Mejm 15 315 Opublikowano 13 sierpnia Opublikowano 13 sierpnia Nie wiem czy to dobry temat ale, odswieza wam gierki w aplikacji ps app? U mnie jakis czas dzialalo bez zarzutu, od ktoregos momentu stoi na tych samych 3 grach po ktorych juz dawno uruchamialem inne. Reinstalowalem, przelogowywalem, czyscilem pamiec, nawet zmienialem jezyk w fonie na angielski. I nic. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia Sprawdziłem i u mnie odświeżyło. Ostatnio jakieś demko puszczałem i dzieciaki się dorwały do konsoli to wiem, że się zgadza wszystko. 1 Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia 12 godzin temu, Mejm napisał(a): Nie wiem czy to dobry temat ale, odswieza wam gierki w aplikacji ps app? U mnie jakis czas dzialalo bez zarzutu, od ktoregos momentu stoi na tych samych 3 grach po ktorych juz dawno uruchamialem inne. Reinstalowalem, przelogowywalem, czyscilem pamiec, nawet zmienialem jezyk w fonie na angielski. I nic. Mam to samo. Stoi w miejscu i nic się nie zmienia. Robiłem to co Ty i nie pomaga. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi