Opublikowano 6 listopada 20168 l Graczdari>>>>>> dydżytalfundari i jeszcze sie okaze ze DF bedzie pierwsze XDDDDDD
Opublikowano 6 listopada 20168 l Oczywiście, że będzie. Widzę, że u graczdariego nic się nie zmieniło od przeszło 1,5 roku w kwestii słowności.
Opublikowano 6 listopada 20168 l Takie czasy przyszły że samemu trzeba sprzęt testować po zakupie. Czy jest głośny mierzyć komórką w decybelach aplikacjami. No takie czasy Sony.
Opublikowano 6 listopada 20168 l Takie czasy, że w tych czasach nie można już nikomu ufać żadnym korpo, czy to sony czy to szajsung czy również microshit, swoje powiedzą i zmanipulują, a ludzie i tak łykają jak młode pelikany.
Opublikowano 6 listopada 20168 l Masamune, napisales totalne bzdury w swoim poscie i widac, ze nie masz calkowitego pojecia o rynku pc i grach na nim.Jeśli to co napisałem byłoby bzdurą, to zamiast w porty gier z konsol grałbyś w Agnis Philosophy. No ale nie grasz.
Opublikowano 6 listopada 20168 l Graczdari>>>>>> dydżytalfundari i jeszcze sie okaze ze DF bedzie pierwsze XDDDDDD No nie zachował się najlepiej.
Opublikowano 6 listopada 20168 l a na forumek zaglada, w ramach protestu nie kupujemy jego gierki conscience of war
Opublikowano 6 listopada 20168 l No trochę nie fajnie się zachował. Już mógł chociaż napisać, ze nie udało się dostać sprzętu wcześniej, albo boi się konsekwencji czy coś. Ja wiem jedno. Raczej nie zauważę "widocznej" różnicy na screenach czy skompresowanym YT, to trzeba zobaczyć na żywo na odpowiednim tv.
Opublikowano 6 listopada 20168 l No po Zeldzie i PS PRO jak jeszcze kiedys zobacze posta ze " ma wczesniej i zrobi relacje" od razu leci minus. Edytowane 6 listopada 20168 l przez easye
Opublikowano 6 listopada 20168 l Ja na ten przykład nie będę miał tej konsoli wcześniej.Można? Można.
Opublikowano 6 listopada 20168 l Może po prostu nie udało mu się ogarnąć konsolki i lekko się wstydzi teraz tego przyznać. Cóż takie życie i całe szczęście, że jutro schodzi embargo
Opublikowano 6 listopada 20168 l Może po prostu pracuje dla Sony i musi się trzymać tego zakazu pisania Zaraz jak wróci to będzie wychwalać pod niebiosa, jakie to dobre! ============== Hitman z Prosiaka: Ta gra to sama w sobie taka rozmazana, czy może tak wygląda skalowanie? http://www.gamersyde.com/news_hitman_ps4_pro_screenshots-18522_en.html Edytowane 6 listopada 20168 l przez Masamune
Opublikowano 6 listopada 20168 l Autor Jak pisał ten gość po 8h gry konsola była ledwo ciepła i chodziła cały czas cichutko, jakiś tam fan noise, wygląda że jest OK. Z innych rzeczy co wyłapałem na gafie, loadingi na starej i nowej konsoli takie same w teście Uncharted, Sata nie ma tu wpływu
Opublikowano 6 listopada 20168 l http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1308979 Jaka różnica w grach na VR :O
Opublikowano 7 listopada 20168 l Jeśli to nie troll to ładnie Sony wydymalo posiadaczy vr, kupno pro to mus.
Opublikowano 7 listopada 20168 l Dla VR było to logiczne. Zero zaskoczenia. Początkowo chodziły ploty, ze Pro jest specjalnie pod VR robione. Też miałem brać slimkę ale jako, że gogle Sony pewnie kupie, to Pro jest niezbędne. Byleby na zwykłych grach nie dymali.
Opublikowano 7 listopada 20168 l Imo na zwykłych grach w tym momencie różnice będą minimalne ale wątpię że ten stan np. za pół roku albo za rok się nie zmieni.
Opublikowano 7 listopada 20168 l Ciekawe ile terafanków będzie miało PS5 skoro bazowe ma 1,6tf, prosiak 4,2 to PS5 pewnie ze 12 terafanków żeby można to było następną generacją nazwać :fanek:
Opublikowano 7 listopada 20168 l Imo na zwykłych grach w tym momencie różnice będą minimalne ale wątpię że ten stan np. za pół roku albo za rok się nie zmieni. Racja. W tym momencie. Za pół roku, mozemy mieć diametralnie inną sytuację.
Opublikowano 7 listopada 20168 l Jezu jaki placz konsolomaniakow bo typ nie dal filmiku z wyciagania konsoli z pudelka, ktorą za pare godzin bedzie zas.rane pol jutuba. Link do gafa nie dziala. Co bylo z tym vr?
Opublikowano 7 listopada 20168 l Przecież to z VR to jakiś troll. Wersje z "Pro" wyglądają gorzej niż zwykłe PS4 PS4 PRO O jakiej róznicy i przewadze Pro mówicie, bo nie ogarniam.... Edytowane 7 listopada 20168 l przez Masamune
Opublikowano 7 listopada 20168 l Nie ma to jak porównywać grafikę VR na podstawie screenów 600x500px xddd brawo masamune