bo szczekasz nie na tym podwórku co trzeba :)

Nawet cię nie wymieniłem w poście, ale jakoś od razu wziąłeś do siebie i damage control uruchomiłeś, dziwne skoro podobno taki inny jesteś, a tu proszę uderz w stół i bot zakwiczy.

Opublikowano

Mówi że jadą po nim za jego gust a mnie minusowali w temacie horizona jak wyraziłem swoją opinie wcale gry nie obrażając. Jak te klapy dupa poecze. Wszystkie gry na playstation trzeba kochać bo inaczej (pipi)!

Ja napisałem status ze qb jest słabe i któryś z moderatorów ( wiadomo który) dostał takiego zapalenia pysdy ze aż skasował go.

Także i tu i tu są idioci.

Opublikowano

Mówi że jadą po nim za jego gust a mnie minusowali w temacie horizona jak wyraziłem swoją opinie wcale gry nie obrażając. Jak te klapy dupa poecze. Wszystkie gry na playstation trzeba kochać bo inaczej (pipi)!

Chyba zwracasz sie do mnie więc ja po twoim poście w temacie Horizona wyraziłem zdziwienie oraz mianowałem Horizona klejnotem. A minus czy plus? kogo to obchodzi

@ XM

Niewiarygodne a jednak.

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

CW ON

z xboxem nigdy nie było lepiej, co dwa miechy nowa premiera

koorwa :yao: nowej wersji pada

Xbox%20One%20z%20nowym%20kontrolerem_%20

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

No tylko ja się tu Zeldą z botów jaram, więc wnioski nasunęły się same :)

Damage control? nigga please xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

jaranie sie zelda takie niszowe

soul hipsterem gamingu

Opublikowano

Ja napisałem status ze qb jest słabe i któryś z moderatorów ( wiadomo który) dostał takiego zapalenia pysdy ze aż skasował go.

Także i tu i tu są idioci.

Ja nie wiem który  :( Poproszę o odpowiedź tutaj albo na PW.

Opublikowano

Przecież wyścigi gdzie nie używa się hamulców to gierki dla januszy, nie będę w to grał gościu

Polecam najpierw zagrać, może dzięki temu później unikniesz pisania głupot, gościu. 

Opublikowano

Grałem, potwierdzam, zawody wygrywa tylko ten kto włoży więcej kredytów w modyfikacje zeby szybciej zakręty ścinać.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Oczywiście że Square aka najlepszy moderator pod słońcem.

Jestem bardziej niż pewien ze colin i nie dam sobie wmówić, ze to nie on.
Opublikowano

El becetol co sie triggerujesz? Malo gier na ps4 masz czy jednak nic nie podchodzi oprócz wiedźmina?

Opublikowano

Colina podejrzewałbym jako jednego z ostatnich. Już prędzej Kyo. :gayos: 

Opublikowano

Grałem, potwierdzam, zawody wygrywa tylko ten kto włoży więcej kredytów w modyfikacje co by szybciej zakręty ścinać.

Expert Ty ogólnie wszystko potwierdzasz, co w jakiś sposób uwłacza, najlepszej grze wyścigowej jaka do tej pory powstała, na tą generację konsol,

dzień jak co dzień :)

Chciałbym zobaczyć jakiś dowód Twoich słów...

Edytowane przez Soul

Opublikowano

daje 3,50 że to kolin

Opublikowano

to był Mendrek zza grobu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.