Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

na razie person, i tak jeszcze po uszy w zeldorze siedzę

Opublikowano

sutek kupujesz ode mnie persone?

Opublikowano

Jak Wy możecie takie cudowne gry puszczać w obieg i skazywać twórców na stratę mamony? No hói by was wystrzelał po twarzy :(

Opublikowano

Bo najważniejszy jest piniondz aby móc wesprzeć następnego twórcę. W dodatku moje gry trafiają ostatnio w większości do ravena. A on w nie nawet nie gra za to eksponuje na półeczce. Można powiedzieć że ja je przechodzę a on zbiera :D Niestety mojego następnego zakupu nie będzie chciał boi się raka dostać. 

Opublikowano

A ja po prostu lubie golić graczy i twórców

Opublikowano

sutek kupujesz ode mnie persone?

Persona to nie moje klimaty. :( 

Teraz chyba wezmę tego horizona albo tormenta. Ciężki wybór. Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Opublikowano

NOoo te wpisy pracowników lub regulamin chyba palcówki były mocne, najlepsze było o eutanazji.

A za misje poboczną z tym lewakiem co sie bawił w robin hooda albo transa miałem jechać do Holandii walnąć ich w ten głupi ryj

JEszcze te nawiązywania do uchodźców, bleh

tenor.gif

Edytowane przez MaiorZero

Opublikowano

Opisz mnie.

Mikołaj, lat 23, lubi gry wideo, szczególnie exclusivy na Playstation. Najlepiej bawi się przy produkcji Horizon Zero Dawn zwanej przez niego Klejnotem Generacji. Prawdopodobnie popełnił wielokrotny samogwałt myśląc o spotkaniu z Aloy w Bukowinie Tatrzańskiej. W 2017 rozpoczął prace nad zbudowaniem focusa z iphona 4s. Żyje w czystości.

Zloto xd Mikołaj ma 23 lata i piszę na serio w cw, rodzice muszą się zastanawiać co poszło nie tak. Chyba czas przywrócić obowiązkowa sluzbe wojskową.

Opublikowano

Opisz mnie.

Mikołaj, lat 23, lubi gry wideo, szczególnie exclusivy na Playstation. Najlepiej bawi się przy produkcji Horizon Zero Dawn zwanej przez niego Klejnotem Generacji. Prawdopodobnie popełnił wielokrotny samogwałt myśląc o spotkaniu z Aloy w Bukowinie Tatrzańskiej. W 2017 rozpoczął prace nad zbudowaniem focusa z iphona 4s. Żyje w czystości.

Zloto xd Mikołaj ma 23 lata i piszę na serio w cw, rodzice muszą się zastanawiać co poszło nie tak. Chyba czas przywrócić obowiązkowa sluzbe wojskową.

Prosiłbyś o wybranie kiełbasy z fasolki po bretońsku, nie?

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Prosiłbym twoja mame

Opublikowano

Bartek, dlaczego wcześniej zignorowałeś moje poważne pytanie?  :beksa:

Opublikowano

Opisz mnie.

Znajomość obyczajów CW jest wyznacznikiem zaradności życiowej.

Bluber niezmiennie przykry, musisz jeść więcej mięska

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

Ej to jak to jest Panowie. Krytykujecie i ciśniecie osoby które ZAGRAŁY w Horizon a sami opieracie sie na kilku filmikach i opiniach?

Co tutaj sie odperdala XDDD

Skoncze niera, zaczne horizon i bede cisnal ten klejnot ale juz w temacie.

Alez szykuja sie pekniecia dup klapkow. :fsg:

no nie wiem. tobie podobał się FC3 :kaz:

Opublikowano

FC3 to bardzo dobra gierka jest, a jak wychodził to było coś naprawdę świeżego. Do tej pory lubię sobie oglądać prezentację na E3. :obama:

P.S

Ty kur.wa gnoju :[

Edytowane przez suteq

Opublikowano

FC3 miał jednego z najlepszych o ile nie najlepszego antagoniste poprzedniej generacji.

Opublikowano

FC3 miał jednego z najlepszych o ile nie najlepszego antagoniste poprzedniej generacji.

Zyebany po całości 

Opublikowano

a trevor to pewnie najlepszy protagonista w serii gta

Opublikowano
P.S

Ty kur.wa gnoju :[

hehehe

OWNED

Opublikowano

a trevor to pewnie najlepszy protagonista w serii gta
GTA V? Trevor, ta rozdmuchana gierka gorsza niż pre Meksyk w RDR? Jak R* nie pokaże czegoś w RDR2 to dla mnie są do zaorania.

Edytowane przez Starh

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.