Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

No to qwa kup se nową konsolę, switcha czy tam ps4, w czym problem? Bo takie gadanie o grach w które się nie grało i posiłkowało się tylko z yt jest w uj słabe jak na standardy cw.

LOL. Dzięki za przedsenny śmiech.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Zgadza sie, ten sptinoff Forzy jest wyjątkowo nieudany

nie wiem czy istnieje jakakolwiek równoległa rzeczywistość, w której Forza Horizon jest kiepską grą

Opublikowano

Ta równoległa rzeczywistość zowie się Plejstejszyn ;)

Opublikowano

Oczywiście, że istnieje plejstejszynowa rzeczywistość i jestem w niej szczęśliwy, tyle cudnych gierek do przejśćia :obama:

A co tam chłopaki na Xbox One?

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

Jak nie było gierek na PS4 do zagrywałem się na X1, jak teraz nie ma na X1 to zagrywam się na PS4. W międzyczasie trochę gierek na Wii U i Steamie.

A co tam u niewolników jednej marki ? 

Opublikowano

A dziękuję dobrze, nie wiem, za co się zabrać, w sumie. Aktualnie rajdowe Soulsy, czyli DIRT Rally.

Edytowane przez krupek

Opublikowano

Miło, że pytasz. Jutro powinien dojechać do mnie Nier: Automata. Po Nier wciągam Yakuze 0 i może Nioha

Opublikowano

nie wiem czy istnieje jakakolwiek równoległa rzeczywistość, w której Forza Horizon jest kiepską grą
Forza Horizon, zawsze szanowałem, Figaro ma już chyba X360 - polecam.
Opublikowano

Trochę żałuję, że nie grałem w jedynkę. Dwójka znudziła mnie po 20h, trójka po 15. Sposób progresji w tych grach zanudził mnie na śmierć, a z tego co słyszałem, jedynka miała to lepiej rozplanowane.

Albo może po prostu ten gatunek nie jest dla mnie. No ile można brum brum brumać po kółeczku.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Jak typowy lewak - uległy i miękki chuj.

Kozak bo tata kupil ps4 :yao:

Opublikowano

Miło, że pytasz. Jutro powinien dojechać do mnie Nier: Automata. Po Nier wciągam Yakuze 0 i może Nioha

Zapisałem to.

Opublikowano

Forza Horizon, zawsze szanowałem, Figaro ma już chyba X360 - polecam.

Mam Horizon i ten sam problem, jak ragus - odechcialo mi się to przechodzić przez ten styl kampanii. 

Fajna giera.

Opublikowano

Trochę żałuję, że nie grałem w jedynkę. Dwójka znudziła mnie po 20h, trójka po 15. Sposób progresji w tych grach zanudził mnie na śmierć, a z tego co słyszałem, jedynka miała to lepiej rozplanowane.

Albo może po prostu ten gatunek nie jest dla mnie. No ile można brum brum brumać po kółeczku.

Owszem, w jedynce potrzebowałeś np. Subaru z napędem 4x4 by brać udział w szutrach, w Forzie Horizon 3 wystarczy Ferrari LaFerrari.... xD
Opublikowano

Na chuj to odbanowaliście ? Serio brakowało wam tego pierdolenia o drajwsrace ? 

Opublikowano

Ty, średnio co dwa posty.

Opublikowano

planuje spędzić przedpołudnie z the order, czy przejście zajmie dłużej niż sciągnięcie na dysk?

Opublikowano

Z lizaniem ścian i robieniem platyny, to około 3h. 

W życiu jest wiele ciekawszych rzeczy do robienia, niż marnowanie wieczoru na ta grę, możesz np. siedzieć w cw

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Botów jak nosi, bo im ktoś ścigałkę dla januszy obraża xd

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

3h?

to pewnie gra zajmuje pare giga, to spoko.

Opublikowano

Rozmiar pliku

34,7 GB

Opublikowano

The Order? No nienajlepsza gierka, ale i tak klasę lepsza od Ryse. I ładniejsza.

Opublikowano

o, to gratis chyba trylogie pierscienia dodaja

Opublikowano

Ostatnio (znowu:) miałem przemyślenia dot. konsol, a PC. I w sumie została już tylko jedna różnica: jeżeli na konsoli mamy wybór: rozdzielczość, a płynność - to całość zmienia się w locie. A na PC, po zmianie ustawień grafy, trza włączać grę na nowo. A tak to wszystko jest tak jak na PC. Chyba przy PS5,XTwo, trza będzie znowu kupić jakiegoś GTXa i wyłączyć się z konsolowego grania na jakiś czas.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.