Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Opisz mnie. 

Mikołaj, lat 23, lubi gry wideo, szczególnie exclusivy na Playstation. Najlepiej bawi się przy produkcji Horizon Zero Dawn zwanej przez niego Klejnotem Generacji. Prawdopodobnie popełnił wielokrotny samogwałt myśląc o spotkaniu z Aloy w Bukowinie Tatrzańskiej. W 2017 rozpoczął prace nad zbudowaniem focusa z iphona 4s. Żyje w czystości. 

Edytowane przez kermit

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Owszem, Forza Horizon pięknie zamknęła tamta generacje, najlepsza moja wyścigówka zaraz obok PGRow, FH2 kopia, FH3 nudności i zawroty głowy przy kolejnej kopii kopii.

i 91% 

wszyscy są tego samego zdania co ty xD

Opublikowano

Opisz mnie. 

Mikołaj, lat 23, lubi gry wideo, szczególnie exclusivy na Playstation. Najlepiej bawi się przy produkcji Horizon Zero Dawn zwanej przez niego Klejnotem Generacji. Prawdopodobnie popełnił wielokrotny samogwałt myśląc o spotkaniu z Aloy w Bukowinie Tatrzańskiej. W 2017 rozpoczął prace nad zbudowaniem focusa z iphona 4s. Żyje w czystości. 

o spotkaniu z Aloy w Bukowinie Tatrzańskiej XDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Owszem, Forza Horizon pięknie zamknęła tamta generacje, najlepsza moja wyścigówka zaraz obok PGRow, FH2 kopia, FH3 nudności i zawroty głowy przy kolejnej kopii kopii.

i 91%

wszyscy są tego samego zdania co ty xD

Aha, czyli procenty znowu na proposie XD

Ogram jeszcze kilka gierek i też chyba sobie wrócę do Driveclub i wykupię season pass żeby wbić 100%. Swietna gra, ojj jak sobie przypomnę co się działo jak w wyzwaniach brało udział po ponad trzyjści osób ojoj :fsg: Raz nawet 3 miechy plusa wygrałem. Ciekawe czy jeszcze są te wyzwania, pewnie tak w końcu PlayStation community rządzi.

Pewnie ze można brać udział, ostatnio ktoś wysyłał wyzwania.
Opublikowano

driveclub? no walczy gdzieś na dole z takimi hitami jak nfs: rivals 

Opublikowano

Napisz, że Przygody Aloy mają 89% albo, że Sranset Overdrive 81 to od razu kogoś stulejka zaswędzi xd

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Dziękujemy za opinie, myśle ze opinia osoby która nie ma pojęcia o wyścigówkach kogoś na bank zainteresuje.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

co bys nie napisał nie zmienisz tego, że driveclub to chuyowa gra expert

Opublikowano

I tak słabiutko wyglada Twoje słowo na tle osób które przed chwila napisały ze to dobra gra jest, może ch.owa gdy wyszla, ale klejnot po wszystkich patchach :kaz:
Opublikowano

Nie jest chuyowa

Dali d.upy przy premierze, tak jak tamten wyżej napisał dawali gre na raty. Ja ją dorwałem półtora roku temu, ze wszystkimi patchami, pogodą. Motory kupiłem później. 

Może dlatego uważam tą gre jako wyborną zapiedalanke. 

Ciekawe jak by wyglądała średnia ocen na dzisiaj, po wszystkich patchach i dodatkach 

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

Dziękujemy za opinie, myśle ze opinia osoby która nie ma pojęcia o wyścigówkach kogoś na bank zainteresuje.

a o czym ty masz pojęcie ? 

/btw. klapy jest jest ciekawe zjawisko

czepiają się botów wyciągając z szafy jakieś (pipi)owizny pokroju sansetów i kłantumbrejków, o których nikt nie pamięta, nawet..same boty.

nisko, nawet jak na wc.

aha, no i fakt, oceny nic nie znaczą xD

jak coś ma powyżej 90% na meta = na pewno chvjowa gra.

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

sutek ma jako takie pojęcie o grach i myślę, że to wystarczy, bo ta ta ścigałka na ps4 zdecydowanie jest gierką, która może dawać radość z grania, a może też nie

Edytowane przez ragus

Opublikowano

ale ta gra miała apdejt...

ładnie pada deszcz = rewelacyjna gra wyścigowa.

ja szanuję opinię eksperta 
On ma rację.
(napisane z kropką, by uwypuklić powagę zdania)

Opublikowano

sutek ma jako takie pojęcie o grach i myślę, że to wystarczy, bo ta ta ścigałka na ps4 zdecydowanie jest gierką, która może dawać radość z grania, a może też nie

Nie napisałem ze nie ma pojęcia o gierkach, napisałem ze nie ma pojęcia o wyscigowkach, bo nie można mówić o pojęciu zestawiając DC z NFS Rivals.
Opublikowano

Ale ja tylko miałem na mysli to, że obie gry wylądowały u mnie w koszyku z napisem 'crapy'. :reggie: 

Opublikowano

Dobrze wiedzieć. Gdy będę chciał kupić jaką gre to napisze do sutka aby mi coś wybrał bo jeszcze nie daj boże kupie jakiegoś fałszywego klejnota

Opublikowano

no i grałbyś teraz w takiego sztywniutkiego niera: automatę

ale nie, ty sobie zapchałeś głowę jakimiś pierdołami o robotach 

Opublikowano

Żeby porównywać Horzion do Far Cry trzeba być mówiąc najdelikatniej niepoważnym. W Horizon scenarzyści starali się napisać do questów jakieś fajne historie, a świat przed kataklizmem jest przedstawiony za pomocą osobistych logów jakiegoś gościa. FC to power male fantasy skrojone tak aby Janusz po powrocie z roboty poczuł się zaje,biście polując na małpy w celu craftowania portfeli. 

Opublikowano

NOoo te wpisy pracowników lub regulamin chyba palcówki były mocne, najlepsze było o eutanazji.

A za misje poboczną z tym lewakiem co sie bawił w robin hooda albo transa miałem jechać do Holandii walnąć ich w ten głupi ryj

JEszcze te nawiązywania do uchodźców, bleh

@ suteq

O nierze dowiedziałem sie podczas ogrywania Horizona. Zapowiada sie za(pipi)iście, właśnie szukam dobrej oferty na Allegro

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

Ja tez nie wiem czy nie przytule Niera, ale najpierw ogarnę demko, jak skończę Horizona.

Opublikowano

@ suteq

O nierze dowiedziałem sie podczas ogrywania Horizona. Zapowiada sie za(pipi)iście, właśnie szukam dobrej oferty na Allegro

Mój pewnie jutro wyląduje na PT. :ogor: 

Opublikowano

polecam te kopie gry, mój beniz ją dotykał  :pawel:

Opublikowano

taką kopie brałbym z automata

Opublikowano

Rysunek Pawcia również jest nietknięty. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.