Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

ZMIEŃ HOBBY JAK CIE NIE STAĆ NA PRO GDYŻ TEGO OD CIEBIE WYMAGAM BIEDAKU TFU

Edytowane przez suteq
Opublikowano

A jeszcze odnośnie BF1 w końcu jak chodzi na Pro? Był lepszy framerate ale u(pipi)li go patchem żeby nie było przewagi na prosiaku?

Jednym patchem zepsuli fps, ostrość i detale na Pro, i to raczej przez swoją nieudolność niż celowo, pisałem o tym w temacie BF  (pytali community aby podesłali im filmik przed i po patchu - dynia). Ostatnim patchem DICE naprawiło wszystko i gra wygląda chyba nawet lepiej niż wcześniej, działa tak jakbyśmy chcieli aby każda gra działała na konsoli.

Przy tym tytule widziałem chyba największy skok pomiędzy PS4 i Pro, jak dla mnie po prostu nowa jakość gry i ani troche nie przesadzam :)

Opublikowano

To easy musi kupić znowu Pro xD

Dobra nie przeszkadzam już wam tej padjonującej dyskusji, lecę ogrywać demo Nier na swoim EKSLUZYWNYM sprxęcir dla bogaczy czyli PS4Pro.

Opublikowano

no chyba zaraz sie  w(pipi)ie i pojade do media marktu, może będzie sztuka spod lady :v

Żebyś się nie zdziwił. Prosiaka za bardzo w media nia ma. Tak samo w saturnie. Od zwykłych i slimów się półki uginają ale pro nie ma. Musiałem kupować online.. brrr.
Gość Orzeszek
Opublikowano

no widze właśnie, że nigdzie nie ma w stolicy. Poczekam, nie śpieszy mi się.

Opublikowano (edytowane)

Żona na gwiazdkę zakupiła mi Prosiaka (nie chce ktoś fata z 2tb dyskiem? :D) i faktycznie na żywo prezentuje się o wiele lepiej niż na zdjęciach czy filmikach, fajnie wygląda struktura i logo połyskujące niczym jabłuszko apple na ich sprzętach. Mam tylko takie pytanie, czy kabel hdmi dołączany do zestawu ma już przesył 4k? Bo wcześniej zaopatrzyłem się już w takowy i zastanawiam się czy zmieniać kable.

Ps. Największe jaja są z dostępnością, jak były konsolki jeszcze tydzień temu i to sporo to rozeszły się przed wczoraj do 0. Moja kobitka nachodziła się zdrowo a ostatnią!? Sztukę dorwała w sony center.

Edytowane przez Wesker
Opublikowano

To zależy od TV - skoro instrukcja podaje że obojętne to zapewne tak jest.

Opublikowano (edytowane)

No i co śmieszne, że cena jest ta sama (bywały i po 1699 zł w niektórych), a na początku premiery było w bród tych Pro, a ludzie się teraz pobudzili z nocnikiem w ręku, stąd mała dostępność na święta, nie dziwne.

Edytowane przez Faka