Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Czemu granie na PC jest takie ułomne i pełne chuyowych portów?

ogólnie to chodzi o to, że pc gracze kładą sisuiaka na łapanie różowych potworków i symulatorki japońskich uczennic

ot cała tajemnica

druga sprawa to to, że japońce to beztalencia koderskie i niedorajdy i jak trzeba zrobić coś więcej niż klon dragon questa, i to jeszcze na maszynerię inną niż (pipi) z plastiku to wysiadają. Z resztą sami wiecie przechodząc kotopsa w 3 fpsach

Edytowane przez gekon

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Dziala tak samo jak na konsoli czyli faktycznie chujowy port, dobrze ze na ps4 wzialem

Opublikowano

Czy DE bedzie zawierac slynny czolg?

screenshot2017-03-22albu00.png

Opublikowano

ragus, pieniążki naszykowane? 

:kaz: 

Opublikowano

Bieganie po całym forum i wmawianie innym, że jakaś perfidna copypasta kilku innych gierek jest objawieniem i mesjaszem, to dopiero słaba psycha, gimbaza i niedorozwinięcie mózgowe.

Rayosowi wcale się nie dziwie. Początkowo interesowałem się horajzonem, obecnie przez tego klejnota mam już na tą gierkę całkowicie wyjebane.

Dobrze ze Halo to powiew świeżości

Halo Wars 2 - jak pierwszy dzień nowego roku.

Forza Horizon 3 jest jak kwiatki na wiosnę.

Pudziany 4 to jak seks z dziewica.

A Forza 6 jak świeża pościel.

Chyba zadnego tytuł nie pominąłem z tej konsoli, pomijam oczywiście crapy 81% 77%

Jezu jakie te ulungi są smutne :dynia:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Zeldunia w full hd i 60 klatkach :banderas: wiedzialem ze ten smok sie kiedys przyda

Opublikowano

Kto to jest hejwi deszcz i dlaczego pisze jak stuleja?

Opublikowano

Mikołaj lat 23 fanboj klejnotu generacji

Opublikowano

Czemu j-devi są tacy ułomni  i wypluwają  pełno chuyowych portów?

Teraz się zgadza.

Nie oszukujmy się jak coś nie jest w rysowanej grafie i wymaga choć troszkę więcej nakładów pracy i obeznania w technikaliach to zaczynają się schody. Zresztą j-devi po dzisiaj jedną nogą siedzą w czasach ps2 i wstecz.

Opublikowano

MGS V był akurat dobry technicznie na PC...

...szkoda, ze reszta gry nie :kaz:

Opublikowano

raven zasugerował mi aby nie brac cw na powaznie

I sie z nim zgadzam

Opublikowano

I sie z nim zgadzam

typie k,urwa, nie obchodzi mnie co ta gra czerpie stąd czy stamtąd, podobna do tego czy tamtego. Zapewniła mi niecałe 70 godzin wspaniałej rozrywki i to sie liczy a nie wasze żałosne perdolamento i wmawianie bol(pipi)arze. Fajnie gdy po grze jadą ci, którzy w te (pipi) obsrane Horizon zagrali bo wiedzą o czym mówią ale większość was tylko przegląda filmiki i forumka.

Opracowaliście sobie pewien schemat, który pozwala wam na kupowanie tylko takich gier na które sie wszyscy razem w kółeczku brandzlujecie. Nie ważne, że szpila z najwyższej półki i świetnie się przy tym można bawić, ważne, że jest podobna do tamtej

Baroni elektronicznej rozrywki 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

I sie z nim zgadzam

typie k,urwa, nie obchodzi mnie co ta gra czerpie stąd czy stamtąd, podobna do tego czy tamtego. Zapewniła mi niecałe 70 godzin wspaniałej rozrywki i to sie liczy a nie wasze żałosne perdolamento i wmawianie bol(pipi)arze. Fajnie gdy po grze jadą ci, którzy w te (pipi) obsrane Horizon zagrali bo wiedzą o czym mówią ale większość was tylko przegląda filmiki i forumka.

Opracowaliście sobie pewien schemat, który pozwala wam na kupowanie tylko takich gier na które sie wszyscy razem w kółeczku brandzlujecie. Nie ważne, że szpila z najwyższej półki i świetnie się przy tym można bawić, ważne, że jest podobna do tamtej

Baroni elektronicznej rozrywki 

Iiiii? XD

Ztriggerowałem się wtedy.

A po poście ravena i dalszej dyskusji z Bansaiem doszedłem do pewnych wniosków, które teraz głosze -> Nie brać CW na poważnie

Ja yebie, tłumaczyć jak dziecku

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

kupiłem the order, pytanie, jak zagospodarowac pasy na dolei  na górze?

Opublikowano

@a1338f251c07fb54c6b6fb5d61504ce7.jpg

Wczoraj głosiłeś gównoprawdę objawioną, że Horajzon jest mesjaszem branży gier video, dziś nawołujesz do dystansu do tego tematu. Ciekawe do jakich wniosków jutro dojdziesz? Jestem pod wrażeniem Twojej osobowości i tego, jak szybko się rozwija. 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Drugi dzień o klejnot Nilu się szturchacie? :p

Opublikowano

@a1338f251c07fb54c6b6fb5d61504ce7.jpg

Wczoraj głosiłeś gównoprawdę objawioną, że Horajzon jest mesjaszem branży gier video, dziś nawołujesz do dystansu do tego tematu. Ciekawe do jakich wniosków jutro dojdziesz? Jestem pod wrażeniem Twojej osobowości i tego, jak szybko się rozwija. 

Łooo stary idź do tvn lub wyborczej. Przecież ty kawra czytać nie potrafisz XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Bardzo połechtałeś moje ego swoim zainteresowaniem moją osobą. Potraktuje to jako komplement 

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

Tylko się nie podnieć.

Opublikowano

Hum, weź sobie z dzień albo dwa wolnego od cw, bo kurde ostatnio to się nie da Ciebie czytać. Pierdolisz jak potłuczony.  :beksa:

Opublikowano

Czemu granie na PC jest takie ułomne i pełne chuyowych portów?

co jest śmieszne to ten port jest nawet całkiem niezły, a stuttering jest taki sam na PS4

no ale je,bać pc prondem wiadomo pozdro

Opublikowano

Jutro do roboty nie idę, to sobie odpoczniecie. :lapka:

Opublikowano

I sie z nim zgadzam

keep it up, bro, doing good

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.