Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Mnie ciekawi data premiery. W tym czasie przecież muszę ogarnąć jeszcze 4k TV. 

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 204,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wróciłem ! Kaganiec embarga sprzedażowego i pilnowania założono mi skutecznie i tak trochę było nieprzyjemnie, ale żyje.   Montuje kilka materiałów na YT, mam nadzieje się wyrobić na jutro, choć pracy

• NIE SLUCHAJ HEJTEROW   Zakladaj kominiare i graj na Pro  

• To nie jest takie proste. Dawniej gry były dużo mniej skomplikowane a algorytmy nimi rządzące mogła opanować jedna osoba (tak jak np. Miyamoto przepisał Pokemony praktycznie od zera bo pierwsza ekipa

Opublikowano

lol to wy byście chcieli gierki 4k za 1500zl? XD

No nie, ale 499EUR to odpowiednia cena zważywszy na średniej półki procesor, dysk HDD i dobre GPU. To nie domysły, to są informacje znane już teraz. Z resztą, posłuchaj co DigitalFoundry mówi o prockach Jaguar.

Opublikowano

Jest transmisja na IGN , więc można oglądać na PS4 na ich appce :)

Opublikowano

UP

Gorzej jak Neo nie będzie mieć optyka :yao:

Opublikowano

Starh przestań płakać.

Może Ty chcesz grać na (pipi) dźwięku, bo do tego chyba przywykłeś, ale ja nie zamierzam.

Opublikowano

Po co się podniecać tym 4k HD skoro większych korzyści z tego nie będzie... kto to wykorzysta w kreatywny sposób?

Opublikowano

Niektórym pewnie dziwnie ogląda się ten filmik w Full HD i w 60 klatkach.

Opublikowano

Ja nawet nie mam w planach zakupu TV 4k w ciągu najbliższych 5 lat :P

Opublikowano

Co to za nerd o długich włosach i gejowatym głosie? smutna to konferencja szczególnie jak zapowiadali sprzedające się juz neo :sorcerer: Niech już pokażą jak wygląda ps4 PRO

Edytowane przez simonldz

Opublikowano

Kilkanaście dni temu wyzywano mnie od pastuchów i kazano mi zamykać japę :P To teraz czekam na przeprosiny :P

Opublikowano

Ale pajaczek świetnie wygląda :)

Ale mogli by pokazać jak wygląda na zwykłym PS4 bo jak będzie duża różnica to chyba trzeba bedzie dla tej gry kupić nową zabawkę ... Tylko co ja kobiecie powiem ?? :D

Opublikowano

Na e3 zarzekali się, że leciało z ps4(spider-man), kłamcy. Narazie ten nerd tak zamula, że mam ochotę kupić pro a potem spuścić je w kiblu i iść spać.

Edytowane przez simonldz

Opublikowano

Jeśłi musisz się jej tłumaczyć ze swoich zakupów, to współczuję :/

Baby marudzą, ale po co się tłumaczyć? Kupisz za swoje, ona tego nie odczuje.