Gość aphromo Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 (edytowane) GG w jakimś wywiadzie mówili, że dla 1080p nie będzie fajerwerków tylko samplowanie z wyższej rozdziałki. Bądźmy szczerzy, to nie jest dużo. Ostrzejsze krawędzie to nie jest ekwiwalent 2.3 mocniejszego sprzętu. Na Pro w 1080p możesz być przynajmniej pewny betonowych 30fps i ostrych krawedzi. Te przynajmniej to takie bardzo mocne. Edytowane 10 Stycznia 2017 przez aphromo Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Pro nie jest 2x mocniejsze bo ma ten sam procesor oraz procesor graficzny. Teraflopy są tylko na papierze. Horizon na Pro ma mieć downsampling oraz wyższą rozdzielczość cieni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Othis 29 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Ktoś wie ile padów na raz podłączy się do pro? Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Jak tam wygląda sytuacja z pogłowiem prosiaków? Wydaje mi się,że jest bardzo słabo. Po pierwszym rzucie sprzętu na rynek drugiego nie widać. Czy ktoś pracuje może w jakiś sieciówkach i ma jakieś info kiedy możemy się spodziewać następnych dostaw? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 We wtorek jade do Euro po konsole. Maja przyjechac razem z bialymi Slimami. Jesli nie będzie to pieprze czekanie i kupuje slima. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 144 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Ta. Slimy w polskich sklepach po 1500 to lekka przesada, strasznie kogoś pogięło z tymi cenami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 We wtorek jade do Euro po konsole. Maja przyjechac razem z bialymi Slimami. Jesli nie będzie to pieprze czekanie i kupuje slima. Prawilnie za 1799PLN-ów? Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 We wtorek jade do Euro po konsole. Maja przyjechac razem z bialymi Slimami. Jesli nie będzie to pieprze czekanie i kupuje slima. A to jakieś potwierdzone info - w całej Polsce czy konkretne markety? Jutro bym sie przejechał zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 We wtorek jade do Euro po konsole. Maja przyjechac razem z bialymi Slimami. Jesli nie będzie to pieprze czekanie i kupuje slima. Daj znac czy sie udalo - na stronce pokazuje szeroka dostepnosc bialych slimow, ale PRO nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Czy ktoś posiadający PRO może powiedzieć jak wygląda kultura pracy po tych kilku miesiącach użytkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Ja mam od premiery i wsio okey, nic nie słyszę, chodzi kulturalnie ale od razu uprzedzam, gram ok 2,8m od konsoli na kinie domowym albo słuchawkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zakup premierowy, na dzień dzisiejszy nic nie słyszę, żeby mi zarzucało na wyższe obroty, a konsola jest fest mocno katowana. Także w skrócie mówiąc kultura pracy jest jak najbardziej ok, wymagające tytuły też były testowane i cisza jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Dzięki Panowie :)! Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Pogadamy latem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Moja działa różnie, raz cicho raz coś tam sobie po marudzi, na pewno jest lepiej jak na zwykłej PS4, ale to dalej nie jest poziom XBOX ONE. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Pogadamy latem Latem to Harnaś i Śląska. Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Moja działa różnie, raz cicho raz coś tam sobie po marudzi, na pewno jest lepiej jak na zwykłej PS4, ale to dalej nie jest poziom XBOX ONE. Dokładnie identyczne odczucia Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 (edytowane) Głośno chodzi przy uncharted z płyty. Przy remasterach z cyfry cichutka. A i dwa razy miałem brak obrazu, po tym, jak zostawiłem konsole w trybie downloadu - chyba za bardzo sie nagrzała.W listopadzie. Edytowane 25 Stycznia 2017 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 (edytowane) Moja Pro kupiona na premiere chodzi wciąż ciszej niż zwykła PS4 (a i tak moja sztuka była cicha), ale głośniej niż przez pierwszy miesiąc. Czasami przy BF1 po dłuższym graniu wkręci na kilka minut na wyższy szum, nie jest to suszarka ale po prostu ją lekko słychać. Może ze 3 razy nie wybudziła mi się z uśpienia, ale nieraz buguje się jak wysyła się coś w chmurę, raz mi się zwiesiła przy wchodzeniu na impreze. Nieraz, gdy przyłoże ucho do konsoli słysze z okolic wiatraka takie "tyyyy tyyyy" jakby łożysko wiatraka, na samym początku tego na pewno nie było. Gram 2m od konsoli na głośnikach 5.1 optyk. Raz na 5-8 ładowań pada zdarzy mi się, że pad podczas grania rozłączy się z konsolą, musze wtedy wcisnąć button PS i łączy się z powrotem. Na zwykłej PS4 nigdy to się nie zdarzało. Nie miał ktoś tak na Pro lub na zwykłej? To co wymieniłem mimo wszystko w niczym mi nie przeszkadza i nawet za takie pierdoły nie chciałoby mi się reklamować. Jedynie jeśli z padem będzie to zdarzać się częściej, wtedy sam pad. Edytowane 25 Stycznia 2017 przez Fanek Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Moja konsola chodzi idealnie. Idealna konsola dla idealnego gracza. Proste. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Dla zainteresowaych - Pro na razie nie ma w zadnym sklepie - wszyscy czekaja na nowa partie ktora nie wiadomo kiedy bedzie. Plotki sa o lutym ale nic konkretnego. Nie jest prawda ze byla jakas dostawa pro razem z bialymi slimkami. Z ciekawostek - podobno do tej pory byla tylko jedna duza dostawa - partia na premiere Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 No to kibel :/ Mam nadzieję, że najpóźniej do końca lutego jakieś stadko prosiaków trafi do zagrody polskich sklepów... Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Najwyżej podjadę do Berlina po prosie. Do premiery Horizon chciałbym wymienić już konsolke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 144 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 W Berlinie też nie ma pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi