ireniqs 3 025 Opublikowano 11 lipca 2017 Opublikowano 11 lipca 2017 To już nawet nie jest śmieszne. Dobrze że takie czasy jak teraz nie zaczęły się wcześniej. Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 11 lipca 2017 Opublikowano 11 lipca 2017 A jak z ceną? Pewnie krzykną 200zł więcej za inny kolor? Cytuj
Kaczi 826 Opublikowano 19 lipca 2017 Opublikowano 19 lipca 2017 Pre oreder w game sztywniutkie £399 http://www.game.co.uk/en/glacier-white-ps4-pro-destiny-2-game-and-expansion-pass-bundle-only-at-game-2022435 Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Prawdopodobnie po premierze Xbox One X kupię PS4 PRO (liczę na obniżkę :) ). Mój Fat 1116A za bardzo hałasuje. Wczoraj wieczorem grałem w NiOh i w pewnym momencie była "suszarka". Myślałem że konsolę szlag trafi. Na szczęście po +/- minucie się uspokoiło. Mam nadzieje że "suszarki" w PRO nie będzie. Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Prawdopodobnie po premierze Xbox One X kupię PS4 PRO (liczę na obniżkę :) ). Mój Fat 1116A za bardzo hałasuje. Wczoraj wieczorem grałem w NiOh i w pewnym momencie była "suszarka". Myślałem że konsolę szlag trafi. Na szczęście po +/- minucie się uspokoiło. Mam nadzieje że "suszarki" w PRO nie będzie. No właśnie premierówka z bundla killzone u mnie latała cicho natomiast PRO to zdecydowanie najgłośniejsza konsola jaką kiedykolwiek posiadałem. W FFXV była na tyle głośna że nie grałem w nocy by nikogo nie obudzić(TRUE STORY). Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Prawdopodobnie po premierze Xbox One X kupię PS4 PRO (liczę na obniżkę :) ). Mój Fat 1116A za bardzo hałasuje. Wczoraj wieczorem grałem w NiOh i w pewnym momencie była "suszarka". Myślałem że konsolę szlag trafi. Na szczęście po +/- minucie się uspokoiło. Mam nadzieje że "suszarki" w PRO nie będzie. No właśnie premierówka z bundla killzone u mnie latała cicho natomiast PRO to zdecydowanie najgłośniejsza konsola jaką kiedykolwiek posiadałem. W FFXV była na tyle głośna że nie grałem w nocy by nikogo nie obudzić(TRUE STORY). Przeczytałem opinie na forach konsolowych i mam mętlik w głowie :) Co niektórzy uważają że hałas jest mniejszy niż w Fat, inni zaś że mniej więcej taki sam. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Ja bym powiedział, że mój Prosiak chodzi generalnie ciszej i 'suszarka' prawie nigdy się nie załącza. Jednak w stanie spoczynku go trochę słychać a Amateur pracował praktycznie bezgłośnie. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Nie cały czas, ale u mnie też Pro potrafi wyć jak nienormalna. Najczęściej podczas grania w gry jak Horizon w trybie 4K czy jakieś niezoptymalizowane, gdzie Nioh potrafił w menu rozgrzewać konsolę do czerwoności albo teraz gram w Clustertruck i daje popalić. Dochodzi do pewnej temperatury i jak nie zacznie szumieć... Jedna z głośniejszych konsol jaką miałem, ciągle nie wiem co ludzie mają na myśli jak piszą o rzekomej kulturze pracy tego modelu. Albo mam pecha. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Ja po kilku miesiącach ostrej pracy Prosiaka jestem w szoku, jak cicha jest ta konsola. Nawet w trakcie wielogodzinnej sesji. Niesamowite. Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 :) Czyli to loteria :) Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 (edytowane) Ale za to przyznam rację Masorzowi, że mogłaby być cichsza podczas standby. Ale to moja pierwsza konsola z taką funkcją, więc nie mam odniesienia... Edytowane 20 sierpnia 2017 przez Figaro Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Ja po kilku miesiącach ostrej pracy Prosiaka jestem w szoku, jak cicha jest ta konsola. Nawet w trakcie wielogodzinnej sesji. Niesamowite. No a w co grasz? Bo tego też nikt nie pisze. Grałem w Drivecluba wiele godzin i było wszystko spoko, ale ta gra nie wykorzystuje możliwości Pro ani trochę. Horizon w 4K i wystarczy kilka minut, by usłyszeć o co mi chodzi. Wszyscy to pomijają, a to ważne, bo konsola pracuje w różnych trybach. Dla Pro działanie w trybie amatora to jest pestka, no ale nie po to się kupuje chyba, żeby grać tylko w gry w trybie dla zwykłego PS4. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Nie grałem jeszcze w 4K. Cóż, może i to ma z tym związek. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 W trybie zwykłych gierek, które nie ogarniają nawet że są uruchomione na PS4 Pro jest spoko, to przyznam Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 (edytowane) Mi tam BF1, który zdecydowanie ogarniał, że chodzi na prosiaku, z 60 graczami na mapie itd też chodziło spoko :) Myślę że ogólnie nie ma tragedii. Edytowane 20 sierpnia 2017 przez Figaro Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Myślę, że loteria, bo opinie są bardzo różne. No i gra grze nierówna, nie grałem w BF1 to nie umiem się wypowiedzieć. Dla mnie miernikiem było Horizon w 4K, które wiem, że potrafi dać popalić, bo wyciska z konsoli przepiękne widoki. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 U mnie w horizon było spoko dopóki nie włączyłem mapy. Wtedy wchodziła na obroty. Ogólnie mój prosiak jest cichszy od premierówki jak i 1216 a grałem w gry wykorzystujące prosiaka jak horizon, wd2, mafia3, bf1, the surge w 60kl, tak samo rise of tr i w parę indyków. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 (edytowane) To kompletna loteria. Osobiście miałem mnóstwo przeżyć i problemów z ps4, ale pro chodzi jak złoto, a moja konsola nie ma łatwego życia, bo jest w ciasnym miejscu mocno schowana. Stare ps4 to by pewnie dawno odleciało, ale pro nie słyszę w ogóle. Ale żeby jednak konsoli trochę pomóc, to jest na podstawce chłodzącej. Edytowane 20 sierpnia 2017 przez Moldar Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 No u mnie właśnie Horizon/4k i FF XV w trybie odblokowanych klatek albo wysokiej jakości w tym trzecim LITE działał ok , jedynie podczas tego filmiku rozkręcał się https://www.youtube.com/watch?v=VP7yM_m7ZxQ&feature=youtu.be . Cytuj
iluck85 2 925 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Jak się ma Pro do zwykłej? Kto zrobił przesiadkę na PRO- widoczna różnica, działa lepiej, warte zachodu dołożenia kasy? Podoba mi się biała slim, a za różnice w kasie-500/600zł można nabyć kilka gier które mam na swojej liście. Dlatego chętnie przeczytam kogoś kto zrobił przesiadkę i wymieni różnice. Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Przesiadłem się z zwykłej na PRO wpierw posiadając jedynie TV 1080p i różnica jedyna to że w chociażby Uncharted 4 było brak poszapranych krawędzi ale i zwykłe U4 mnie tym nie straszyło . Tutaj po prostu ekran wydawał się bardziej zmiękczony , natomiast jak ktoś ma TV 4k to już ps4 pro jednak momentami robi wrażenie. Obraz żyleta a do tego HDR daje fajny efekt. Cytuj
iluck85 2 925 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Może z Destiny 2 będzie bundle i białe Pro... Czekam. Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Jak się ma Pro do zwykłej? Kto zrobił przesiadkę na PRO- widoczna różnica, działa lepiej, warte zachodu dołożenia kasy? Podoba mi się biała slim, a za różnice w kasie-500/600zł można nabyć kilka gier które mam na swojej liście. Dlatego chętnie przeczytam kogoś kto zrobił przesiadkę i wymieni różnice. Jeśli rzeczywiście chcesz kupić PS4 to tylko i wyłącznie Pro, nie ma sensu się bawić w Slima. Chociażby z tego względu, że masz większe gabaryty, lepsze podzespoły i nieco lepsze chłodzenie. Do tego tryb Boost przydaje się w grach bez wsparcia, czyli w większości. Ja się przesiadłem już jakiś czas temu na Pro i nie żałuję. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Jest różnica. Ale najbardziej widoczna na odbiornikach 4k. Gram teraz w FFXV i wygląda to bardzo dobrze. Pro to tylko opcja bo jak komuś nie zależy na rozdzialce to jednak proponuje pozostać przy bazowym PS4. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi