Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

caly dzien krecenia hypu i chlop zaginal.

ale to samo zrobił po gamescomie gdzie miał opisać nową zelde relacją na ppe i w ogóle, do dziś nie ma nic

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 205,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wróciłem ! Kaganiec embarga sprzedażowego i pilnowania założono mi skutecznie i tak trochę było nieprzyjemnie, ale żyje.   Montuje kilka materiałów na YT, mam nadzieje się wyrobić na jutro, choć pracy

• NIE SLUCHAJ HEJTEROW   Zakladaj kominiare i graj na Pro  

• To nie jest takie proste. Dawniej gry były dużo mniej skomplikowane a algorytmy nimi rządzące mogła opanować jedna osoba (tak jak np. Miyamoto przepisał Pokemony praktycznie od zera bo pierwsza ekipa

Opublikowano

sony go odstrzelilo za zlamanie embarga

no ale on jeszcze nic nie napisał :scratch_one-s_head:

Opublikowano

Lista gier z ulepszeniami dla Pro w dniu premiery:

Bound

Battlefield 1

Call Of Duty: Black Ops 3

Call of Duty: Infinite Warfare

Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Deus Ex: Mankind Divided

DRIVECLUB VR

EA SPORTS FIFA 17

Firewatch

HELLDIVERS

HITMAN

Hustle Kings

inFAMOUS First Light

inFAMOUS Second Son

Knack

Mafia III

Middle-earth: Shadow of Mordor

NBA 2K17

Paragon

PSVR Worlds

Ratchet & Clank

Rez Infinite

RIGS Mechanized Combat League

Rise Of The Tomb Raider

Robinson: The Journey

SMITE

Super Stardust Ultra

The Elders Scrolls Online: Tamriel Unlimited

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition

The Last Of Us Remastered

The Last Of Us: Left Behind

THE PLAYROOM VR

Titanfall 2

Tumble

Uncharted 4: A Thief’s End

Until Dawn: Rush of Blood

Viking Squad

World Of Tanks

XCOM 2

Opcje Nioh:

xHZsv8P.jpg

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

xcom2 będzie mieć stałe 60 fps teraz wierzę :D  Może knacka z tej okazji dadzą do plusa. Zagrałbym w niego wreszcie. 

Graczdari po prostu specjalnie przekłada premierę swojej relacji aby być zgodnym z playstation.  A tak serio dajcie chłopakowi żyć. Za parę dni wszystkiego się dowiecie. Digital Foundry i inne serwisy będą się prześcigać w tematach do klikania. 

Opublikowano

Niezły konsole gejming nam zgotowali, trochę się zrzygałem. 

Opublikowano

No trochę beka z tych opcji Nioh, brak "native" może być zwykłym przeoczeniem, ale że w 1080p i 60 fps nie będzie dobrego wygładzania krawędzi na Pro  :reggie:

Opublikowano

No trochę beka z tych opcji Nioh, brak "native" może być zwykłym przeoczeniem, ale że w 1080p i 60 fps nie będzie dobrego wygładzania krawędzi na Pro  :reggie:

W Horizon:ZD ma być na Pro supersampling i filtrowanie-anizo!! w końcu. Do tego lepsze cienie. Może Ni-Oh też coś podobnego dostanie.

Opublikowano

Patrzcie jestem blacharzem roku 2016 ale nie wiem co to filtrowanie anizo  . Ktos mi zwykłemu graczowi pecetowemu to wyjaśni? 

Opublikowano

Patrzcie jestem blacharzem roku 2016 ale nie wiem co to filtrowanie anizo  . Ktos mi zwykłemu graczowi pecetowemu to wyjaśni? 

Domyśl się.

Nie podpowiadajcie mu.

Opublikowano

Konsolowosc właśnie umarła na dobre.

Lepiej już złożyć pc, tu i tu takie same bawienie się ustwieniami.

Opublikowano

Git opcje, a biorac pod uwage ze nawet w 4k ta gra nie bedzie miala grafiki to tylko stable 60fps :fsg:

Opublikowano

Nie wiem jakd o tej pory moglem grac w gry bez takiego super ficzeru.

Opublikowano

To coś co powoduje, że woda z kranu nie jest taka twarda.

Swoją drogą to ktoś od nioha popisał się niezłym skilem. Opcja 4k i w trybie action masz taką samą rozdziałkę, jak przy HD? Nie bardzo umieją w reklamę.

Opublikowano

Brak na liście Dishonored 2, podobno miał być jakiś buff?

Opublikowano

Swoją drogą to ktoś od nioha popisał się niezłym skilem. Opcja 4k i w trybie action masz taką samą rozdziałkę, jak przy HD? Nie bardzo umieją w reklamę.

Może to jest to słynne custom 4K

Opublikowano

Lepiej już złożyć pc, tu i tu takie same bawienie się ustwieniami.

Ta zwłaszcza w takim Niohu na PC c'nie.

Niezły konsole gejming nam zgotowali, trochę się zrzygałem.

Czemu? Przecież ludzie tego chcieli?

Ja nie chciałem. Ja gram w 2016 roku w 720p i jest ok. 

Może to jest to słynne custom 4K

zwykłe skalowanie z 1080p

Opublikowano

Brak na liście Dishonored 2, podobno miał być jakiś buff?

To jest lista gier dostępnych w dniu premiery konsoli, a Dishonored wychodzi później. O jeden dzień, ale jednak :P

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Konsolowosc umarla w dniu gdzie ludzie zaczeli doszukiwac sie aborcji chromatyczniej i liczyc klatki na bagnach przy kazdym paczu. Teraz to jest tylko przystosowanie do wymogow dzisiejszego klienta.