Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Xenoblade 2 must have, do tego jeszcze mario kart i od biedy zelda :banderas:

tylko raty za prosiaka trzeba splacic do konca. 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

1lve3o.jpg

Nie ma takiego grania na wszystkich konsolach, to się nazywa bycie chorągiewką. Ja jestem od zawsze, na dobre i na złe z marką Xbox i wiem, że moja wierność zostanie w swoim czasie odpowiednio wynagrodzona.

Opublikowano

przecież to nintendo oni nie kłamią

Opublikowano

ale po co się rozmieniać na drobne

W grudniu, po południu, polski GRACZ będzie mógł odpakować pod choinką prezent, który sam sobie kupi, a będzie to:

-konsola przenośna/stacjonarna Nintendo Switch

-The Legend of Zelda: Breath of the Wild 97 na MC

-Super Mario Odyssey, no powiedzmy 93 na MC

-Splatoon 2, niech będzie 85 na MC

Ja pier,doleeeeeeeeeeee, mam nadzieję, że jakiś a e s t e t a skusi się na takiego BUNDLA :banderas:

I XC2!!! :banderas:

I SV na przenośnej konsoli dodatkowo z multiplayerem, który wersja na switcha dostanie jako pierwsza :banderas:

Gdyby jeszcze taka Persona 5 na to wyszła i mógłbym to odpalić przenośnie, Atlus pls :obama:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Zelda > Gunwo > Andromeda > Gunwo zmieszane z cofniętym spawem > Halo Wars 2

Opublikowano

Horizon > Zelda > Gunwo > Andromeda > Gunwo zmieszane z cofniętym spawem > Halo Wars 2

Teraz ok

Opublikowano

Zdrowy wariat z Ciebie Mikołaj.

Opublikowano

W grudniu, po południu, polski GRACZ będzie mógł odpakować pod choinką prezent, który sam sobie kupi, a będzie to:

Ja pier,doleeeeeeeeeeee, mam nadzieję, że jakiś a e s t e t a skusi się na takiego BUNDLA :banderas:

już powiedziałem staremu, że taki prezent chce widzieć pod choinką w tym roku

Opublikowano

Chvj z tobą i horizonem twoim.

Opublikowano

Właśnie taki zestaw zamierzam kupić pod koniec roku. :fsg: 

Opublikowano

zawsze mozna zadłużyć się na 40 lat w providencie, wspaniale czasy by byc graczem

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Horizon > Zelda > Gunwo > Andromeda > Gunwo zmieszane z cofniętym spawem > Halo Wars 2

Teraz ok

Słyszałem, że osoby z autyzmem wolą Horozona od Zeldy.

Opublikowano

zawsze mozna zadłużyć się na 40 lat w providencie, wspaniale czasy by byc graczem

Polecam 50 rat 0% w mediamarkt/saturnie :lapka:  

Opublikowano

Teraz ok
Słyszałem, że osoby z autyzmem wolą Horozona od Zeldy.

Nieładnie śmiać sie z takich chorób

"Horizon moglby zostac grą roku gdyby nie wyszedł trzy dni przed zeldą"

Opublikowano

Horizon mógły być dobrą grą i czeka sobie spokojnie na mojej półeczce ale tak mi (pipi) obrzydziłeś tę grę ciągłym (pipi)eniem jaka to ona nie jest dobra, że rzygam na samą myśl o Horajzonie, możesz być z siebie dumny daunie :[

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Bieganie po całym forum i wmawianie innym, że jakaś perfidna copypasta kilku innych gierek jest objawieniem i mesjaszem, to dopiero słaba psycha, gimbaza i niedorozwinięcie mózgowe. 

Rayosowi wcale się nie dziwie. Początkowo interesowałem się horajzonem, obecnie przez tego klejnota mam już na tą gierkę całkowicie wyjebane. 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Horizon mógły być dobrą grą i czeka sobie spokojnie na mojej półeczce ale tak mi (pipi) obrzydziłeś tę grę ciągłym (pipi)eniem jaka to ona nie jest dobra, że rzygam na samą myśl o Horajzonie, możesz być z siebie dumny daunie :[

bo to pierwszy raz klapy gierkę do porzygu obrzydzają?

Opublikowano

xd obrzydzić sobie gierke bo jakieś ulungi z forum ją wychwalają xd

Opublikowano

bo to pierwszy raz klapy gierkę do porzygu obrzydzają?

Pierwszy przykład z brzegu: Yakuza 0. :[

Opublikowano

Ja nie mogę czytać przykładowo postów bansaia bo dosłownie każda grę wychwala pod niebiosa i idzie beltnac od tego. Lubie typa, ale jak on słodzi grom to masakra xD

Opublikowano

no u niego banderasy latają co chwilę xD

ale w sumie ma do tego prawo :lapka: 

Opublikowano

Bieganie po całym forum i wmawianie innym, że jakaś perfidna copypasta kilku innych gierek jest objawieniem i mesjaszem, to dopiero słaba psycha, gimbaza i niedorozwinięcie mózgowe.

Rayosowi wcale się nie dziwie. Początkowo interesowałem się horajzonem, obecnie przez tego klejnota mam już na tą gierkę całkowicie wyjebane.

Mmm pysznie xDDDDD

Wyszarp kija z pupy

Opublikowano

nioh, nier, yakuza - obrzydzali srogo

dobrze ze od andromedy lapy precz mozna sie delektowac w spokoju

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.