Fanek 668 Opublikowano 22 grudnia 2016 Autor Opublikowano 22 grudnia 2016 Nie sugeruje sie polskim rynkiem, czytam dużo reddit gdzie widze tematy i rozkminy ludzi z "zachodu" którzy się zastanawiają czy wymieniać konsole. Kończe rozmowe bo to i tak do niczego nie prowadzi. wesołych świąt Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Ale chyba przeprosisz jak za rok sie okaze ze mialem racje? Rowniez zycze wesolych swiat Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Ale sony nie porzuci slima. Przeciez gry wychodza w tym samym pudelku. Tylko na pro sciagasz patcha a na slim nie. Wiec gry powinny byc tworzone docelowo na slimy i faty. A dopieszczone patchem na pro o ile developer sam z siebie tego zażyczy. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 No ja właśnie teraz wolę sobie kupić Slima za takiego tysiaka, a jeżeli faktycznie za rok się coś zmieni to wtedy z wielką niechęcią kupię prosiaka, który wtedy będzie już tańszy. Teraz nawet jakbym chciał kupić prosiaka to nie kupię bo widziałem, że praktycznie wszędzie niedostępny. xd Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Ja nie mowie ze nie beda wychodzic tylko zobaczymy za rok jaka to bedzie roznica pomiedzy wydaniami na zwykle ps4 a pro. I czy te 3 razy wiecej teraklopa to bedzie TYLKO 4k i framerate. Najwiecej do powiedzenia maja ci co nie widzieli na oczy nawet pro albo ogladali filmik na youtubie. A ja spotkalem sie z klientami ktorzy mieli obie konsole i o dziwo 8 na 10 widzi roznice juz teraz. Niesamowite co Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 (edytowane) Różnica będzie w wygładzaniu krawędzi, rozdzielczości, paru fps więcej w singlu i może jakiś detalach graficznych(chyba, że ktoś ma tv 4k to tutaj już można mówić o nowej jakości) ale to za mały skok aby mówić, że ps4 slim zdechnie a spadki fps były w każdej generacji i na dużo wcześniej na ps4 nim pojawiło się w pro. Ja rozmyśle zakup prosiaka jak wyjdzie scorpio bo wtedy Sony może z ceny trochę zjedzie aby być jeszcze bardziej konkurencyjne. Edytowane 22 grudnia 2016 przez simonldz Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Ok to powiem to tak. Czy ktokolwiek tutaj uwaza ze smierc ps4 nastapi w tym samym momencie co ps pro? Dyskutujmy Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 zobaczymy przy premierze Nioh-a i Horizon czy nie będzie dużej róznicy między ps4slim a pro ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Orzeszek zbieraj te cebule z empiku i kupuj pro POCZEBUJE WSPARCIA Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 no chyba zaraz sie w(pipi)ie i pojade do media marktu, może będzie sztuka spod lady :v Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Ok to powiem to tak. Czy ktokolwiek tutaj uwaza ze smierc ps4 nastapi w tym samym momencie co ps pro? Dyskutujmy Tak, jedynie po wyjściu ps5 może być sytuacja, że middle geny będą chodzić tylko na pro Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 A skad ta pewnosc skoro middle geny nigdy nie wychodzily do tej pory? Gdyby bylo jak mowisz to jaki wogole sens bylby wypuszczania przez sony pro? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Aby zarobić więcej kasy? Zobacz jak ludki zaczęły wymieniać zwykłe ps4 na pro bo usłyszeli 4k. Dla Sony to tylko większa kasa. 50mln sprzedanych konsol w 3 lata mówi samo za siebie. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Jeżeli wierzyć zapewnieniom Sony to gry i tak powstają najpierw pod bebechy ps4 a poźniej dokoptywane sa dodatkowe fichery pod pro więc na logike obie konsole zdechną w tym samym czasie. Jeżeli wierzyć zapewnieniom Sony 1 Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Tak swoja droga ile uwazasz ze kosztowalbybteraz wypuszczone ps5 i jaki to mialby byc skok jakosciowy jak nie wiecej detali graficznych, framerate, rozdzielczosc itp? I ile by kosztowala w tej chwilo ps5? Skoro ps4 na premiere kosztowalo tyle co 3 lata pozniej ps pro na prremiere? Daje do myslenia troche? Jeżeli wierzyć zapewnieniom Sony to gry i tak powstają najpierw pod bebechy ps4 a poźniej dokoptywane sa dodatkowe fichery pod pro więc na logike obie konsole zdechną w tym samym czasie. Jeżeli wierzyć zapewnieniom Sony Bardzo madry post. Dlatego nie bedzie tak jak zapewnia sony Zeby bylo jakies wow to konsola by musiala ze 3 kola kosztowac a nikt juz nie wypusci konsoli w takiej cenie. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 To moze zaklad? Jest koniec 2016, poczekamy rok, forum pamieta wszystko. Zobaczymy czy fanek i szczurek nie kupia pro , no bo praeciez to ta sama konsola a drozsza dwa razy jest tylko ze wzgledu na 4k i staly framerate. Ale ja mam Pro od premiery Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 (edytowane) A skad ta pewnosc skoro middle geny nigdy nie wychodzily do tej pory? Gdyby bylo jak mowisz to jaki wogole sens bylby wypuszczania przez sony pro? Sensem jest 4k które szybko wchodzi na rynek aby gonić technologie Sony musiało już teraz wejść w ten etap a na wypuszczenie ps5 jest za wcześnie. ps. middle geny chodziło mi o gry które wychodziły jednocześnie na ps3 i ps4 np. AC black flag itp. Edytowane 22 grudnia 2016 przez simonldz Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Dwa razy mocniejsze gpu i szybsze cpu. Ale nie ma przepasci i jest to takie same ps4 kur.wa xD. Glupoty to ty bredzisz i przekonasz sie jak zaczna wychodzic bardziej zaawansowane gry z otwrtym swiatem pod koniec 2017 i bedzie pokaz slajdow na zwyklym ps4 o ile wogole beda je wypuszczac na stare ps4. [...] Ja nie mowie ze nie beda wychodzic tylko zobaczymy za rok jaka to bedzie roznica pomiedzy wydaniami na zwykle ps4 a pro. I czy te 3 razy wiecej teraklopa to bedzie TYLKO 4k i framerate. Najwiecej do powiedzenia maja ci co nie widzieli na oczy nawet pro albo ogladali filmik na youtubie. A ja spotkalem sie z klientami ktorzy mieli obie konsole i o dziwo 8 na 10 widzi roznice juz teraz. Niesamowite co Motasz się i miotasz Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Ale napisalem "o ile" wiec to co zaznaczyles nie zaprzecza sobie panie admin Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Nie sugeruje sie polskim rynkiem, czytam dużo reddit gdzie widze tematy i rozkminy ludzi z "zachodu" którzy się zastanawiają czy wymieniać konsole. Kończe rozmowe bo to i tak do niczego nie prowadzi. wesołych świąt Analizy SWOT, kilku miesięczne rozkminy, zastanawiania się czy ZAINWESTOWAĆ TE MAGICZNE 700-1000 zł (tak gdzieś jest dopłata jak sprzeda się PS4) w swoje hobby raz na kilka lat. Uwielbiam to. Czuję, że na rynku pracy jest wolne miejsce na nowy zawód - analityk zmiany konsoli. Koszt usługi to 1% wartości konsoli, jeżeli właściciel będzie ją miał min. 3 lata oraz kolejny 1% jak potencjalny właściciel po zakupie napisze 50 postów chwalących sprzęt na forach o gierkach video. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Balon ale nie każdego na to stać więc normalne, że będą rozkminy. Dla niektórych to kwota raty kredytu a dla kogoś innego świeta na bogato a przy kupowaniu zabaweczki do gierek nie każdy ma taki budżet. Ciebie stać ok, Fanek nie ma dzieci i też go stać a kogoś innego nie będzie po ch,uj się tym wywższać HOHO 700zł A ROZKMINIACIE JAK PODPISYWANIE CYROGRAFU A jeszcze odnośnie BF1 w końcu jak chodzi na Pro? Był lepszy framerate ale u(pipi)li go patchem żeby nie było przewagi na prosiaku? Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 To niech hobby zmienią jak nie stać ich na 700 zł w 3 lata, czyli jakieś 233 zł na rok. Przecież to jak jedna nowa gierka... Uwierz mi Bluberze że jakbym się chciał wywyższać to napewno nie robiłbym tego za pomocą tandetnego kawałku plastiku. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Mendrek ma ponoc ps3 pro 1 Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 No ja rozumiem balona, hobby gier konsolowych i same ich plastiki nie jest takie drogie jakby się wydawało, są inne droższe hobby. Ale jak kupując konsolę i myśląc o cenie to i tak będzie dla Niego droga tylko to pierwsza kwestia, a druga gry też swoje kosztują do 250 zł, idzie kupować tanio też ale to się czeka z pół roku lub kupić używkę, także trochę to się mija z celem, że hobby jak hobby jest tanie jak barszcz w porównaniu do innych, jeden lubi samochody robić, kupować części, a drugi będzie myślał czy kupić taką część drogą czy tanią - także tutaj nie ma co myśleć o priorytetach cenowych jeśli dbasz o takie hobby. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Wlacha, znajdzcie sobie inne hobby jak nie pasi, np zbieranie karteczek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi