Opublikowano 2 stycznia 20178 l No już drugi raz, po tym jak plejkę zostawiam w trybie wolnossącym (pobieranie gierek), to po normalnym włączeniu zrobiło mi się to: Je.bana konsola się chyba przegrzewa! Chodzi głośno jak Ursus, przegrzewa się, tylko czekać na YLOD. No i mam tv 4K HDR i chcę google VR, i teraz za każdym razem, jak znowu będe chciał 4K HDR, to muszę odłączyć google i podłączać starym kablem HDMI, bo google nie wspierają 4K HDR. Ja (pipi)ie, co za niedopracowany produkt. O obsłudze płyt Ultra HD, nie wspomnę. ps. w sumie ponarzekam dalej. Wkurza mnie ten sklepik, gdzie nie są wyraźnie oznaczone gierki z PS2. Potem płacę 80 złotych za kolekcję Metal Slug, a się okazuje, że to emulacja gierki z PS2 - czyli gra wygląda biednie. Niech oni te gry jakoś oznaczają.
Opublikowano 2 stycznia 20178 l Ja tam niedawno Slima kupiłem z dwoma padami 700zł taniej niż ten cud technologii PROfesjonalnej, jeśli za te dwie wersje są odpowiedzialne te same osoby, to powinny dawno stracić posadę, bo ten Slim, to tylko z wyglądu Slim, a wyje tak samo jak wyła normalna wersja. Kultura pracy tego sprzętu to nie ma startu do tego co robi MS, myślałem że Sony się w końcu nauczyło po 3 latach robić ciche konsole, ale widać nie.
Opublikowano 2 stycznia 20178 l Myślałem że grzybiarz wkleił Stereogram i już zaczynałem się wpatrywać co tam ciekawego jest ukryte
Opublikowano 2 stycznia 20178 l Wygrzeje sie wam pasta na procku to i pro wam bedzie latac po pokoju ;] poczekajcie do lata xD
Opublikowano 2 stycznia 20178 l Ja tam niedawno Slima kupiłem z dwoma padami 700zł taniej niż ten cud technologii PROfesjonalnej, jeśli za te dwie wersje są odpowiedzialne te same osoby, to powinny dawno stracić posadę, bo ten Slim, to tylko z wyglądu Slim, a wyje tak samo jak wyła normalna wersja. Kultura pracy tego sprzętu to nie ma startu do tego co robi MS, myślałem że Sony się w końcu nauczyło po 3 latach robić ciche konsole, ale widać nie. Mój slim jest cichy. Pamiętam jakie były filmiki przy Rocket League czy Uncharted 4 i konsola podczas grania w obie gry jest cichutka. Jest to poziom hałasu na poziomie mojego starego XO fata - niemal niesłyszalny. Oczywiście konsola hałasuje gdy instaluje gierkę na dysku ale potem napęd przestaje mielić płytę i już jest ok. Tylko raz miałem suszarkę jak grałem w InFamous: First Light ale też szybko ucichło. Zobaczymy jak konsola pobędzie u mnie dłużej.
Opublikowano 2 stycznia 20178 l Ja tam niedawno Slima kupiłem z dwoma padami 700zł taniej niż ten cud technologii PROfesjonalnej, jeśli za te dwie wersje są odpowiedzialne te same osoby, to powinny dawno stracić posadę, bo ten Slim, to tylko z wyglądu Slim, a wyje tak samo jak wyła normalna wersja. Kultura pracy tego sprzętu to nie ma startu do tego co robi MS, myślałem że Sony się w końcu nauczyło po 3 latach robić ciche konsole, ale widać nie. Mój slim jest cichy. Pamiętam jakie były filmiki przy Rocket League czy Uncharted 4 i konsola podczas grania w obie gry jest cichutka. Jest to poziom hałasu na poziomie mojego starego XO fata - niemal niesłyszalny. Oczywiście konsola hałasuje gdy instaluje gierkę na dysku ale potem napęd przestaje mielić płytę i już jest ok. Tylko raz miałem suszarkę jak grałem w InFamous: First Light ale też szybko ucichło. Zobaczymy jak konsola pobędzie u mnie dłużej. Moja tak lubi sobie odlecieć I niepokojąco mocno się nagrzewa. Ciężko trawi tego MGS'a, ale przyznam, że jak tylko konsolę odpaliłem i ujrzałem menu, to pojawiła się nadzieja, bo chodziła na prawdę cichutko. No ale czar szybko prysł.
Opublikowano 2 stycznia 20178 l To są procesory AMD z chłodzeniem podstawowym. Kupcie sobie pieca z amd i odpalcie jakąkolwiek gierke na tym chłodzeniu. Od razu wam sie przypomni kultura pracy PS4. Te procesory sa budżetowe z defaultowym chłodzeniem od wielu wielu lat. Radeony ta sama historia. Jak chcesz mieć cisze w pokoju przy stresie procka - płacisz wiecej i kupujesz nvidia + intel Jak chcesz zaoszczędzić na chłodzeniu i kulturze pracy radiacji - płacisz mniej i bierzesz AMD + Radeon Szkoda tylko, że Sony nie daje takiego wyboru, ale patrząc co się dzieje, to niedługo będzie sony sygnowane AMD lub Intelem
Opublikowano 2 stycznia 20178 l No już drugi raz, po tym jak plejkę zostawiam w trybie wolnossącym (pobieranie gierek), to po normalnym włączeniu zrobiło mi się to: Je.bana konsola się chyba przegrzewa! Chodzi głośno jak Ursus, przegrzewa się, tylko czekać na YLOD. No i mam tv 4K HDR i chcę google VR, i teraz za każdym razem, jak znowu będe chciał 4K HDR, to muszę odłączyć google i podłączać starym kablem HDMI, bo google nie wspierają 4K HDR. Ja (pipi)ie, co za niedopracowany produkt. O obsłudze płyt Ultra HD, nie wspomnę. ps. w sumie ponarzekam dalej. Wkurza mnie ten sklepik, gdzie nie są wyraźnie oznaczone gierki z PS2. Potem płacę 80 złotych za kolekcję Metal Slug, a się okazuje, że to emulacja gierki z PS2 - czyli gra wygląda biednie. Niech oni te gry jakoś oznaczają. Ty to masz pecha. Pierw TV, teraz konsola. Coś chyba nie dana jest ci ta generacja 4k UHD
Opublikowano 2 stycznia 20178 l Grzybiarz u mnie tez sie cos takiego zdarzylo, jakby sygnalu nie bylo - polaczona poki co przez amplituner, ale jest cicha, nie przegrzewa sie, restart pomogl, wiec olalem.
Opublikowano 2 stycznia 20178 l To jest loteria z tym działaniem odrzutowca. Ale fakt faktem z tego co ludzie piszą to zdarza sie to zbyt czesto. No ale kasa sie zgadza to sony (pipi)i.
Opublikowano 2 stycznia 20178 l Też szukaliście czegoś zboczonego na screenie od Grzybiego? Z poczatku myslalem ze mu ktos kamerki zakodowal
Opublikowano 2 stycznia 20178 l Co do kamerek, to mam tą kamerkę do VR i mam pytanie, da się rozmawiać z kimś za pomocą tejże kamerki? Mam znajomą za granicą, kumpla w Poznaniu, chętnie bym z nimi pogadał na kamerce
Opublikowano 2 stycznia 20178 l Nie ma czegoś takiego jak na PS3 że kilka osób przez kamerki mogło gadać.
Opublikowano 2 stycznia 20178 l Ja tam niedawno Slima kupiłem z dwoma padami 700zł taniej niż ten cud technologii PROfesjonalnej, jeśli za te dwie wersje są odpowiedzialne te same osoby, to powinny dawno stracić posadę, bo ten Slim, to tylko z wyglądu Slim, a wyje tak samo jak wyła normalna wersja. Kultura pracy tego sprzętu to nie ma startu do tego co robi MS, myślałem że Sony się w końcu nauczyło po 3 latach robić ciche konsole, ale widać nie. Mój slim jest cichy. Pamiętam jakie były filmiki przy Rocket League czy Uncharted 4 i konsola podczas grania w obie gry jest cichutka. Jest to poziom hałasu na poziomie mojego starego XO fata - niemal niesłyszalny. Oczywiście konsola hałasuje gdy instaluje gierkę na dysku ale potem napęd przestaje mielić płytę i już jest ok. Tylko raz miałem suszarkę jak grałem w InFamous: First Light ale też szybko ucichło. Zobaczymy jak konsola pobędzie u mnie dłużej. Moja tak lubi sobie odlecieć I niepokojąco mocno się nagrzewa. Ciężko trawi tego MGS'a, ale przyznam, że jak tylko konsolę odpaliłem i ujrzałem menu, to pojawiła się nadzieja, bo chodziła na prawdę cichutko. No ale czar szybko prysł. No jak nie ma podstawki i blokuje się przez to przepływ powietrza to nie ma się co dziwić, że się grzeje i wyje.
Opublikowano 2 stycznia 20178 l Ja tam niedawno Slima kupiłem z dwoma padami 700zł taniej niż ten cud technologii PROfesjonalnej, jeśli za te dwie wersje są odpowiedzialne te same osoby, to powinny dawno stracić posadę, bo ten Slim, to tylko z wyglądu Slim, a wyje tak samo jak wyła normalna wersja. Kultura pracy tego sprzętu to nie ma startu do tego co robi MS, myślałem że Sony się w końcu nauczyło po 3 latach robić ciche konsole, ale widać nie.Mój slim jest cichy. Pamiętam jakie były filmiki przy Rocket League czy Uncharted 4 i konsola podczas grania w obie gry jest cichutka. Jest to poziom hałasu na poziomie mojego starego XO fata - niemal niesłyszalny. Oczywiście konsola hałasuje gdy instaluje gierkę na dysku ale potem napęd przestaje mielić płytę i już jest ok. Tylko raz miałem suszarkę jak grałem w InFamous: First Light ale też szybko ucichło. Zobaczymy jak konsola pobędzie u mnie dłużej. Moja tak lubi sobie odlecieć https://www.youtube.com/watch?v=leuMkQG4cqo I niepokojąco mocno się nagrzewa. Ciężko trawi tego MGS'a, ale przyznam, że jak tylko konsolę odpaliłem i ujrzałem menu, to pojawiła się nadzieja, bo chodziła na prawdę cichutko. No ale czar szybko prysł. No jak nie ma podstawki i blokuje się przez to przepływ powietrza to nie ma się co dziwić, że się grzeje i wyje. Ale ona i pionowo tak chodzi więc to nie robi żadnej różnicy
Opublikowano 2 stycznia 20178 l Aha to nie wiem. Moja slim z oficjalną podstawką tylko głośno chodzi w menu Uncharted 4 oraz po dłuższym graniu w Bloodborne. Jak widać wszystkie modele PS4 to loteria i trzeba chyba mieć szczęście aby trafić na cichą.
Opublikowano 2 stycznia 20178 l MGSV śmiga w 60 klatkach więc to też większe obciążenie. Ogólnie jeśli konsola nie pokazuje grafiki , tylko np ekran ładowania , to jest cichutka
Opublikowano 2 stycznia 20178 l u mnie pro chodzi cicho i nie ma problemu z trybem czuwania, ostanio konsola chodzila 7h non stop i byla tylko lekko ciepla no ale to trzeba szanowac marke
Opublikowano 2 stycznia 20178 l 6hz BloodBorne ostatnio i zero jakichkolwiek szeptów z konsoli. Loteria. Ale nagrzewa się strasznie. Edytowane 2 stycznia 20178 l przez Papaj
Opublikowano 2 stycznia 20178 l Ja tym razem trafiłem bardzo dobrze. Konsola jest nieznacznie głośniejsza niż Xbox One, co w porównaniu do mojej poprzedniej PS4 jest niesamowitym krokiem do przodu. W każdym razie spokojnie da się grać w nocy
Opublikowano 2 stycznia 20178 l Tak jak i moja konsola Pro od czasu premiery nic nie zająknęła i żadnego odrzutowca, odpukać, a jest mocno katowana, a zaraz 2 miesiące minie od kupna. Beka, że niektóre egzemplarze są wadliwe, totalna loteria. Edytowane 2 stycznia 20178 l przez Faka
Opublikowano 2 stycznia 20178 l Tak jak i moja konsola Pro od czasu premiery nic nie zająknęła i żadnego odrzutowca, odpukać, a jest mocno katowana, a zaraz 2 miesiące minie od kupna. Beka, że niektóre egzemplarze są wadliwe, totalna loteria. Masz MGS albo Bloodborne? Pokażcie mi jak chodzi -sprawna- konsola, bo dla mnie cicha PS4 to coś nierealnego...
Opublikowano 2 stycznia 20178 l Ja mam stary model PS4 i jest tak cicha jak ps3 slim, obojętnie w co gram, raz na jakiś czas wiatrak wskakuje na wyższy bieg, ale po chwili ponownie jest cichy.