darkos 4 317 Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 A nie masz gier w bibliotece psn? Stamtąd bez problemu ściągnę wszystko co miałem na swojej PS4 Fat. Save wiszą w chmurce i czekają na Prosiaczka. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 Othis: Dezaktywować konta na starej konsoli i aktywować na Pro. Dysk nie ma znaczenia - i tak konsola będzie go formatować. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 Rozumiem że jak nie dezaktywuje konta na starej PS4 to nie zassm nic na nowego prosiaka? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 Aby grać na innym koncie? Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 Rozumiem że jak nie dezaktywuje konta na starej PS4 to nie zassm nic na nowego prosiaka? Zassiesz, ale będziesz musiał być ciągle online, bo inaczej konsola nie będzie mogła sprawdzić licencji na te gierki. Kiedyś tak miałem, że przez pobrane dodatki w Wieśku 3 bez neta nie mogłem grać. Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 Można zrobić też szybki backup za pomocą "Ethernet Backup" co działa bardzo sprawnie. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 1 listopada 2016 Autor Opublikowano 1 listopada 2016 Można zrobić też szybki backup za pomocą "Ethernet Backup" co działa bardzo sprawnie. Testowałeś to? Można wybierać pojedyńcze gry które chce sie przekopiować czy jest tak jak z backupem na usb - "dane aplikacji" ? Cytuj
Mike 97 Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 Wydaje mi się, że Sony odrobiło lekcję jeśli chodzi o kulturę pracy, przecież teraz widać, że na slimkach jest zayebista kultura w porównaniu do starszych konsol PS4, także imo nie ma, co się martwić, że będzie lipa i na PRO, którego dałem preordera i sam czekam na ten 10 listopada, żeby odebrać od media expert, bo ta moja konsola z wersją cuh 1116A już mi bokiem wychodzi przez te właśnie wentylatory. Za dużo Sony ryzykuje, żeby trafiły się teraz wadliwe egzemplarze na PRO, nie chcą popełnić tego błędu jaką mieli na początku premiery PS4. Wniosek nasuwa się sam, że na slimkach dali radę z kulturą to i również poradzą sobie i na PRO. To nie Sony odrobiło lekcję, tylko AMD zeszło z produkcją APU do niższego procesu technologicznego. Pro jest mocniejsze i bardziej prądożerne, choć zamknięte w większej obudowie. Wcale nie zdziwiłbym się gdyby kulturą pracy przypominało FATy. 1 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 1 listopada 2016 Autor Opublikowano 1 listopada 2016 Sony rozsyła Pro recenzentom, embargo na recenzje i wrażenia jest do 7 listopada Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 I jest ! Jeśli wszystko dobrze pójdzie to dziś wieczorem przystąpię do testów sprzętu, zrobię na YT jakis unboxing, omówię co i jak itd. Przetestuje też osobiście ethernet backup, bo znajomy to testował i idzie bardzo szybko, choć wyboru aplikacji z tego co kojarzę niestety nie ma i jak chcesz zrobić całościowy backup to musisz zgrać wszystko. Do usłyszenia ! I tak oficjalnie: nie ma żadnych bundli. Tylko gołe konsole. 5 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 I jest ! Jeśli wszystko dobrze pójdzie to dziś wieczorem przystąpię do testów sprzętu, zrobię na YT jakis unboxing, omówię co i jak itd. Przetestuje też osobiście ethernet backup, bo znajomy to testował i idzie bardzo szybko, choć wyboru aplikacji z tego co kojarzę niestety nie ma i jak chcesz zrobić całościowy backup to musisz zgrać wszystko. Do usłyszenia ! I tak oficjalnie: nie ma żadnych bundli. Tylko gołe konsole. Prosze o informacje odnosnie tego jak glosno konsola pracuje, tylko to mnie interesuje. Pozdrawiam. Cytuj
Othis 29 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 I jest ! Jeśli wszystko dobrze pójdzie to dziś wieczorem przystąpię do testów sprzętu, zrobię na YT jakis unboxing, omówię co i jak itd. Przetestuje też osobiście ethernet backup, bo znajomy to testował i idzie bardzo szybko, choć wyboru aplikacji z tego co kojarzę niestety nie ma i jak chcesz zrobić całościowy backup to musisz zgrać wszystko. Do usłyszenia ! I tak oficjalnie: nie ma żadnych bundli. Tylko gołe konsole. Prosze o informacje odnosnie tego jak glosno konsola pracuje, tylko to mnie interesuje. Pozdrawiam. prawie każda nowa konsola pracuje ok rok cicho później jest różnie,,,,,czy ethernet backupem można zrobić całe profile + gry?? Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 (edytowane) I jest ! Jeśli wszystko dobrze pójdzie to dziś wieczorem przystąpię do testów sprzętu, zrobię na YT jakis unboxing, omówię co i jak itd. Przetestuje też osobiście ethernet backup, bo znajomy to testował i idzie bardzo szybko, choć wyboru aplikacji z tego co kojarzę niestety nie ma i jak chcesz zrobić całościowy backup to musisz zgrać wszystko. Do usłyszenia ! I tak oficjalnie: nie ma żadnych bundli. Tylko gołe konsole. Prosze o informacje odnosnie tego jak glosno konsola pracuje, tylko to mnie interesuje. Pozdrawiam. A ja dodatkowo prosił bym o info jak gorąca jest podczas grania. Edytowane 2 listopada 2016 przez Cottage Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Moja napierdala od samego poczatku przy bardziej wymagajacych grach jak Wiesiek czy Uncharted i to nie jest pierwszy model, tylko biala ktora wyszla pozniej. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Moja napierdala od samego poczatku przy bardziej wymagajacych grach jak Wiesiek czy Uncharted i to nie jest pierwszy model, tylko biala ktora wyszla pozniej. Miałem tak samo - też biała która wyszła później - konsola kupiona przed premierą W3 i też od pierwszego dnia był w(pipi)iający, głośny szum nawet słyszany przy graniu na słuchawkach - wymieniłem na MGS Edition i wreszcie była cisza jak przy XOne. Też mnie najbardziej interesuje głośność pracy Pro - prócz tego fajne by było jak by Graczdari porównał długości loadingów - ciekawy jestem czy SATA3 w Pro robi różnice. Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 (edytowane) Będę miał w ręce, zajadę do domu to zrobie tyle co się da . Co do porównania głośności to obawiam się, że nie będę obiektywny bo mam premierowe PS4 które obecnie działa mniej więcej jak PS3 w trybie FAN TEST i zapomniałem już co to jest cicho, a z braku czasu i lenistwa nie chciało mi się nic z tym zrobić Od razu również mówię, że dziś będzie test bardziej dla osób posiadających TV Full HD. Nie dorobiłem się jeszcze 4K (O HDR nie mówię), tak więc jak zajadę do znajomka w najbliższym czasie to dam znać jak to się prezentuje na TV 4K HDR Edytowane 2 listopada 2016 przez Graczdari 2 1 Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 No najważniejsza kwestia to kultura pracy PS4 PRO jest, co przydałoby się, bo premiera to dopiero za 8 dni jest, a jest jeszcze szansa anulować preorder Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Będę miał w ręce, zajadę do domu to zrobie tyle co się da . Co do porównania głośności to obawiam się, że nie będę obiektywny bo mam premierowe PS4 które obecnie działa mniej więcej jak PS3 w trybie FAN TEST i zapomniałem już co to jest cicho, a z braku czasu i lenistwa nie chciało mi się nic z tym zrobić Od razu również mówię, że dziś będzie test bardziej dla osób posiadających TV Full HD. Nie dorobiłem się jeszcze 4K (O HDR nie mówię), tak więc jak zajadę do znajomka w najbliższym czasie to dam znać jak to się prezentuje na TV 4K HDR A skąd masz tego Prosiaka? Jesteś dziennikarzem gejmingowym, czy tak gdzieś okazję złapałeś? Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Super. Interesuje mnie właśnie test dla TV full HD. Pozdrowienia Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Od razu również mówię, że dziś będzie test bardziej dla osób posiadających TV Full HD. Nie dorobiłem się jeszcze 4K (O HDR nie mówię), tak więc jak zajadę do znajomka w najbliższym czasie to dam znać jak to się prezentuje na TV 4K HDRMam nadzieje, ze masz BF1 xD moglbys sprawdzic plynnosc gry na duzym podboju Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Jeśli gra jeszcze nie jest przystosowana do Pro, to będzie taka sama jak na zwykłym PS4. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 (edytowane) Jezeli jakas gra korzysta z dynamiczniej rozdzialki i/albo ma niestabilne fpsy to na Pro bedzie lepiej z automatu? Edytowane 2 listopada 2016 przez hav7n Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi