Zetta 3 378 Opublikowano 12 listopada 2016 Opublikowano 12 listopada 2016 Prawdziwi gracze nie dzifki graficzne bo one to do parteru najwyzej, mieli marzenie wobec pro by im dostarczyla te 1080 i stale 60 klatek. A sie okazuje ze prosiak gubi bardziej klatki od fata o_O Zaorac ta konsole i super gaming z niej plynacy. Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 12 listopada 2016 Opublikowano 12 listopada 2016 chcialem dzis kupic prawilnie prosiaka w euro rtv ale na polkach pustki jak za komuny, jedynie stos psvr ktorego nikt nie chce Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 12 listopada 2016 Opublikowano 12 listopada 2016 Ale tego jeszcze nie wiemy, czy konsola poradzi sobie z 60 klatkami w FullHD. Jak deweloperzy bedą chcieli to zrobią i taką opcje w grach. Wszystko zależy od twórców. Nie skreślałbym jeszcze mitycznego 1080/60 na Pro. Oczywiście mówię tu o produkcjach typowo dla pojedynczego gracza. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 12 listopada 2016 Opublikowano 12 listopada 2016 Idź do media markt, widziałem pełno sztuk, a za to media expert, dostało tylko dwie sztuki i koleś się pytał, czy rezerwowałem, żeby komuś nie podrypać konsoli:) Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 12 listopada 2016 Opublikowano 12 listopada 2016 Ok, żeby sprawdzić jak bardzo zyebane jest moje PS4 Pro pokusiłem się o test profesjonalną aplikacją do mierzenia hałasu . Nie ma znaczenia czy gram w 1080p czy 4k, konsola na nowych giereczkach (w tym przypadku CoD:IW) wyje tak samo mocno.Dla porównania odpaliłem ten sam fragment rozgrywki na moim 3-letnim premierowym PS4.Oto wynik z PS4 PRO:Natomiast tutaj premierowe PS4:Wniosek jest prosty, udaję się z tym szrotem na reklamację. 1 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 listopada 2016 Opublikowano 12 listopada 2016 Przecież Sony podało wyraźnie wymaganie techniczne od devow tworzących gierki pod Pro. Jeśli devi się nie wywiązują z założeń producenta hardware to ich wina, że Gierka nie spełnia wymogów firmy. ND niestety nie poradzili sobie TLoU Remastered a to przecież oni dają największy wycisk konsolkom Sony. Skoro okazuje sie, że gierka chodzi o parę klatek gorzej i w trybie 60 fps skaluje jakość o 50% i działa w natywnym 4k tylko w 30 klatkach to wina nie leży po stronie Pro tylko studia. Zwłaszcza że technicznie pochodzi jeszcze z PS3. Ale to nadchodzące premiery mogą dopiero pokazać pazurki Pro. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 12 listopada 2016 Opublikowano 12 listopada 2016 Kurde ponoć Pro ulepsza VR prawie o 50% Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 listopada 2016 Opublikowano 12 listopada 2016 (edytowane) Ok, żeby sprawdzić jak bardzo zyebane jest moje PS4 Pro pokusiłem się o test profesjonalną aplikacją do mierzenia hałasu . Nie ma znaczenia czy gram w 1080p czy 4k, konsola na nowych giereczkach (w tym przypadku CoD:IW) wyje tak samo mocno. Dla porównania odpaliłem ten sam fragment rozgrywki na moim 3-letnim premierowym PS4. Oto wynik z PS4 PRO: Natomiast tutaj premierowe PS4: Wniosek jest prosty, udaję się z tym szrotem na reklamację. I jaka niby podstawa reklamacji? Nikt nie mówił, ze pro będzie cichsze niz fat. Edytowane 12 listopada 2016 przez _Be_ Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 12 listopada 2016 Opublikowano 12 listopada 2016 Ok, żeby sprawdzić jak bardzo zyebane jest moje PS4 Pro pokusiłem się o test profesjonalną aplikacją do mierzenia hałasu . Nie ma znaczenia czy gram w 1080p czy 4k, konsola na nowych giereczkach (w tym przypadku CoD:IW) wyje tak samo mocno. Dla porównania odpaliłem ten sam fragment rozgrywki na moim 3-letnim premierowym PS4. Oto wynik z PS4 PRO: Natomiast tutaj premierowe PS4: Wniosek jest prosty, udaję się z tym szrotem na reklamację. I jaka niby podstawa reklamacji? Nikt nie mówił, ze pro będzie cichsze niz fat. Wadliwy egzemplarz, chcę wymienić na inny - cichszy. Przecież kilkunastu forumowiczów nie może być przygłuchych i sądzić że chodzi cicho. Widać są to odosobnione przypadki, więc chyba mam prawo oczekiwać pełnowartościowego produktu. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 12 listopada 2016 Opublikowano 12 listopada 2016 Ale na jakiej podstawie chcesz stwierdzić, że pełnowartościowy produkt to taki, który chodzi cicho? Nigdzie nie jest napisane, że będzie chodził z taką głośnością, a nie inną. Choć w sumie jak u nas potrafią reklamować takie rzeczy jak nie otrzymanie jedno kostnych kurczaków w KFC to i takie coś powinno być bez problemu wymienione. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 listopada 2016 Opublikowano 12 listopada 2016 ND niestety nie poradzili sobie TLoU Remastered a to przecież oni dają największy wycisk konsolkom Sony. Skoro okazuje sie, że gierka chodzi o parę klatek gorzej i w trybie 60 fps skaluje jakość o 50% i działa w natywnym 4k tylko w 30 klatkach to wina nie leży po stronie Pro tylko studia. Zwłaszcza że technicznie pochodzi jeszcze z PS3. No to w takim wypadku wnioski powinny być chyba odwrotne od tych co wyciągnąłeś Skoro najbardziej zaawansowany technologicznie developer nie poradził sobie z zadaniem, to wychodziłoby na to, że coś jest nie tak po stronie sprzętu No bo czego w takim wypadku wymagać od przeciętnego developera. "Problem" jest najzwyklej w świecie banalny - zbyt wczesna premiera konsoli i patche/aktualizacje, robione na szybko. Wszystkie gry obecnie dostępne były robione tylko i wyłącznie z myślą o PS4. W Pro devi wdrożą się pewnie za 6 miesięcy, do roku czasu. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 13 listopada 2016 Autor Opublikowano 13 listopada 2016 (edytowane) DS4 od Pro po ponad 13h gry wyskoczył komunikat o niskim poziomie baterii, po kolejnych 90min dopiero pad się wyłączył! czyli wytrzymał prawie 15h Co do gwarancji na Pro jak mi powiedzieli w media expert Sony daje teraz 2 lata na konsole i 1 rok na akcesoria - pada, jest to w załaczniku pdf też na stronie me. Pad naładował sie do pełna w troche ponad 1h Edytowane 13 listopada 2016 przez Fanek Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 13 listopada 2016 Opublikowano 13 listopada 2016 Idź do media markt, widziałem pełno sztuk, a za to media expert, dostało tylko dwie sztuki i koleś się pytał, czy rezerwowałem, żeby komuś nie podrypać konsoli:) dzieki, wrocilem swiezo ze Stanow do Wawy i podskoczylem do pierwszego lepszego w mojej okolicy jutro obadam sa jakies bundle? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 13 listopada 2016 Autor Opublikowano 13 listopada 2016 Nie ma bundli, tylko golas Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 13 listopada 2016 Opublikowano 13 listopada 2016 Na swieta pewnie dopiero przygotuja jakies bundle. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 13 listopada 2016 Autor Opublikowano 13 listopada 2016 Ponoc w Slim jest latwy dostep do wentylatora i tak samo w Pro, hmm ktos slyszal o tym? Ciekawe tylko czy plomby trzeba zrywac Cytuj
gnom 89 Opublikowano 13 listopada 2016 Opublikowano 13 listopada 2016 Nie ma tam plomb, dekle mozna zdejmowac bez obaw Zaraz pewnie pojawia sie dekle w sprzedazy + modyfikacje super chlodzenia itd... Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 13 listopada 2016 Opublikowano 13 listopada 2016 Filmik instruktażowy dla tych co pastę chcą już wymieniać... Cytuj
prezes079 0 Opublikowano 13 listopada 2016 Opublikowano 13 listopada 2016 Śmieć mi się chce jak czytam że jednemu konsola działa głośno drógi zachwala ciszę i cieszy się że trafił mu się model "lepszy?". Ludzie chyba coś z tym nie halo jak może być taka sytuacja? co to towar takim razie od chińczyka z stadionu co można podłączyć czy działa. Rozumiem sytuacje z 30 lat wstecz gdzie jeden kupil fiata 126 i palił 7 a drógiemu 10 litrów. Albo jakoś produktu a zarazem kontrola jest u SONY na tak niskim poziomie że faktycznie 50/50% trafi się dobrze złożona konsola albo ktoś celowo robi z górki albo pod górkę. Jakoś w xbox one nie spotkałem się z chodzi głośno albo cicho wszystkie mają zblizoną kulturę pracy. 2 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 13 listopada 2016 Opublikowano 13 listopada 2016 No ewidentnie cos tu (pipi)ie i to nie zapach bratkow. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 listopada 2016 Opublikowano 13 listopada 2016 Taa bo z xboksami nie bylo kwiatkow xD po huy sie wgurwiac? Grajcie w planszowki. Cytuj
Othis 29 Opublikowano 13 listopada 2016 Opublikowano 13 listopada 2016 Może ktoś napisać, czy w starym bf4 konsola pro dropi mniej klatek w multi? Cytuj
Janiq 2 Opublikowano 13 listopada 2016 Opublikowano 13 listopada 2016 Może ktoś napisać, czy w starym bf4 konsola pro dropi mniej klatek w multi? Grałem kilka podbojów, na 64 graczy wydaje się chodzić płynniej, ale nie mam miernika klatek w oczach na Kurorcie dalej miejscami kaszle, zwłaszcza jak niszczy się budynek hotelu Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 13 listopada 2016 Opublikowano 13 listopada 2016 Nie ma możliwości żeby gry bez patcza chodziły lepiej/ładniej.0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi