Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konsolowosc właśnie umarła na dobre.

Lepiej już złożyć pc, tu i tu takie same bawienie się ustwieniami.

Wlasnie... ja poczulem lekki smuteczek jak zobaczylem ten screen.Wajchy z ustawieniami graficznymi zawitaly do swiata konsol ktory tak bardzo kochalem wlasnie za to, ze tego nie posiadal :/

Nie ma co tu sie wyzalac bo to ogolna wina graczy.Ja wysiadam z tego pociagu w ktorego wsiadlem w 94(jak nawet nie troszke wczesniej) i obecna generacja ps4/xone zegnam rynek ,,konsolowy,, i jak nastapi kolejna ,,generacja,, przesiadam sie na PC.

aSYMQW1.gif

• Plusik 2
Opublikowano

Ale jakie kur.wa wajchy z ustawieniami?

Macie do wyboru po dwie opcje w zależności od tego jaki TV posiadacie, ja tu nie widzę do wyboru ustawień  low/medium/high/ultra, pierdyliarda rozdzielczości, ustawień cieni, typu aliasingu i innego gunwa z PC żeby mieć 3FPS więcej we frapsie.

Gość Orzeszek
Opublikowano

Tez nie rozumiem spiny o te ustawienia. Są dwa tryby gry już w remasteze tlou tak było.

Opublikowano (edytowane)

1 gra moze chodzic pod wzgledem graficznym/wydajnosciowym  na 4 rozne sposoby..mi to wystarczy.

Ale w gruncie rzeczy będziesz miał do wyboru 2 opcje, to tylko dostosowanie do telewizora  60fps lub lepsza grafa

Edytowane przez Fanek
Gość Orzeszek
Opublikowano

No 60klatek>>>> rozdzielczość. Mam nadzieje ze pomogłem.

Opublikowano

Konsolowosc właśnie umarła na dobre.

Lepiej już złożyć pc, tu i tu takie same bawienie się ustwieniami.

Ta zwłaszcza w takim Niohu na PC c'nie.

Niezły konsole gejming nam zgotowali, trochę się zrzygałem.

Czemu? Przecież ludzie tego chcieli?

Ja nie chciałem. Ja gram w 2016 roku w 720p i jest ok. 

Swoją drogą to ktoś od nioha popisał się niezłym skilem. Opcja 4k i w trybie action masz taką samą rozdziałkę, jak przy HD? Nie bardzo umieją w reklamę.

Może to jest to słynne custom 4K

zwykłe skalowanie z 1080p

No spoko ale ja nie pisałem tylko o Tobie a wiekszej części społeczeństwa grającego w gierki dla dzieci.

Opublikowano

Dokąd te konsole zmierzają, jak było 1080p/30fps, to było super, a teraz dają kilka możliwości, jak full hd przy 60fps z gorszym wygładzaniem. (pipi)a, po co komu taki wubór, nie lepiej zostać przy cinematic experiens?

xDDDDDDDDDD

Niektórzy to mają rozumowanie :rotfl:

Opublikowano (edytowane)

Wygląda na to, że w Londynie (wczoraj - dziś) pokazali wszystko za zamkniętymi drzwiami tylko dla prasy, strasznie ciekawy jestem Days Gone. Znalazłem tylko jakieś nagrania z VR GT Sport, ale nic ciekawego, może do północy ktoś coś wrzuci na YT.

Edytowane przez Fanek
Gość Orzeszek
Opublikowano

O ile fat z wyglądu był Ok tak pro i ta kolejna warstwa biszkoptowa trochę bekowa między żeberkami powinny być dwie diody nie jedna

Opublikowano

1 gra moze chodzic pod wzgledem graficznym/wydajnosciowym  na 4 rozne sposoby..mi to wystarczy.

Przeciez juz za czasow ps2 byly takie ustawienia w paru grach. Wlasnie w slasherach. Byly ustawienia czy chcesz gierke w 50hz czy 60hz itp. A teraz wielkie sr.anie i pieprzenie o tym ze na konsolach jak na pc.

Typy dostali kknsolke za psi pieniadz na premiere i teraz sie s.raja ze na pc ladniej. Gdyby konsola kosztowala tak jak kiedys ponad 3k to 90% z was pewnie by 5 lat po premierze dopiero dotknelo pada. Typowe polaczenie wiecznie niezadowoleni co by sie nie dzialo. To jak moi poje.bani klienci ktorzy narzekaja ze wiedzmin 3 nie wyszedl na xbox 360 z gorsza grafika.

Tak jak pisal kobik, czasy sie zmienily i trzeba sie dostosowac. Byscie kur.wa polowy gier nie zobaczyli gdyby nie aktualizacje i patche, albo z rocznym opoznieniem jak to sie kiedys zdarzalo.

Biedactwa teraz beda w komputer grac bo tam jest tak super i fajnie, kupia sobie supcio karte graficzna w cenie ps4 i beda mieli fenomenalna roznice pomiedzy ps4 bo geraltowi sie bedzie kucyk ladniej bujal. Tez bym pomyslal o pc ale jak sobie pomysle ze nie zagram w the last of us 2, bloodborne czy god of wara to na co ja tam bede czekal? Na jakis syf pokroju kantera albo symulator kozy? Smieszne jestesta

• Plusik 7
  • Minusik 1
Opublikowano

Śmieszni są ludzie którzy bronią tego raka, dymanko po całości się uskutecznia i jakieś półgeneracje po trzech latach, ustawienia graficzne i plotki o płatnych patchach, jak można w ogóle to akceptować i jeszcze cisnąć tych, których to irytuje?

Ach, z przyjemnością to kupię. (pipi)ać graczy.

• Plusik 6
Opublikowano

Cale szczescie mozesz przesiasc sie na pc gdzie nie ma ustawien graficznych, co chwile wypuszczane sa lepsze karty graficzne, dymanie wydawcow gier z zawyzonymi wymaganiami sprzetowymi , sa darmowe patche i w chu.j lepsza grafika bo wydajac dodatkowe 4 tysiace masz 60fps w wiedzminie. Wow ale czad ale dymaja tych konsolowcow

Zreszta kur.wa jak ci sie nie podoba to kup sobie wedke

Plotki xD przypomniales mi typow ktorzy przychodza do m ie i mowia ze mie kupia xone bo na niego ponoc nie mozna gier uzywanych kupowac

Opublikowano

Idź robić CW do CW. Co mnie obchodzi PC. Gramy na konsolach, dyskutujemy tu o konsolach to chcę mieć spokój od takiego pier,dolenia, proste chyba? Już i tak jest to dosyć spier,dolone. Patche, aktualizacje systemów, instalowanie gier, w ciągu 10 lat to wszystko się tak spier,doliło, że jak mnie spotka combo update systemu + gry kiedy chcę sobie pyknąć 30 minut w jakąś gierkę to mi się odechciewa grać na cały dzień i wolę sobie jakiś serial odpalić.

Nie byłoby patchy to niczego bym nie miał albo roczne obsuwy? Nie byłoby patchy to by k,urwa musieli się przyłożyć i zrobić grę dobrze a nie łatać ją potem 17 razy zanim pozbędą się wszystkich bugów. Aha, i dobrze wiedzieć, że gry się już nie spóźniają, wcale xd.

Skąd ten rage kabi? Wdech, wydech.

• Plusik 6