Opublikowano 10 lutego 20187 l Cześć, prośba o szybka opinię. Mam Fat-a i jestem zadowolony. TV Full HD i nie zmieniam przez 2 lata na bank jeszcze. Jednak zastanawiam się nad Pro ze względu na VR. Bo tak jak w RE7 po 3 minutach zapominam o jakości to w Skyrim naprawdę mnie ta ostrość i ogólna jakość drażni. Pytanie do tych co mają korzystają z VR i najlepiej jak mieli FAT i przesiedli się na PRO, warto dla VR-a czy różnica nie jest warta 1200 PLN? Thx
Opublikowano 25 lutego 20187 l Ktoś ma tutaj Prosiaka 7100 i może powiedzieć jak wygląda jego kultura pracy? Edytowane 25 lutego 20187 l przez MYSZa7
Opublikowano 30 marca 20187 l W dniu 25.02.2018 o 09:09, MYSZa7 napisał: Ktoś ma tutaj Prosiaka 7100 i może powiedzieć jak wygląda jego kultura pracy? Jeśli to ostatni model to kupiłem 2 miechy temu i jest ok. W porównaniu ze starym ps4 FAT to tak jakby nie było konsoli
Opublikowano 20 kwietnia 20186 l ma ktos postawiona konsole pionowo ? jakas zauwazalna zmiana kultury pracy miedzy poziomem a pionem ?
Opublikowano 20 kwietnia 20186 l Brat bywa u mnie ze swoim prosiakiem. Zwykle używa poziomo, ale jak miejsca braknie, to i pionowo postawi. Ogólnie bez zmian w kulturze pracy. Pracuje to jak odrzutowiec.
Opublikowano 20 kwietnia 20186 l moj poprzedni prosiak chodzil w miare cicho mam nadzieje ze kolejny bedzie rowniez tak samo sie zachowywal, dzieki
Opublikowano 21 kwietnia 20186 l Brat swojego od nowości nigdy nie czyścił, więc w środku może być różnie, a i odpalone miał w nim wszystkie te "pro" bajery graficzne itd itp. Pamiętam tylko, że podczas onlinowych sesji w Bloodborne, konsola chodziła jak nie przymierzając - stara poczciwa farelka.
Opublikowano 23 kwietnia 20186 l Jest jakaś różnica w kulturze pracy miedzy pro 7000 a 7100, wiem ze Mysza pytał ale nie było konkretnej odpowiedzi w sumie wydaje mi sie ze dalej loteria tylko 7100 zrobiona przez cięcie kosztów bo o to zazwyczaj chodzi w rewizjach nie ?:) edycja w sumie to juz nie chce widzieć bo kupiłem pro w bundlu z FIFA 18 i God of War xD Edytowane 23 kwietnia 20186 l przez kubson
Opublikowano 23 kwietnia 20186 l Moja sztuka też cicha, pierwsze odgłosy jakieś tam słyszę przy GoW ale gram na FHD. Ponoc 4K i HDR to test dla konsoli i wtedy się zaczyna odrzutowiec. BTW. w ME jakaś akcja wymiany starej plejki na PRO - niby do 500zł zwracają.
Opublikowano 23 kwietnia 20186 l Ja na amatorze gram w gowa i serio tylko sluchawki jeszcze czegos takiego nie slyszalem xdd
Opublikowano 23 kwietnia 20186 l Wspólczuje, mój pierwszy fat to był odrzutowiec w momentach ciszy takim Doomie wchodził na poje.bane obroty i przebijał się przez słuchawki
Opublikowano 24 kwietnia 20186 l 16 godzin temu, MichAelis napisał: Przetrwam, szkoda mi kasy na pro, ktorego nie wykorzystam Czemu nie wykorzystasz? Nawet na FHD jest elegancko.
Opublikowano 24 kwietnia 20186 l 22 godziny temu, bartiz napisał: Moja sztuka też cicha, pierwsze odgłosy jakieś tam słyszę przy GoW ale gram na FHD. Ponoc 4K i HDR to test dla konsoli i wtedy się zaczyna odrzutowiec. BTW. w ME jakaś akcja wymiany starej plejki na PRO - niby do 500zł zwracają. Ciulowa to akcja - nie dajcie się na to nabrać. Wygląda to tak: 1. Oddajesz starą konsolę => odkupują od Ciebie za 500 zł => PS4 Slim 1 TB 350 zł => PS4 Slim 500 GB 300 zł => PS4 zwykłe 1 TB 275 zł => PS4 zwykłe 500 GB 2. Kupujesz prosiaka za ich cenę sklepową - chyba 1700 zł 3. Dostajesz dodatkowo jednorazowy bon na gry od SONY i EA, albo akcesoria do wykorzystania w ciągu 7 dni. Uwaga! Bon dostajesz dopiero po zakupie PRO! I jeszcze cena bonu zmienia się w zależności od tego jaką konsolę oddajesz bon 500 zł => PS4 Slim 1 TB bon 350 zł => PS4 Slim 500 GB bon 300 zł => PS4 zwykłe 1 TB bon 275 zł => PS4 zwykłe 500 GB --- Symulacja => przynosisz PS4 Slim 500 GB dostajesz 350 zł kupujesz PRO za swoje 1450 zł (1700 zł - 350 zł) dostajesz bon 350 zł na gry i akcesoria Generalnie trzeba wybulić jeszcze 1450 zł na samego Prosiaczka. Ewentualnie odliczając jeszcze cenę gier z tego bonu, to i tak wychodzi że trzeba zapłacić jeszcze 1100 zł dodatkowo. W sumie wszystko rozbija się o śmieszne ceny odkupu. Znając życie to ME kupuje te konsolki za te śmieszne pieniążki i wystawia jako outlet z przebitką. Edytowane 24 kwietnia 20186 l przez Cedric
Opublikowano 24 kwietnia 20186 l 3 minuty temu, Cedric napisał: 1100 zł dodatkowo. To i tak dobry deal.
Opublikowano 24 kwietnia 20186 l Zależy czy masz pomysł na wykorzystanie tego bonu - tutaj piszą, że to na "akcesoria, gry EA i Sony". Trochę enigmatyczne. Zresztą takie PS4 Slim 500 GB spokojnie można jeszcze sprzedać za 800-900 zł na jakimś Allegro czy OLX. Edytowane 24 kwietnia 20186 l przez Cedric
Opublikowano 24 kwietnia 20186 l 54 minuty temu, _Be_ napisał: Czemu nie wykorzystasz? Nawet na FHD jest elegancko. Nie wiem jak jest nie widzialem. Kopara mi opadla na amatorze przy gow to po co mam bulic 1500? Zreszta 90% czasu to switch, nawet nie wiem w co mialbym grac na ps4 xd no moze mam buldupy o rdr2, ale amator tez da rade,
Opublikowano 24 kwietnia 20186 l przy czym zakup pro wcale nie musi się równać z lepszą kulturą pracy, mój prosiak kwiczy jak zarzynana świnia w odrzutowcu przy odpalonym GoWie, MonHunie czy TLOU
Opublikowano 24 kwietnia 20186 l Podpisuje się, gdybym zajmował sie sprzedawaniem konsol i ich kupowaniem ponownie jak wychodza fajne tytuły, to nawet bym nie patrzał na amatora. A tak każda konsola sony jest w chacie w wersji pierwotnej, bo przez myśl by mi nie przeszło sprzedawać.
Opublikowano 24 kwietnia 20186 l 5 minut temu, MichAelis napisał: Nie wiem jak jest nie widzialem. Kopara mi opadla na amatorze przy gow to po co mam bulic 1500? Zreszta 90% czasu to switch, nawet nie wiem w co mialbym grac na ps4 xd no moze mam buldupy o rdr2, ale amator tez da rade, No to wyobraz sobie jak kopara opada w Gowie bo gra chodzi ~60fpsach w takiej samej grafice i wcale żadne 4K nie jest potrzebne. Dla mnie to jest kolosalna różnica, no ale też rozumiem taką racjonalizacje sam bym sobie tak wmawiał hehe
Opublikowano 24 kwietnia 20186 l Ruchalbym dupa 60fpsow, wiem. Dlatego ciesze sie ze nie widzialem. Kusi mnie hdr, ale zmiana tv to dopiero za dwa lata. Takze nie nie i nie xd