Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Tak właśnie zamyka się mordy, potem zostaje tylko "trigger" i "ból dupki".

morde to ci tata zamyka wiadomo czym jak brakuje ci na gierke :kaz:

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Batelfilda obrażajo!

Opublikowano

Ciekawe czy na żywo Rozi też jest taki pyskaty  :reggie:

Opublikowano

a seven nation army couldn't hold rozi back

Opublikowano

Ciekawe czy na żywo Rozi też jest taki pyskaty  :reggie:

A co, chcesz się bić?

Opublikowano

Nie, jest po prostu ciekawy, czytać nie umiesz grubasie?

Edytowane przez Soul

Opublikowano

to sprzedaj w czym problem

Opublikowano

Mam Horizon i ten sam problem, jak ragus - odechcialo mi się to przechodzić przez ten styl kampanii. 

Fajna giera.

No ale progres w jedynce był inny niż w dwójce i trójce. Problem ragusa rozumiem, ale on nie ma zastosowania do jedynki. Tylko co możesz o tym wiedzieć nie widząc 2 i 3 na oczy ;///.

Opublikowano

czy rozi nie dostaje ostatnio lekow, ze sie rzuca jak jakas kur.wa w rui?

Opublikowano

Widzisz różnicę, cipeq? Widzisz kurwa? Battlefield 1 to najlepszy First Person Shooter od bardzo dawna, to najlepsza gra w realiach I wojny światowej, a także najlepszy Battlefield od Bad Company 2. 

xD

Rozi i wszystko jasne 

Opublikowano

A była jeszcze jakaś sensowna gra w realiach I wojny światowej? Kampania mocna, dobrze się grało, bo ostatnich singlach w batlflaju to wręcz skok w kosmos.

Opublikowano

A była jeszcze jakaś sensowna gra w realiach I wojny światowej? 

Valiant Hearts, Verdun i...

eeee...

chyba tyle.

Opublikowano

Battlefield 1 to najlepsza gra w realiach I Wojny Światowej, co nie jest żadnym osiągnięciem bo konkuruje wyłącznie z również całkiem dobrym Verdun 

ale nazywanie tej gierki najlepszym FPS'em od dawna to mocne "xD" 

Opublikowano

Fajna ta gra w realiach I WŚ gdzie jeździ się czołgami 100 km/h, lata w zbroi i strzela z karabinów maszynowych.

Opublikowano

Wiesz dlaczego tak jest? Uwaga, to może zniszczyć całe twoje dotychczasowe życie. Zobacz jak >>>>

To jest GRA WIDEO.

Dalej.

Czołg A7V (na który wzorowany jest Heavy tank z BF1) osiągał prędkość 15 km/h na drodze i 4 km/h po nierównym terenie, czołg Mark V (Landship) 8 km/h, Renault FT-17 (Light tank) 7 km/h, zaś Saint-Chamond (Assault tank z DLC) 12 km/h. Rzeczywiście, to niewiele. W grze te wartości zwiększone są maksymalnie 3-4 razy. A wiesz dlaczego tak jest? Żeby czerpać fun z GRY.

Dalej.

Zbroje klas elitarnych z BF1 istniały naprawdę (SZOK)! Np.:

13965568291.jpg

3288159.jpg

735cdcf4a896e8b9d474080e15c8fc90.jpg

Szok, prawda?

Dalej.

Karabiny maszynowe przedstawione w grze były używane w Wielkiej Wojnie. Oczywiście strzelanie przeważnie odbywało się z dwójnogów, ale KM istniały i stanowiły istną zmorę atakujących okopy żołnierzy. Dlaczego więc możemy nosić je w rękach w Battlefield 1? Bo to GRA.

Oczywiście mogłem napisać, że to najlepszy FPS multiplayer od bardzo dawna, ale myślałem, że będzie kapewu. Po co się tak rozpisuję w CW? Nie wiem.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Fajna ta gra w realiach I WŚ gdzie jeździ się czołgami 100 km/h, lata w zbroi i strzela z karabinów maszynowych.

Może gram w inną grę ale gdy ja gram to na piechotę potrafię dogonić to wolną puszkę, no ale może korzystasz z jakichś płatnych boostów dla czołgów. 

Opublikowano

łaski nie robisz, ze 140, 45 i 100 liczbami czegoś

Opublikowano

Wychodzę z założenia, że w tym cw obojętnie jaka gra, która jest nastawiona na multi jest hejtowana i do raków należy, ja piehdole, niektórym przydałoby się wyjęcie kija z dopy XD

Opublikowano

No roziemu zwłaszcza

Opublikowano

stary chyba zabrał kieszonkowe, bo jakis nerwowy ostatnio

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.