Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Przecież wyścigi gdzie nie używa się hamulców to gierki dla januszy, nie będę w to grał gościu

Polecam najpierw zagrać, może dzięki temu później unikniesz pisania głupot, gościu. 

Grałem.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Grałem, potwierdzam, zawody wygrywa tylko ten kto włoży więcej kredytów w modyfikacje co by szybciej zakręty ścinać.

Expert Ty ogólnie wszystko potwierdzasz, co w jakiś sposób uwłacza, najlepszej grze wyścigowej jaka do tej pory powstała, dzień jak co dzień :)

Chciałbym zobaczyć jakiś dowód Twoich słów...

Jak już pisałem, wygrałem Xboxa One S na targach WGW, wygrywając z leszczami w FH3.

Tak, w grę, z ktora miałem styczność pierwszy raz w życiu, baa, ustanowiłem w dodatku lepszy czas niż gość który tez wygrał Xboxa pierwszego dnia zawodów, zajęło mi to 2 godziny i nie mogłem tego czasu masterować nonstop, po każdej wtopie musiałem oddać pada osobie w kolejce.

Tak noobiarska jest to gra.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Chętnie zagrałbym w Horizona ale nie mam xboxa, a konsole dla jednej gry kupować to nie biznes dla mnie

Opublikowano

Expert i ten jego ból czterech liter, że DC gryzie piach i nikogo ta gierka nie obchodzi, a zamiast tego wychodzą kolejne części Horajzona. Ta krucjata niepełnosprytnego krzyżowca na początku była jeszcze zabawne, ale teraz to już taki miks znudzenia ze współczuciem.

Opublikowano

dalej o tych samochodzikach boże ty widzisz i nie grzmisz

BRRRRUUUUUM BRUUUMMMMMM WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR BRUMBRUMBRUM

Opublikowano

Przecież wyścigi gdzie nie używa się hamulców to gierki dla januszy, nie będę w to grał gościu

Polecam najpierw zagrać, może dzięki temu później unikniesz pisania głupot, gościu. 

Grałem.

Jak długo?

Grałem, potwierdzam, zawody wygrywa tylko ten kto włoży więcej kredytów w modyfikacje co by szybciej zakręty ścinać.

Expert Ty ogólnie wszystko potwierdzasz, co w jakiś sposób uwłacza, najlepszej grze wyścigowej jaka do tej pory powstała, dzień jak co dzień :)

Chciałbym zobaczyć jakiś dowód Twoich słów...

Jak już pisałem, wygrałem Xboxa One S na targach WGW, wygrywając z leszczami w FH3.

Tak, w grę, z ktora miałem styczność pierwszy raz w życiu, baa, ustanowiłem w dodatku lepszy czas niż gość który tez wygrał Xboxa pierwszego dnia zawodów, zajęło mi to 2 godziny i nie mogłem tego czasu masterować nonstop, po każdej wtopie musiałem oddać pada osobie w kolejce.

Tak noobiarska jest to gra.

WGW wyznacznikiem xD

Dobra Expert, dalsza rozmowa niema żadnego sensu.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

MATEUSZ ZOBA JAKI CZAS WYKRĘCIŁEM

O JAAAAAAA TY MĘŻCZYZNO, PEWNIE ASTON MARTINEM CO?

A JAK, PODAJ BROWARA

WRUUUUUUUUUUUM

Opublikowano

CHO NA SOLO W UFC 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

ORZECH KADETEM TERAZ

Opublikowano

ALE JA BIORE POLAKA A TY NIEMCA OK?!??!?!?!

Opublikowano

Expert i ten jego ból czterech liter, że DC gryzie piach i nikogo ta gierka nie obchodzi, a zamiast tego wychodzą kolejne części Horajzona. Ta krucjata niepełnosprytnego krzyżowca na początku była jeszcze zabawne, ale teraz to już taki miks znudzenia ze współczuciem.

Patrząc po temacie Horizona to jest chyba zdecydowanie nudniejszy niż ja.

Soul, faktycznie, największe targi growe w Polsce są słabym wyznacznikiem XD, faktycznie, rozmowa z Tobą nie ma sensu.

WRC 6 na stoisku ppe tez wgrałem :kaz:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

No wygrałeś z bandą januszy, co sam przyznałeś.

Gratulacje.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

przyszły łebki na targi pograć se w forze, może jakąś smycz zgarnąć czy inny autograf od zgreda to nie, przyszedł jakiś dojrzały pan, oje,bał ich w gierkę i poszli do domu

Opublikowano

Jesz pewnie (pipi)l im smuty ze dc lepsze

Opublikowano

No wygrałeś z bandą januszy, co masz przyznałeś.

Gratulacje.

Wygrywał również w forumowej rywalizacji w dc

Zatem potwierdzam, to bardzo dobry kierowca.

Opublikowano

Ja często pojawiam sie na wydarzeniach Xboxa i wmawiam wszystkim, że Horizon jest najlepszy

Opublikowano

podniecać się drajwklabem dłużej niż tydzien :

xd

gra sprzedawana na raty, dodano do niej pogodę i wyścigi...
dzięki temu
a)ładnie wygląda
b)można pojeździć kilka nowych okrążeń

brakło tylko jakiegokolwiek sensu przechodzenia...kariery (?) czy czego ? 
brakło muzyki, dobrze nagranych dźwięków samochodów, jakichkolwiek urozmaiceń w gameplayu
zabrakło nawet opcji wyjechania poza asfalt - niewidzialne ściany atakują w 2016r. iks de.

ale ekspert grał na targach w horajzona 3 przez 5min i okazał się drugim urwa Kolumbem - odkrył, że forza horizon 3 jest podobna...do 2
39839.jpg

wszystko można powiedzieć o łoniaku i jego za(pipi)istym lajnapie na ten rok, ale jeśli wyścigówki w ogóle liczą się jako duże i warte uwagi gry:
horizon jest najlepszy w generacji.

a dc2 ? co ? studio zamknięte w pi.zdu.

trzeba być po niedotlenieniu żeby tego nie rozumieć.

Opublikowano

Owszem, Forza Horizon pięknie zamknęła tamta generacje, najlepsza moja wyścigówka zaraz obok PGRow, FH2 kopia, FH3 nudności i zawroty głowy przy kolejnej kopii kopii.

Opublikowano

podniecać się drajwklabem dłużej niż tydzien :

xd

gra sprzedawana na raty, dodano do niej pogodę i wyścigi...

dzięki temu

a)ładnie wygląda

b)można pojeździć kilka nowych okrążeń

brakło tylko jakiegokolwiek sensu przechodzenia...kariery (?) czy czego ? 

brakło muzyki, dobrze nagranych dźwięków samochodów, jakichkolwiek urozmaiceń w gameplayu

zabrakło nawet opcji wyjechania poza asfalt - niewidzialne ściany atakują w 2016r. iks de.

ale ekspert grał na targach w horajzona 3 przez 5min i okazał się drugim urwa Kolumbem - odkrył, że forza horizon 3 jest podobna...do 2

39839.jpg

wszystko można powiedzieć o łoniaku i jego za(pipi)istym lajnapie na ten rok, ale jeśli wyścigówki w ogóle liczą się jako duże i warte uwagi gry:

horizon jest najlepszy w generacji.

a dc2 ? co ? studio zamknięte w pi.zdu.

trzeba być po niedotlenieniu żeby tego nie rozumieć.

Dźwięki silników w DC to rewelka, no co ty. Nie jest to żadna odkrywcza ścigałka to fakt, co w niej nowego? NIC

Ale zrobiona tak, że zdobyłem wszystkie gwiazdki we wszystkich dodatkach, nawet w motorach. Model jazdy cudny. Najlepsza wyścigówka na PS. Celowo pomijam Gran Turismo bo to jakaś porażka

Opublikowano

Dzień w CW jak codzień, beka z horajzona ze kopia asasynów i podnieta Forza Horizon 3 bo jest kopia Forzy Horizon 2 która jest kopia Forzy Horizon :dynia:

Opublikowano

Najśmieszniejsze są te wszystkie boty co przez lata wrzeszczały "tylko xbox", (pipi)ały wszelkie inne platformy, darły mordę o tym że xbox za(pipi)ie konkurencje, (pipi)ili wszystkie gry japońskiej produkcji, z urozmaiconej rozgrywki to tolerowali tylko gry w których jedyny wybór to "przeciwnika zastrzelić czy przeciąć piłą", single player się nie liczył, ważne tylko community online - a teraz nagle po otrzymaniu potężnego kołka między poślady od Spencera udają koneserów gamingu "Ja to lepszy gatunek, nie dla januszy, zawsze gardziłem pifpafami, to co najbardziej się liczy to singleplayerowa japońska myśl gamingowa, zobacz w zeldzie jak po strzeleniu płonącą strzałą w jabłko robi się pieczone, wyborny gameplay, wyborny, ja to bym nigdy w żadne pifpafy dla sieciowych wąsaczy nie grał, nie ograniczam się do tylko jednej platformy. Co? Że przez 10 lat miałem tylko xboxa i w kółko halo/forza/gearsy? Kłamstwo, nigdy czegoś takiego nie było, ktoś mi się włamał na konto i te wszystkie posty pisał przez lata, tak było". Zero RiGCzu.

Największe przegrywy życiowe to klapy,  króliki doświadczalne Kaza grające przez pierwsze trzy lata na konsoli bez gier. Biedni obszarpani amatorscy łachmaniarze, wieczni pacjenci laryngologów, bo ogłuchli od słuchania tego odrzutowca, nagminni bywalcy w gabinetach ortopedycznych z powodu skoliozy kręgosłupa wywołanej notorycznym garbieniem  się, bo Sony po pierwsze dało do pada pseudoakumulator, który rozładowywał się po kilku godzinach, a po drugie "przyżydziło" na odpowiedniej długości kabla do ładowania tegoż kontrolera. Przy tej swojej biedzie nabijający kabzę januszom biznesu sprzedającym gumowe nakładki do grzybków pada, bo te wykonano z opon NRD-owskich trabantów. Klaperiusze grający w takie giganty growego dewelopingu jak paczowane przez ponad rok Drajwcrap z oceną 71/100, The Smroder 1886 sztychów w dupala i inne twory, których przez wrodzoną grzeczność tu nie wymienie. Owi biedni klapeusze powinni teraz wystąpić do Kazika o odszkodowania w postaci dopłat do prosiaka, żeby poczuć się jak prawdziwi wolni ludzie,prawdziwi GRACZE, a nie jak zwierzęta grające w 900p w 20-25 fps-ach...

Opublikowano

Chryste, dajcie temu na górze cukierki ze szpitala, bo takiego piedolenia dawno nie czytałem. Ktoś tu fajnie i ładnie napisał, że na Pro siedzą boty i drą ryja jacy to królowie i pan świata, bo mają PS4 lepsze XD no nic, w cw już nie ma co się dziwić.

Opublikowano

Najśmieszniejsze są te wszystkie boty co przez lata wrzeszczały "tylko xbox", (pipi)ały wszelkie inne platformy, darły mordę o tym że xbox za(pipi)ie konkurencje, (pipi)ili wszystkie gry japońskiej produkcji, z urozmaiconej rozgrywki to tolerowali tylko gry w których jedyny wybór to "przeciwnika zastrzelić czy przeciąć piłą", single player się nie liczył, ważne tylko community online - a teraz nagle po otrzymaniu potężnego kołka między poślady od Spencera udają koneserów gamingu "Ja to lepszy gatunek, nie dla januszy, zawsze gardziłem pifpafami, to co najbardziej się liczy to singleplayerowa japońska myśl gamingowa, zobacz w zeldzie jak po strzeleniu płonącą strzałą w jabłko robi się pieczone, wyborny gameplay, wyborny, ja to bym nigdy w żadne pifpafy dla sieciowych wąsaczy nie grał, nie ograniczam się do tylko jednej platformy. Co? Że przez 10 lat miałem tylko xboxa i w kółko halo/forza/gearsy? Kłamstwo, nigdy czegoś takiego nie było, ktoś mi się włamał na konto i te wszystkie posty pisał przez lata, tak było". Zero RiGCzu.

Największe przegrywy życiowe to klapy,  króliki doświadczalne Kaza grające przez pierwsze trzy lata na konsoli bez gier. Biedni obszarpani amatorscy łachmaniarze, wieczni pacjenci laryngologów, bo ogłuchli od słuchania tego odrzutowca, nagminni bywalcy w gabinetach ortopedycznych z powodu skoliozy kręgosłupa wywołanej notorycznym garbieniem  się, bo Sony po pierwsze dało do pada pseudoakumulator, który rozładowywał się po kilku godzinach, a po drugie "przyżydziło" na odpowiedniej długości kabla do ładowania tegoż kontrolera. Przy tej swojej biedzie nabijający kabzę januszom biznesu sprzedającym gumowe nakładki do grzybków pada, bo te wykonano z opon NRD-owskich trabantów. Klaperiusze grający w takie giganty growego dewelopingu jak paczowane przez ponad rok Drajwcrap z oceną 71/100, The Smroder 1886 sztychów w dupala i inne twory, których przez wrodzoną grzeczność tu nie wymienie. Owi biedni klapeusze powinni teraz wystąpić do Kazika o odszkodowania w postaci dopłat do prosiaka, żeby poczuć się jak prawdziwi wolni ludzie,prawdziwi GRACZE, a nie jak zwierzęta grające w 900p w 20-25 fps-ach...

Wykupiłem wszystkie dodatki do DC. Bo gra mi sie podobała.

Opisz mnie. Debil, kretyn? Janusz gejmingu? Zamiast kupować konsole i ich gry powinienem przelać siano na twoje konto? Czy może wbrew sobie kupić xboxa tylko dla Forzy?

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

Czezare jaka podnieta bo kupil PRO xD, ja dziękuje za to wasze community boty.

Opublikowano

Ogram jeszcze kilka gierek i też chyba sobie wrócę do Driveclub i wykupię season pass żeby wbić 100%. Swietna gra, ojj jak sobie przypomnę co się działo jak w wyzwaniach brało udział po ponad trzyjści osób ojoj :fsg: Raz nawet 3 miechy plusa wygrałem. Ciekawe czy jeszcze są te wyzwania, pewnie tak w końcu PlayStation community rządzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.