Figuś 21 141 Opublikowano 16 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2017 Nie, będzie Git 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mayer 16 0 Opublikowano 18 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 Po 10 dniach fabryczny kabel hdmi od prosiaka padl Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 20 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2017 Po obcowaniu troche z PS4 Pro na najwiekszy plus zdecydowanie zaliczam kulture pracy, cichutko chodzi konsola, nawet w nocy moge sobie spokojnie odpalic i pograć, z FAT'em nie mialem takiego komfortu bo wył jak wilk do księżyca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 Co dodają do standardowego pudła z prosiakiem oprócz rzecz ciemna pada i okablowania? Jest headset, jakiś kod na dajmy na to 3 msc dostępu do grania online? Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 Headset douszny, kabel do pada, kontaktu i HDMI. Niestety, żadnych zdrapek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 Jest sznurówka zamiast headseta, pad, kable i papiery. Nic innego nie uświadczysz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 Zdrapek nie ma ale na playstation store jest 14 dni plusa dla nowych kont lub 2 dni triala jeżeli logujesz się na nowej konsoli przez konto które już wcześniej miało aktywnego plusa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grykom 283 Opublikowano 22 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2017 NX gamer przeanalizował kilka gier w trybie boost i wyniki są następujące: AC Unity 27% Broforce 17% Killzone: Shadowfall 16% Until Dawn 13% Battlefield 4 25% Arkham City 31% Galak-Z 30% Tomb Raider: DE 6% Uncharted 4 0,2% Wiesiek 3 0,3% Wiesiek 3 Loading time 12% Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 22 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2017 Po obcowaniu troche z PS4 Pro na najwiekszy plus zdecydowanie zaliczam kulture pracy, cichutko chodzi konsola, nawet w nocy moge sobie spokojnie odpalic i pograć, z FAT'em nie mialem takiego komfortu bo wył jak wilk do księżyca. Ja jestem Ps4 zachwycony póki co, spodziewalem sie czegos duzo gorszego prawde mowiac. Ale w gierki gra sie cudownie, UI swietne i szybkie, nawet PROsiak nie taki brzydki jak na zdjęciach a pad dość wygodny, choć wypada średnio w porównaniu do tego xboxowego. Ale czy cichutko? Nie wiem jak chodziły stare modele PS4, ale PRO potrafi mi załączyć głośniej wiatrak. Nic co by przeszkadzało, ale cichutką pracą bym tego nie nazwał, ale może mam zboczony gust po obcowaniu z ultracichym X1 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 22 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2017 Wczoraj jak grałem w RE7 u kumpla to właśnie ten wiatrak trochę słychać ale nie jest to jakoś specjalnie uciążliwe. Fakt, że po X1 wszystko wydaje się głośne xddd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 22 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2017 Cos wiadomo kiedy bedzie dostawa swiezakow do sklepow? W takim Media Expert nie ma ani jednej sztuki w kujawsko-pomorskim, a mazowieckie ma chyba 2-3 szt. Z tym, ze z ekspozycji jak sie nie myle... Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 22 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2017 A jednak zmieniasz? Śledź sklepy i bierz jak coś będzie. Ja zamówiłem w mm i przypadkiem zobaczyłem, że jest u mnie w mieście jest w me to brałem. A paczki z mm nie odebrałem (pobranie). Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 22 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2017 (edytowane) Ty łobuzie ! Ja na razie nie, raczej na jesieni o ile spadnie ponizej 1,5k (jesli nie spadnie to nie ma opcji). dla kolegi szukam bo on nie ogarnia. Myslalem, ze Sony moze przewiduie w koncu jakie rzuty wieksze na sklepy, bo to bez kitu smieszne jest, zeby tyle sztuk na cala Polske bylo dostepnych. Dla porownania takie VR lezy u mnie na wsi w ME i sie kurzy, bo nikt tego nie chce. Edytowane 22 lutego 2017 przez Koleś88 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 22 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2017 Ja chce ale na razie mnie nie stać, a rat nie chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 22 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2017 (edytowane) Myślę nad kupnem GTA V w cyfrze, chyba 140 zeta stoi. Jak ta gra działa na prosiaku? 30 klatek i dropy? Ktoś ma i może napisać ze dwa zdania? :)W sumie nie wiem, bo już grę ograłęm na PS3, PC.---Dobra, instaluje się :) Edytowane 22 lutego 2017 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 22 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2017 Dostaniemy beast mode i będą mniejsze dropy, albo i w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 22 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2017 Myślę nad kupnem GTA V w cyfrze, chyba 140 zeta stoi. Jak ta gra działa na prosiaku? 30 klatek i dropy? Ktoś ma i może napisać ze dwa zdania? :) W sumie nie wiem, bo już grę ograłęm na PS3, PC. --- Dobra, instaluje się :) Ty niecierpliwcu :D. Działa dobrze. 1080p i dobra grafika, boli tylko brak AA jakiegokolwiek. Do wersji PC nie ma startu, ale mimo wszystko najlepsza konsolowa wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 22 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2017 Cos wiadomo kiedy bedzie dostawa swiezakow do sklepow? W takim Media Expert nie ma ani jednej sztuki w kujawsko-pomorskim, a mazowieckie ma chyba 2-3 szt. Z tym, ze z ekspozycji jak sie nie myle... Radzę obdzwonić sklepy. Ja na przykład przeszedłem się dziś do Saturna przy dworcu głównym w Poznaniu i tam se 3 stały w pudłach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 22 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2017 Nie mam za bardzo gdzie dzwonic, u siebie mam 1 ME :) w pobliskich miastach tez posucha. Jedna konsola jest jakies 70km ode mnie i tylko z ekspozycji :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 7 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2017 Słuchajcie, te osławione boosty-nie boosty do gier na Pro instalują się jakoś automatycznie czy trzeba to osobno pobierać? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2017 Jak tylko zainstalujesz 4.50 (kiedykolwiek będzie dostępny) to Boost Mode włącza się w opcjach systemu. Nic nie trzeba pobierać do gier oprócz update'u samego systemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2017 To jest opcja do włączenia w ustawieniach konsoli w najnowszym software 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grykom 283 Opublikowano 7 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2017 Prosiak dostepny w Media Markt: https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/konsola-playstation-4-pro-1tb-a-chassis-czarna Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 Wiadomo mniej więcej kiedy ten apdejt 4.50 wyjdzie? Wczoraj w końcu odpaliłem prosiaka i...pierwsze wrażenia nie są złe. To co Sony na pewno ogarnęło to jakość wykonania pada. Wszystkie bumpery i triggery chodzą jak ta lala i przede wszystkiem nie skrzypią jak wrota z XVIII-to wiecznej obory jak pady od zwyklaków sprzed dwóch lat. Jedna malutka łyżeczka dziegciu to rodzaj gumy użyty do grzybków. Jest twardsza (mam nadzieję, że za tym pójdzie słowo - wytrzymalsza), ale niestety przez to palce po pewnym czasie nieco się ześlizgują. W każdym razie na pewno gumka i jej kształt nieco gorsze od tych z Łoniaka. Na plus za to, że - takie mam w każdym razie nieodparte wrażenie - drążki są nieco bardziej usztywnione w stosunku do zwyklaków, przez co gra się nieco lepiej, precyzyjniej. Konsola bez płyty chodzi dość cicho, nie tak cicho jak boner (ten jest całkowicie niesłyszalny), ale spodziewałem się czegoś o wiele gorszego.Właściwy stres test dla konsoli odnośnie głośności zrobię dzisiaj, kiedy jej czytnik nakarmię Kapiszonami 4... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2017 (edytowane) Nie wiem gdzie pytać, więc dam tutaj. Wyłączać konsolę czy zostawiać w standby? Updejty itd faktycznie się ściągają w standby? Czy ten tryb, gdy włączony na długo, może w jakiś sposób szkodzić? Edytowane 3 kwietnia 2017 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi