KOŁD 1 093 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 Ile razy trzeba pisac ze neo juz sie robi na tasmiach produkcyjnych, a ci wierza ze Sony wszystko wyrzuci do kosza albo kaze rozkecac bo skorpio za rok bedzie mialo wiecej terafankow Z obecnym zachowawczym rynkiem , wydaje sie to mało prawdopodobne żeby wypuszcać tyle gadzetów jednocześnie. No ale może sie mylę , dzis sie okaże Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 Rok przewagi nad Scorpio, a jak wyjdzie maszyna MS to zaczną się pojawiać ploty o PS5 albo PS4 Ultra i tak się będą co rok albo dwa lata wywalać coś "nowego". Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 w okolicach premiery scorpio plotki o nowym playu + mocna obnizka ps4neo i premiera jakiegos mocnego exa i nie ma co zbierac po konkurencji Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 Rok przewagi nad Scorpio, a jak wyjdzie maszyna MS to zaczną się pojawiać ploty o PS5 albo PS4 Ultra i tak się będą co rok albo dwa lata wywalać coś "nowego". A my jako konsumenci, będziemy co rok - dwa, wymieniać konsolę. Tak jak robimy to już w przypadku smartfonów. Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 Niech się pucują jaka będzie różnica w połączeniach ps4/vr a ps4neo/vr bo coś czuję, ,że ps4/vr może nie być zbyt optymalne i kasa byłaby wyrzucona w błoto. Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 (edytowane) Niech się pucują jaka będzie różnica w połączeniach ps4/vr a ps4neo/vr bo coś czuję, ,że ps4/vr może nie być zbyt optymalne i kasa byłaby wyrzucona w błoto. I niestety nie jest. Prawda jest taka, że praktycznie wszystkie gry VR na PS4 wyglądają bardzo, bardzo słabo. Koszt uzyskania potrzebnej płynności jest ogromny jeśli chodzi o kwestie wizualne. Z tego co mi się udało pograć, to może z 1-2 były akceptowalne wizualnie, ale i tak widać ogromną ilość uproszczeń. Edytowane 7 września 2016 przez Graczdari Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 Wszystko rozbije się o gry, ale i tak przykład PS4 pokazał, że brak gier nie jest problemem. MS może mocno namieszać jeśli PS4Neo będzie od niego wyraźnie słabsze. Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 Swoją drogą tą konferencje będzie można obejrzeć z poziomu konsoli? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 7 września 2016 Autor Opublikowano 7 września 2016 (edytowane) Dokładnie, mocno by zaskoczyli wydajać w przeciągu 2-3 miesięcy dwa sprzęty. Zagraniczna prasa spekuluje, że Sony chce odświeżyć marke PlayStation, nowe portfolio i dlatego wydadzą 3 sprzęty jeszcze w tym roku, ma to sens, ale też dziwne by było gdyby wydali i NEO w tym roku. Z jednej strony zmniejszyłaby sie sprzedaż, a z drugiej każdy znajdzie coś dla siebie. Andrew House mówił, że NEO wydadzą w tym roku aby pomogło im sprzedać 20mln konsol w roku rozliczeniowym (do marca 2017). I tak jak Ha7en pisze konsola jest już raczej na taśmach produkcyjnych, niedawno też pracownik Foxcon fabryki z Chin wrzucał obrazki konsoli z linni produkcyjnej (szkic długopisem na kartce), można wierzyć że to prawda. Devkity zostały rozesłane 6mscy temu, a sama moc GPU będzie większa niż te 4.2 IMO. Obstawiam premiere NEO w listopadzie, wrzesień Slimka, pazdziernik VR. A dziś oprócz konsol pokażą też jakąś niezapowiedzianą gre, Sucker Punch dłubie przy czymś od dłuższego czasu wiec może coś od nich. Nie będzie żadnych dem technicznych, Horizon z PS4 i gameplay z NEO, Gow, plotki były też na temat zapomnianego Deep Down ale tu nie wierze to moje typy Edytowane 7 września 2016 przez Fanek 1 4 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 jak konsola ma youtuba to tak Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 DriveClub VR pokazuje, że na zwykłym PS4 można napisać świetnie wyglądającą grę pod VR. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 Po cichu mam też nadzieję, ż Sony, w odpowiedzi na NX, potwierdzi plotki o nowej wersji Vity. Może nawet dzisiaj padnie jakieś półsłówko na ten temat. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 A tu Sony (pipi)nie bombę z specyfikacja mocniejsza od scorpio. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 (edytowane) Po cichu mam też nadzieję, ż Sony, w odpowiedzi na NX, potwierdzi plotki o nowej wersji Vity. Może nawet dzisiaj padnie jakieś półsłówko na ten temat. jakie plotki? hahahahahaha, nigdy juz na bank nie bedzie handhelda od sony Edytowane 7 września 2016 przez Ficuś Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 Na miliard procent. Odpuszczą sobie na sto xdsdd Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 A tu Sony (pipi)nie bombę z specyfikacja mocniejsza od scorpio. chyba pomylił pan tematy, zapraszam tutaj 2 Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 Obstawiam : 1. Oficjalna zapowiedź slim 2. Oficjalna zapowiedź Neo z premierą w tym roku 3. Podwyżka PS plus, dostaniemy za to jakieś nowe bajery. 4. Prezentacja VR na Neo 5. RDR Remaster, Deep Down od Capcom, Nowy Infanous od SC, plus pokazowka nadchodzących gier puszczonych na neo. Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 Sucker Punch robi nowe IP. Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 A tu Sony (pipi)nie bombę z specyfikacja mocniejsza od scorpio. Wystarczy, że gry będą działać z ustawieniami ultra przy 1080p60fps a nie high i 900/1080p30fps. Głównie zależy mi na 60fps bo 30fps ma sporo wad min. migotania, smużenia po podkręcaniu obrazu na tv. Patrząc na specyfikacje konsola teoretycznie powinna osiągnąć moc ponad 5 teraflopa, może z 5,5 co już wcale tak odległe do skorpio nie jest. Zresztą zobaczymy co oni z tą konsolą wymyślą na tym całym przedstawieniu. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 ty i tak na bravii w motionflow masz 200fpsow w kazdej grze 2 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 Dla mnie to jednak smutny dzien. Rozpoczyna sie era konsol stacjonarnych gdzie nowy sprzet będzie co dwa lata i coraz gorsza optymalizacja. Moje PS4 ma problemy z napędem (płytka sie wypluwa bez powodu co jakis czas) ale konsoli nie bede wymieniał póki działa. Oby prz okazji prezentacji Neo zapowiedzieli jakies fajne nowe gierki. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 Dla mnie to jednak smutny dzien. Rozpoczyna sie era konsol stacjonarnych gdzie nowy sprzet będzie co dwa lata i coraz gorsza optymalizacja. Moje PS4 ma problemy z napędem (płytka sie wypluwa bez powodu co jakis czas) ale konsoli nie bede wymieniał póki działa. Oby prz okazji prezentacji Neo zapowiedzieli jakies fajne nowe gierki. Ja ogólnie wolę co dwa lata kupić nowy sprzęt, który będzie tańszy niż high-endowe smartfony niż męczyć z mulącym menu w Wiedźminie trzecim. 2 Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 Trzeba piwerko na wieczór zakupić i wygodnie się rozsiąść i po zobaczeniu neo podjąć decyzję czy najpierw neo czy vr. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 Trzeba piwerko na wieczór zakupić i wygodnie się rozsiąść i po zobaczeniu neo podjąć decyzję czy najpierw neo czy vr. U mnie Już się chłodzi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi