Gość _Be_ Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 caly dzien krecenia hypu i chlop zaginal. ale to samo zrobił po gamescomie gdzie miał opisać nową zelde relacją na ppe i w ogóle, do dziś nie ma nic Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Może mu internet odcieli? Nie znacie sytuacji a oceniacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 sony go odstrzelilo za zlamanie embarga Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 sony go odstrzelilo za zlamanie embarga no ale on jeszcze nic nie napisał Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Może PS4 Pro jest tak zaje,biste, że się nie może nacieszyć tymi wszystkimi wrażeniami jakie daje nowy, potężny sprzęt Sony? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Lista gier z ulepszeniami dla Pro w dniu premiery: Bound Battlefield 1 Call Of Duty: Black Ops 3 Call of Duty: Infinite Warfare Call of Duty: Modern Warfare Remastered Deus Ex: Mankind Divided DRIVECLUB VR EA SPORTS FIFA 17 Firewatch HELLDIVERS HITMAN Hustle Kings inFAMOUS First Light inFAMOUS Second Son Knack Mafia III Middle-earth: Shadow of Mordor NBA 2K17 Paragon PSVR Worlds Ratchet & Clank Rez Infinite RIGS Mechanized Combat League Rise Of The Tomb Raider Robinson: The Journey SMITE Super Stardust Ultra The Elders Scrolls Online: Tamriel Unlimited The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition The Last Of Us Remastered The Last Of Us: Left Behind THE PLAYROOM VR Titanfall 2 Tumble Uncharted 4: A Thief’s End Until Dawn: Rush of Blood Viking Squad World Of Tanks XCOM 2 Opcje Nioh: Edytowane 3 Listopada 2016 przez SzczurekPB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 xcom2 będzie mieć stałe 60 fps teraz wierzę Może knacka z tej okazji dadzą do plusa. Zagrałbym w niego wreszcie. Graczdari po prostu specjalnie przekłada premierę swojej relacji aby być zgodnym z playstation. A tak serio dajcie chłopakowi żyć. Za parę dni wszystkiego się dowiecie. Digital Foundry i inne serwisy będą się prześcigać w tematach do klikania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Niezły konsole gejming nam zgotowali, trochę się zrzygałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 No trochę beka z tych opcji Nioh, brak "native" może być zwykłym przeoczeniem, ale że w 1080p i 60 fps nie będzie dobrego wygładzania krawędzi na Pro Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 145 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 No trochę beka z tych opcji Nioh, brak "native" może być zwykłym przeoczeniem, ale że w 1080p i 60 fps nie będzie dobrego wygładzania krawędzi na Pro W Horizon:ZD ma być na Pro supersampling i filtrowanie-anizo!! w końcu. Do tego lepsze cienie. Może Ni-Oh też coś podobnego dostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Patrzcie jestem blacharzem roku 2016 ale nie wiem co to filtrowanie anizo . Ktos mi zwykłemu graczowi pecetowemu to wyjaśni? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 145 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Patrzcie jestem blacharzem roku 2016 ale nie wiem co to filtrowanie anizo . Ktos mi zwykłemu graczowi pecetowemu to wyjaśni? Domyśl się. Nie podpowiadajcie mu. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 :niedobrze: Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Konsolowosc właśnie umarła na dobre. Lepiej już złożyć pc, tu i tu takie same bawienie się ustwieniami. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Git opcje, a biorac pod uwage ze nawet w 4k ta gra nie bedzie miala grafiki to tylko stable 60fps Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Blant chodzi o to, że będziesz musiał po ograniu każdego exa wymienić filtry w obudowie... https://pl.wikipedia.org/wiki/Filtrowanie_anizotropowe Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Nie wiem jakd o tej pory moglem grac w gry bez takiego super ficzeru. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 To coś co powoduje, że woda z kranu nie jest taka twarda. Swoją drogą to ktoś od nioha popisał się niezłym skilem. Opcja 4k i w trybie action masz taką samą rozdziałkę, jak przy HD? Nie bardzo umieją w reklamę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Brak na liście Dishonored 2, podobno miał być jakiś buff? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Swoją drogą to ktoś od nioha popisał się niezłym skilem. Opcja 4k i w trybie action masz taką samą rozdziałkę, jak przy HD? Nie bardzo umieją w reklamę. Może to jest to słynne custom 4K Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Niezły konsole gejming nam zgotowali, trochę się zrzygałem. Czemu? Przecież ludzie tego chcieli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Konsolowosc właśnie umarła na dobre. Lepiej już złożyć pc, tu i tu takie same bawienie się ustwieniami. Ta zwłaszcza w takim Niohu na PC c'nie. Niezły konsole gejming nam zgotowali, trochę się zrzygałem. Czemu? Przecież ludzie tego chcieli? Ja nie chciałem. Ja gram w 2016 roku w 720p i jest ok. Swoją drogą to ktoś od nioha popisał się niezłym skilem. Opcja 4k i w trybie action masz taką samą rozdziałkę, jak przy HD? Nie bardzo umieją w reklamę. Może to jest to słynne custom 4K zwykłe skalowanie z 1080p Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Brak na liście Dishonored 2, podobno miał być jakiś buff? To jest lista gier dostępnych w dniu premiery konsoli, a Dishonored wychodzi później. O jeden dzień, ale jednak Edytowane 3 Listopada 2016 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Dokładnie, po premierze pro wszystkie gry otrzymają wsparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Konsolowosc właśnie umarła na dobre. Konsolowosc umarla w dniu gdzie ludzie zaczeli doszukiwac sie aborcji chromatyczniej i liczyc klatki na bagnach przy kazdym paczu. Teraz to jest tylko przystosowanie do wymogow dzisiejszego klienta. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi