Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

A to nie był tekst blantmana?

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

A to nie był tekst blantmana?

przyznaje się do pierwszej części ale tylko połowicznie. Napisałem że męczą mnie już open worldy:D

Opublikowano

- 30 fps boli moje oczy po ostatnich hiciorach

Opublikowano

no ale ja w horizona nie napierdzielałem jak głupi a sprzedałem. O tą część zdania mi chodziło :D

Opublikowano

Przeciez yakubu z tym 30fps to ma caly czas bede z blantisa xddd jak tu co poniektorzy lylaja wszystko jak pelikany ja pitole

Opublikowano

Taka podjarka, że w Zeldzie można palić trawę a już w Far Cry 2 to było.

I na tym koniec. 

A czy paląca trawa tworzyła podmuch ciepłego powietrza, które umożliwiało Ci szybowanie? 

Opublikowano

Taka podjarka, że w Zeldzie można palić trawę a już w Far Cry 2 to było.

Bo ta cała Zelda to kopia innych gier, drzewa to mogłem ścinać już w The Settlers grając na Amidze w latach 90tych.

Opublikowano

Ciepłe powietrze umożliwiające szybowanie było w Assassin's Creed 2. Wszystko już było u ubi. xD

Zelda taka innowacyjna. xD a się okazuje, że też ubigame.

Opublikowano

Widzisz jest jedna zasadnicza różnica, w zeldzie robisz sobie to gdzie chcesz i kiedy chcesz, tu nie chodzi o to, że Zelda wprowadza nowe patenty ona wprowadza masę możliwości korzystania z nich, mało tego każdy Twój czyn niesie za sobą zupełnie nowe rozwiązania. Powiem krótko nie zagrasz nie zrozumiesz, będziesz się dalej szamotał i porównywał 500 gier do jednej, która to wszystko ma w sobie, podane tak logicznie, że jedyne co musisz zrobić to ruszyć głową.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Zelda jest innowacyjna, bo jak się wspinasz (chodzisz jak pajonk xd) na wieżyczkę (żeby odblokować mapkę xd) to nie robisz tego jak w assassins creed tylko masz yebitne kółko na środku ekranu z limitem kondycji na wspinaczkę xdd

Opublikowano

Nie jest mi Was nawet żal klapy. 

Opublikowano

Nie jest mi Was nawet żal klapy. 

Hum zostaw nie ruszaj, szkoda czasu :)

Opublikowano

Gorszy setting to jest mieć monitor blacharski do xbox one niż normalny 32 calowy tv do konsoli, cw w pigułce XD

Mój monitor ma więcej cali, niż twój tv.

Opublikowano

Dobrze Soul broń zelduni. Depcz robaków.

Opublikowano

No xboxa raczej już nie może sobie bronić

Opublikowano

ej klapy, wyskakujcie z tych horizonów na PT

ileż można grac w liniową gierkę o robotach

Opublikowano

Kup sobie w normalnym sklepie XD

Opublikowano

Jan Paweł II, RDR, Wiedźmin, seria Souls, Rockstar, ZELDA.

Opublikowano

jak Horajzona pominął, yebany, klejnota gamingu nie wolno obrażać :[ 

Opublikowano

Horizona TRZEBA obrażać.

Opublikowano

Jestem w stanie zniszczyć w 200 słowach Wind Wakera, Twiilight Princess, Skyward Sword, Phantom Hourglass i Spirit Tracks tak, że jeszcze plusy zgarnę, a Pawcio to i dwa da.

Także da się. Przed premierą BOTW też już miałem palec na spuście, ale udało się jej, dziwce.

Edytowane przez ragus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.