Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Jaka panika że będzie można zagrać w Zeldę na TV w 4K na padzie od XONE jak pan a nie na tablecie za 1500 zł zrobionego z plastiku z zakrętek od mineralnej kupionego specjalnie dla jednej gry. 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

zelda chuy. Seria zaorana, dziękuje.

Opublikowano

Switch to świetnie wykonana konsola, która na pewno kosztuje mniej niż SMOK, telewizor 4K i pad do ONE.

pro tip, switcha działa również na TV.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

zelda chuy. Seria zaorana, dziękuje.

brzmi jak 2/5

Opublikowano

zauwazyliscie ze xbox one nie jest nikomu potrzebny nawet do prowadzenia console wars?

Opublikowano

zapomniałem, że takie coś jak xbox istnieje xddd

Opublikowano

Switch to świetnie wykonana konsola

Dobra, starczy mi internetu na dziś.

Opublikowano

Byłem dziś w Media Markt zobaczyć, czy jakichś gierek na promce nie ma i nagle mi się sr.ać zachciało. Biegnę do kibla, omijam te półki, wybiegam z kas, rozglądam się i widzę kibel, uff. Dobiegłem, zrobilem swoje, udało się ulga. Patrzę, papieru nie ma, dobrze, że mialem swoje chusteczki, ale mocno się wkur.wiłem. Mówie, nie no, idę zrobić raban. Podchodzę do obsługi klienta i mówię, że co to za jaja są, żeby nie było papieru toaletowego, jakiś skandal. Już miałem dzwonić do sanepidu, ale koleś przyszedł kierownik, przeprosił mnie i powiedział, że no skończyl się papier, a zaopatrzeniowiec na chorobowym, ale już wysłał pracownika na dział Nintendo, żeby przeniósł kilka Switchów i Zeld do kibla to będzie czym się podcierać.

Opublikowano

a kierowca autobusu wstal i zaczal klaskać

Opublikowano

srać mi się zachciało, idę do kibla, podnoszę klapę, a tam ktoś krupka zapomniał spuścić

Opublikowano

Switch to świetnie wykonana konsola

Dobra, starczy mi internetu na dziś.

Wykonana, nie mam tu na myśli problemów technicznych, tylko to jak się prezentuje na żywo i to jak kapitalnie leży w dłoniach. 

Opublikowano

Możnaby jakąś ustawkę zorganizować, Nintendozboki kontra fani Xone. Ja pewnie będę sam, ale żeby były równe szanse to możecie przyjść w dziesięciu. Jak będzie nierówna walka to najwyżej ręce mi zwiążemy.

Opublikowano

Oho sahara dzisiaj mocna w wc

Opublikowano

No jak wpadłeś to co się dziwić.

Opublikowano

tumblr_inline_nt0vp2nnCZ1spsojg_400.jpg

Opublikowano

Gry z plusa na kwiecień?

Opublikowano

Nie, 3 lata na jednym obrazku  :kaz:

Opublikowano

3 świetne gry i jeden pixarowy kasztan 

Opublikowano

Nie widzę nic Pixarowego w Unchartedzie. Jest to zwykly kasztan.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

dawno chyba nikt ci w kasztana nie zayebal suteq

Opublikowano

Nie widzę nic Pixarowego w Unchartedzie. Jest to zwykly kasztan.

WIDZE MAMY EKSPERTA

dawno chyba nikt ci w kasztana nie zayebal suteq

:xboss: 

Opublikowano

Ratchet bardzo fajną gierką jest, żałuję, że zupełnie olałem tą serię na poprzedniej generacji. Może się nadrobi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.